Fijne goede winkel

Kwaliteit goede prijs snelle levering.

Sehr schnelle Lieferung

Die Bestellungen werden immer sehr schnell bearbeitet und geliefert

Uitstekend bedrijf

Een professionele bedrijf met veel professionele producten.

Werkt goed.

Werkt goed, alleen door de extra wielen lig het kantelpunt veel hoger. Daardoor is het moeilijker draaien op smalle trappen. Het plateau staat verder van het kantelpunt af.

Goed voor elkaar

Allerlei soorten gereedschap voor een goede prijs. Leuk om er te shoppen

Um den Preis echt stabiler motorhalter! Kaufe noch einen 2ten!

Habe den Motorhalter 450kg bestellt und bin top zufrieden. Mein M111 230 kompressor ist schon fest montiert. Einen 2ten bestell ich gleich nach.

Goed gereedschap en service

Compressor aangeschaft ml, waar ik zeer tevreden mee ben, stiller, geen lekkages. Heel blij mee.

Très satisfait

Très large choix d’outils et d’équipement à des prix abordables, avec une qualité qui à mon goût et très remarquable jusqu’à maintenant. Livraisons rapide environ 3 à 4 jours. Je recommande fortement

Très fiable

Je vien de faire ma première commande sur ce site , une qualité professionnelle à des prix très abordable. Livraison tres rapide! Je recommande fortement

Goed gereedschap voor een hele nette prijs

Ik koop bijna al mijn gereedschap bij HBM machines, omdat het allemaal van super kwaliteit is. Daarbij is het ook nog altijd goed geprijsd. Ik heb onder andere een set diepen doppen en verschillende lagertreksets besteld.

Snelle levering en goede adviezen

Goed gereedschap tegen redelijke prijzen! Fijne feedback bij vragen

Livraison rapide matériel livré de très bonne qualité et correspondant à mes attentes

Super matériel, correspond exactement à ce que je désirais pour faire les travaux que j'avais à faire. J'ai mis votre site dans mo smartphone pour ne pas le perdre. Merci à vous et sincères salutations

Fantastische machines voor een betaalbare prijs

Na jaren lang in de bouw te hebben gezeten maar nu een ander soort werk verricht voelde ik me toch wel een beetje naakt zonder goed gereedschap. Ik ben toen, ook in verband met een verbouwing thuis, en beetje in de rondte gaan snuffelen op internet en kwam toen HBM tegen. Nu ben ik een aantal bestellingen verder en ben zo tevreden dat ik denk ik nog lang niet klaar ben met bestellen!. Ik wil gewoon weer goed gereedschap op de plank hebben liggen en daar zorgt HBM machines nu wel voor.

Très maniable, ne prends pas pas beaucoup de place!

Bonjour, Je suis content d'avoir retrouvé cette machine chez HBM, je possède déja la même depuis plusieurs années. La commande a été traitée rapidement. Salutation.

Prachtig materiaal, snelle levering

Prachtig materiaal, snelle levering

Hat alles gepasst: gerne wieder!

Ich habe ein Werkzeug bestellt, und flott und ohne Komplikationen geliefert bekommen. Das Werkzeug war gerade so wie beschrieben: also keine unangenähme Überrasschungen. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een complete gereedschapset in een praktische gereedschapkar

Het is fijn nu al mijn gereedschap bij elkaar te hebben in een compacte gereedschapwagen. Het gereedschap in de lades zijn logisch ingevuld en gemakkelijk uit de lades te nemen en weer op te bergen. Ik ben zeer tevreden!

Goed spul en betaalbaar

Het is goed gereedschap en snel geleverd Allen jammer als je een klein vraag heb je niet even kan bellen

Geweldig gereedschap

Ruime keuze aan gereedschap, En ook prijzen zijn goed

Leuke machine voor een redelijke prijs

Leuke machine waar je je hobby mooi kan uitvoeren

Facile et rapide

Commande de deux articles, reçu dans les temps, qualité des produits encore et toujours, un bon site que je recommande.

Produit de qualité mais quand on n'est pas professionnel il nous manque la notice

RAS

Fournisseur fiable et service irréprochable

Nous travaillons avec HBM Machines depuis plusieurs commandes, et nous sommes pleinement satisfaits de la qualité du matériel proposé. Les machines sont robustes, précises et parfaitement adaptées à un usage professionnel. Les délais de livraison sont respectés, le conditionnement est soigné, et le service client se montre toujours disponible et efficace. Une collaboration sérieuse et de confiance, que nous recommandons sans réserve.

Very satisfied!

I found HBM while surfing looking for tools. I ordered through the website, PayPal payment and everything was fast. Since I place the order to reception of things was less than a week. Packaging was great. Tools were exactly as described and very good quality. Also prices are unbeatable

Gedaan wat is beloofd.

Snelle levering tegen een nette prijs.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht