tot nu toe nog niet succesvol geweest met het uitdeuken

ik mis een uitgebreidere omschrijving ook nog in het engels. Wat is de droogtijd van de lijm want de trekkers die ik wil plakken blijven niet zitten. daarnaast mis ik een spray om de lijm van de lak af te krijgen

Prachtig product en een fijne communicatie

Ik heb een veerspanner gekocht, deze was makkelijk te vinden op de site. Na het betalen en het bestellen, was de communicatie top. Bij elke mail was er een update, dus je bent up-to-date

Oerdegelijk, makkelijk in gebruik.

De kar bespaart ons veel werk. Ruim, stevig en sterk. Roest niet. Sterke wieltjes.

Goed product en snelle levering

De telescopische takkenzaag was in drie dagen geleverd. Verpakking was niet erg sterk (er zat een gat in de doos). Maar product leek niet beschadigd. Hoewel, afsluitdop onderzijde (geen essentieel onderdeel) raakte snel los. Toch gevolg van transport? Tevreden over product, prestaties beter dan verwacht. Goede prijs/kwaliteit.

Au top !

Plusieurs commandes et jamais déçu. Livraison rapide , emballage soigné Les produits sont de très bonne qualités Je recommande fortement

Livraison express

Livraison express en quelques jours. La ponceuse est juste déballée. J espère la tester rapidement Elle semble de bonne qualité. Merci.

goede en snelle levering. Het grootste nadeel is alleen dat ik niet kan bestellen op rekening.

Snel en goede prijs/Kwaliteit

Zeer snelle levering en goed op de hoogte gehouden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Voordelig, what you see is what you get & snel geleverd!

Ik plaatste het afgelopen jaar al verschillende bestellingen bij HBM en ben altijd al tevreden geweest met de ontvangen producten. Het zijn voordelige prijzen, wat ideaal is voor materiaal dat niet frequent gebruikt wordt en voor particulieren. Het aanbod is zeer groot en de levertijden zijn zeer snel. Zal in de toekomst zeker nog af en toe de website doornemen en checken wanneer ik nog gereedschap nodig heb!

perfecte ervaing

Mijn eerste bestelling, maar perfecte ervaring. Snel geleverd en voldoet perfect aan de gewenste eisen. prijs en kwaliteit komen exact overeen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit en service voor een scherpe prijs

Ik heb een opvouwbare transportkar bij HBM besteld. Zeer robuust en dat voor een zeer lage prijs. Heb het nu al een paar keer gebruikt en zwaar beladen. Ben erg blij met deze aankoop en zal zeker vaker bestellen bij HBM. Snelle levering ook. Hartelijk dank hiervoor.

Correcte prijs en service

Duidelijke info bij de aangeboden machines en toestellen . Regelmatig interessante aanbiedingen . Snelle en comfortabele aflevering volgens afspraak , ook in België .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Gereedschapkoffer met inhoud gekocht voor een lage prijs en een goede kwaliteit van materiaal. Snel geleverd ! Heel blij mee.

scherpe prijs en topkwaliteit

De opbergcases van HBM zijn vergelijkbaar aan de 'grote' merken, dus van een heel goede kwaliteit aan een fractie van de prijs!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik ben er zeer tevreden mee en raad het iedereen aan. De medewerkers waren erg vriendelijk en hielpen mij meteen en losten mijn probleem op. Ik hoop dat het aantal van zulke verkopers zal toenemen.

Sehr gute Qualität

Ich war anfangs skeptisch habe aber dann doch bestellt. Ich bin mehr als sehr zufrieden mit den Produkten und werde definitiv wieder bestellen

Alles super

Ich habe eine Antirutschmatte bei HBM bestellt. Preis Leistung ist top. Der Versand ging auch sehr schnell nach Deutschland.

Niks om te klagen

Snel en simpel besteld en snel en simpel bezorgt! Niks te klagen goeie service.

Goede doorzoekbare website met beschrijcing en aantrekkelijke prijzen

Een onkruidbrander gekocht, snelgeleverd en werkt heel erg goed. Erg blij mee, na een 30 minuten was onkruid weg

Erwartungen wurden erfüllt!

Der Werkzeugschrank hat die Erwartungen voll erfüllt. Die Verarbeitung ist sehr gut und die Auszugsschienen sind stabil. Fazit: Eine robuste Bereicherung der Werkstatt.

Kwaliteit voor correcte prijs

Tot op heden tevreden van alle in het verleden gekochte materiaal van HBM.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Machine snel geleverd gekregen, door vervoerder zeer goed geregeld. De freesmachine in elkaar zetten is even werk. De handleiding is niet echt duidelijk, maar met een beetje boeren verstand goed te doen. Het is een krachtige machine met genoeg mogelijkheden. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Voor die prijs kun je niet meer verwachten.

Muurzaag

De muurzaag werd netjes binneneen paar dagen na bestelling geleverd. We moesten enkele dubbelsteense kalkzandsteen muren zagen dit ging hier verrassend goed mee. Ook het water toevoegen is mooi maar de slangen hadden van silicone moeten zijn deze zijn wel heel slap.

Waterhaspel

Op het internet deze waterhaspel van 30 mtr. gevonden. Ben voor deze haspel gegaan omdat HBM een betrouwbare leverancier is en omdat prijstechnisch deze haspel aanmerkelijk goedkoper is dan andere aanbieders van vergelijkbare haspels.

Alles Top, schnelle Lieferung, Ware hält was Sie verspricht

Gartenfräse elektrisch Montags bestellt, Donnerstag war das Paket bei mir. Ausgepackt, zusammengebaut und los gings, ein Stück des Gartens musste gefräst werden. War begeistert wie die Fräse den zum Teil trockenen und feuchten Boden bearbeitet hat. Die Motorleistung ist ausreichend, zum Abwürgen des Motors kommt es nicht. Für den Hausgebrauch absolut zu empfehlen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht