Alles Top, schnelle Lieferung, Ware hält was Sie verspricht

Gartenfräse elektrisch Montags bestellt, Donnerstag war das Paket bei mir. Ausgepackt, zusammengebaut und los gings, ein Stück des Gartens musste gefräst werden. War begeistert wie die Fräse den zum Teil trockenen und feuchten Boden bearbeitet hat. Die Motorleistung ist ausreichend, zum Abwürgen des Motors kommt es nicht. Für den Hausgebrauch absolut zu empfehlen.

Excellence

Calidad 100% recomendado buen producto robusto y con muy buena estetica y acabados

Die Bestellung kam schnell an und ist hochwertig.

Gerne wieder

Spuitbussen opruimen

Op werkbanken is het een rommeltje met spuitbussen, die telkens de neiging hebben om te vallen en eraf te rollen, Met de magnetische houder voor spuitbussen is dat voorbij. De houder is stevig en blijft goed vastzitten.

Degelijk materiaal voor een nette prijs!!

Alles mooi verpakt en netjes en snel afgeleverd!! Materialen zijn degelijk voor een nette prijs!!

Geweldige padockstand.!!!!

Voor mijn motor een padockstand besteld bij hbm. Wat een geweldig en licht ding voor mijn motor. Heb verschillende op i- net voorbij zien komen,voor een duurdere prijs. Deze hbm padockstand is super licht, en met een geweldige stakke coating erop. Het heft gewicht tot 250 kilo is voor mij meer dan genoeg. En voor de prijs laat ik deze padockstand van hbm niet aan me voorbij gaan.!!!!

Matig

Onderwerp: Opmerking over levering bestelling en communicatie Geachte heer/mevrouw, Ik heb recent een ultrasoonreiniger besteld, samen met de Tikopur R 33 reinigingsvloeistof. De levering van de bestelling liet echter langer op zich wachten dan verwacht. Volgens de informatie op uw website zou de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen worden verzameld, maar in werkelijkheid duurde dit vier dagen. Bij ontvangst van de eerste levering bleek de reinigingsvloeistof niet te zijn meegeleverd. De levering vond uiteindelijk in twee delen plaats, waarbij het tweede deel pas vier dagen na de eerste bezorging aankwam. De zending werd verzorgd door DHL. Volgens de informatie van DHL is het pakket tijdens het sorteerproces naar een andere vestiging vervoerd, wat de vertraging verklaart. Mijn vraag aan HBM Machines is: waarom kan de bestelling niet in één keer worden geleverd? Mocht een deel van de producten niet direct op voorraad zijn, dan zou het prettig zijn als u dit via een e-mail communiceert. Dan kan de klant kiezen om te wachten tot de volledige bestelling verzonden kan worden. Dit zou niet alleen duidelijker zijn voor de klant, maar ook beter voor het milieu, aangezien er dan maar één rit nodig is om de bestelling te bezorgen. Met vriendelijke groet, [email protected]

Vlotte levering en afhandeling, uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende levering, product is zoals beschreven en compleet om direct mee aan de slag te gaan.

Redelijk

Heb veel gekocht bij HBM, prijs is goed maar vaak mankeert er iets aan de producten. Bv. een werkplaats inrichting gekocht en bij 1 deurtje zit het steuntje van de gasdemper los en 1 stelvoethouder zit niet goed gelast. Compressor gekocht en deze had een niet afsluitende klep, klep eruit gehaald en zat een stuk rubber in. De compressor heeft 3 pompen waarvan er 1 niet opstart, condensator of ook iets van rubber in de pomp. Heb lang geleden weleens contact gezocht maar dat liep wat stroef, probeer het nu meestal zelf op te lossen.

goede prijs/kwaliteit-verhouding

De producten voldoen aan de verwachtingen, er is geen enkele plek waar ik zoveel gereedschap voor dit geld kan kopen en met een goed gevoel ermee durf te werken. Soms is er iets mis, maar in mijn ervaring is de klantenservice altijd bereid te helpen als dit aan de hand is.

weinig verstand van wat men verkoopt

Een dure bandendemonteermachine gekocht. hierop zit een water/vocht afscheider voor de luchttoevoer. en dr naast een oil nevelaar. het boekje spreekt over sae30 maar das motor oil, iets nooit in een nevelaar behoort. na advies gevraagd te hebben bij klantenservice, zegt men dat ik bij hun de eurol naaimachine oil moest nemen ! hierbij gaat hun advies geheel in tegen mijn ervaring waarmee ik lucht gereedschappen moet smeren, namelijk ftp oil hydroliek oil. alvorens wij de machines zullen gaan gebruiken, wil ik toch wel een eenduidige uitleg welke oil ik moet gebruiken, om niet na een halfjaar met een koptte machine te zitten, en de schuld te krijgen dat ik verkeerde oil heb gebruikt.

Reifenmaschinen sind sehr gut

Alles sehr gut. So macht der Einkauf Spass!

Service Impeccable !

Livraison rapide et conforme, prix intéressant. J'ai fait plusieurs commandes chez HBM, je suis très satisfait.

Super leverancier van diverse machines en gereedschappen

Goede producten voor een goede prijs, snelle levering. Kwaliteit van verpakken kan iets beter

ottimo

HBM MMA 200 Saldatrice con display digitale blu la saldatrice sembra fatta bene,la saldatura e ottima salda bene e anche potente.

• Ci consiglieresti? Si

Acquisto pessimo

Subito provato e subito deluso...poca potenza , perde aria internamente . Uso tutti i giorni pistole per smontaggio ruote . Forse serve per bambini? Ma è troppo pesante per loro

• Ci consiglieresti? No

Hbm professioneel product besteld en de volgende dag in huis.

Bij hbm kun je professioneel gereedschap v hbm erg voordelig aanschaffen en snel geleverd krijgen waardoor het voor bijna iedereen mogelijk is en klus perpect te klaren.

Snel, kwaliteit en voordelig

Snelle levering goede kwaliteit en niet duur Dus ik kan HBM aan iedereen aanbevelen

Altijd goede kwaliteit en service.

Altijd goede kwaliteit voor een realistische prijs. Goede service ook achteraf indien noodzakelijk.

Goede service en vlot geleverd

Ik koop al jaren mijn gereedschap bij HBM vanwegen de goede prijs kwaliteit verhouding en service.

Snelle levering en kwalitatief materieel

Door de vlotte afhandeling is het moment dat je het bestelde item kan gebruiken zo kort dat je direct aan de slag kan.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel goede apparaat

Dankjewel ,heel fijn apparaat,kwaliteit goed,top

Sehr zufrieden

War ganz gutes Angebot, und schnelles Lieferung

Schnelle, vollständige und unbeschädigte Lieferung

Alles wie bestellt erhalten. Der Versand erfolgte zügig und kam unbeschädigt an. Die bestellten Sachen machen einen guten ersten Eindruck.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht