Winkel hier voor je gereedschap.

Bij uitstek een van de betere webshops voor gereedschappen. Prijs/kwaliteit is top en scherpe prijzen. Goede, snelle service en levering, plus de diversiteit van gereedschap hebben van mij een klant gemaakt. Tot de volgende keer dat ik weer gereedschap nodig heb!

Best goed, met een aantal punten van kritiek

Het bestelde product, een medium formaat draaibank, werd zeer snel en goed geleverd, geen commentaar wat dit betreft. De kritiek-punten zijn: - er zijn geen bevestigings-punten om de 280kg zware machine veilig te hijsen, - er is geen mal of tekening om de gaten voor de verankering af te tekenen, terwijl deze niet na plaatsing geboord kunnen worden, - de Nederlandse tekst in de handleiding is ronduit slecht. Het lijkt er sterk op dat deze is geproduceerd door een vertaal-programma zonder correctie achteraf, wat leidt tot onherkenbare namen en rare zinnen. Voorbeeld: "Spelen in de dwarsslede kan worden aangepast met spek" (pag. 7), - het zou HBM sieren als de lijst met maximale speling en slingering bij de specificaties vermeld wordt, zodat de koper kan zien wat hij/zij kan verwachten, - het zou nuttig zijn als de potentiële koper de handleiding kan downloaden, zodat hij/zij een beter beeld kan krijgen van het product.

Très satisfait

Rapidité d'expédition sérieux de HBM top

Goede tool voor een mooie aanbiedingsprijs!

Ik ben onlangs begonnen met keramiek … het maken van portretten. Hiervoor heb ik de HBM 12 Delige Wax Carver tools nodig om kleine details in een portret te maken. Het zijn handige gereedschappen en daardoor blij met de aankoop daarvan! Het brengt mij uiteindelijk dichter bij mijn doel om het portret te laten lijken. Hartelijk dank voor het mogelijk maken van de aankoop en zeker voor deze aanbiedingsprijs! Graag tot een volgende keer! :)

Erwartung übertroffen!

Ich bin begeistert, der Werkzeugwagen ist qualitativ hochwertig und preislich wirklich ok. Bestellvorgang und Lieferung haben einwandfrei funktioniert. Extra erwähnen muss ich die Verpackung- top eingepackt- kein Kratzer, die Rollen extra gut geschützt. Fazit = jederzeit gerne wieder & empfehlenswert!

très satisfait

outil conforme a la description, et qui a l'air robuste et de qualité ,délai très rapide très bon site

Prima gereedschap voor een mooi prijsje

Ik heb een koffer en wat handgereedschap gekocht bij HBM en sleutel hier al enige tijd mee en dat is altijd goed bevallen. Qua prijs kwaliteitverhouding zit HBM kei goed vind ik!

Topervaring!

Snel en duidelijk antwoord op de gestuurde mailtjes, en een correcte levering! Ook het product voldoet aan de verwachtingen. Hier kan ik echt niets op aanmerken!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

geweldig

-nog nooit problemen gehad met HBM machines en ze zijn altijd te bereiken via de klantendienst en reageren redelijk snel. -er zijn altijd mooie kortingen op hun materiaal -is snel geleverd -mooie prijzen

au delà de nos attentes

Matériel reçu très conforme à nos attentes avec un délai de traitement très court!

Rapport qualité prix imbattable

Très bon produit, à ce prix c'est inespéré, en plus livraison ultra rapide que du bonheur pour mon premier achat chez HBM

Its my second order on HBM, i ordered a wood turning machine first and it was a very good product so i buy a fuel pump for my fuel tank and again a good product! Shipping fast and clear, i recommand!

Décevant

Très mal emballé. Carton arrivé ouvert. En espérant qu'il ne manque pas de pièces à l'intérieur.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Magnifique !

Toujours rapide la livraison et matériel de qualité !

altijd snelle levering en voldoening gevende producten

Zeer tevreden over de snelheid van afhandelen. De producten zijn prijs/kwaliteit ook altijd dik in orde.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling prima verwerkt en onverwacht snel geleverd. Prima zo HBM.

De website van HBM is overzichtelijk en goed opgebouwd. Bestellen gaat snel en eenvoudig. HBM houd je op de hoogte van de voortgang. Toen ik een vraag had omdat er een fout in de adressering was geslopen en gebeld heb werd ik snel een adequaat geholpen. De mensen zowel in de winkel als bij de telefonische support zijn zeer vriendelijk. Er is maar een probleem, maar dat ligt bij mij, als ik in de winkel kom moet ik me altijd inhouden en vooraf een budget vastleggen, want jullie hebben zo veel zaken die me hebberig maken. Ik kan nog zo veel goed gebruiken.

Alles bestens, gerne wieder!

perfekte Abwicklung von der Bestellung bis zur Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik had de bestelling snel binnen, en het gereedschap was top! Bedankt!

Alles war Perfekt, vom Auswahl bis zum Produkt ich ausgesucht habe und schnellen Versand

Perfekte Auswahl, schell und tadellosen Versand!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle service voor een goeie prijs!!

We hadden snel schuurbanden nodig, op internet gezogd en prijzen varieerden enorm! Bij HBM de goeie schuurbanden gevonden tegen een scherpe prijs. na bestelling waren ze vlug geleverd

Alles Bestens. Schnelle Lieferung

Hat alles gepasst. Problemlos

Bien

bien

• Nous recommanderiez-vous? Non

Schrauben fehlte

Das Paket war an einer Seite aufgerissen und alle Schrauben fehlten. Leider mussten wir uns diese selber besorgen, da wir zeitlich etwas eingeschränkt waren und das Paket nicht mehr Zurück schicken konnten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Heel blij dat je alles bij 1 winkel kan kopen!

Als vaste klant heb ik bij mijn werkzaamheden als garage niet alleen goed gereedschap nodig maar ook apparatuur nodig zoals: ultrasoon reiniger , zandstraal machine, las apparaat. Dus je kan gewoon alles krijgen voor je hobby of professioneel gebruik bij 1 winkel. Ook is het belangrijk dat als je bijvoorbeeld een lintzaag machine hebt ook keuze hebt bij verbruikersmateriaal en verschillende lintzaag vertandingen kan kopen om de juiste snede te kunnen maken in het metaal. Dus kortom het assortiment is veelzijdig en uitgebreid genoeg om al wensen te vervullen!

Zeer snelle levering

Setje met radio ontkoppel "sleutels" besteld , deze werd de volgende dag al geleverd. Ben er erg blij mee en zal in de toekomst hier zeker weer wat dingen bestellen (100%)

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht