goed spul voor een redelijke prijs

het is niet altijd A kwaliteit, maar voor ons gebruik is het prima zo kun je de montage ploegen voor een redelijke prijs voorzien van de nodige gereedschappen.

prima kwaliteit / prijsverhouding en snel geleverd

prima kwaliteit / prijsverhouding en snel geleverd

Vlotte service

Vlotte snelle service en goede kwaliteit

topservice

informatie naar levering toe is top

Een bestelling. Meerdere zendingen, deze worden zeer duidelijk aangegeven

Goed....maar de verzendkosten

Gevulde gereedschapswagen gekocht: Goed spul. Wel wat aanmerkingen: bv lade met steek/rin ratel. Voldoende ruimte voor andere zaken, maar er lijkt niet echt een handige manier om die ruimte vrij te maken cq vakken bij te maken...jammer. Daarnaast de verzendkoten: die bedragen c.a. 10% van de prijs van de product: dat is echt (te?) veel!

Uitstekend!

Uitstekend professionele onderneming van A tot Z.

Super geregeld prijskwaliteit uitstekend de beste winkel tot nu toe.

Altijd goef

Goede spullen voor een goede prijs. Afhandeling is ook altijd prima.

Snelle levering, netjes verpakt en de prijzen zijn altijd zeer aantrekkelijk.

Zoals de andere keren weer een snelle en goede bezorging van de bestelde artikelen.

Zeer positief ( très bien passé)

Super snel en helder

Aanbeveling voor anderen

Niet telefonisch berijdbaar afschepend antwoord via de mail

Machine gekocht voldoet niet aan verwachting . De zaag zit niet in het midden spouwmes zit er scheef achter gemaild . Antwoord zet de zaag maar in het midden. Buig het spouwmes maar bij. Telefonisch niet bereikbaar. Nu mijn nummer doorgeven hop dat ze terug bellen. Afwachten maar. Tot nu zeer ontevreden!

Duidelijke info en snel geleverd

Duidelijke omschrijving van het product, gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk besteld en vlot geleverd.

Prima op tijd

Betaalbaar en prima kwaliteit. Ook nog eens snelle levering. Top!!

Goed en snel geleverd

SUPER !!!

Prima service en snel geleverd

Bestellen ging soepel en eenvoudig. Korte leveringstijden. Helemaal prima. Vakkundig

goede service

snelle en nette levering van mijn bestelde producten !

Snelle en correcte service

Correcte en snelle levering

Perfecte levering

Goede qualiteit, snel geleverd. Minpuntje us dat je, je bestelljnv niet kunt veranderen cq aanvullen om op leverkosten te kunnen besparen.

Snel

Levering

conforme

pas de soucie la livraison est rapide et le produit bien emballer

redelijk goed

Ik heb meerdere items besteld, maar na bestelling bleek dat een deel van mijn order niet meer voorradig was. Dit gedeelte is geannuleerd. Dit was wel vervelend maar is verder netjes gecommuniceerd. Items waren er goed voor het geld.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht