Gut und schnell geliefert

Mit meinen 3-4 Bestellungen, die ich bisher getätigt habe, war ich immer sehr zufrieden.

Produit tout à fait conforme à prix correct.

Excellent rapport qualité prix, et livraison soignée.

Très satisfait de cette commande

L'outil commandé correspond parfaitement à mon attente Le prix est très compétitif Le délai de livraison est correct Je recommande ce site

Mijn ervaring met het gekochte product is matig

De door mij gekochte werd keurig de volgende dag door DHL bezorgd. Na opening van de doos zocht ik eerst naar een gebruikers handleiding. Niet dus. Wel was er bijgesloten een tekening van alle onderdelen waaruit het apparaat bestond en hoe dat allemaal op en in elkaar zou moeten zitten. Maar een handleiding ho maar. Er zat een rubberen ring bij waar van ik geen idee heb waar dat zou moeten zitten. Gewoon slecht dus.

Zeer goede levering , tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Simpel in gebruik , zeer tevreden van een een zeer goed prijs .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Teleurstellende service en ongeloofwaardige uitleg

Nog nooit zo’n ongeloofwaardig verhaal gehoord als uitleg voor een prijsverschil. In plaats van een echte oplossing krijg je een standaard verkooppraatje over “service” en “zekerheid”, terwijl uiteindelijk gewoon wordt toegegeven dat je bij bol.com dezelfde voorwaarden hebt. Met andere woorden: je betaalt hier meer, zonder aantoonbare meerwaarde. Geen concrete voordelen, geen oplossing, alleen woorden. Als vaste klant verwacht je serieus advies en transparantie, geen omwegverhaal om een hogere prijs te rechtvaardigen. Conclusie: volgende bestelling gewoon via bol.com. Scheelt geld en blijkbaar ook niks aan service. Zeer teleurstellend.

Expérience un peu mauvaise

Affûteuse universelle HBM 250mm reçu dans les temps. Bâti apparemment solide. Meule avec un accro sur la pierre, et désaxée, je vais devoir enlever au moins 5 ou 6 mm soit plus de 1 cm sur le diamètre de celle ci. Fournie avec une jauge d'angles et outil pour tranchant droit assez correct ... à voir une fois la meule redressée.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Doet wat ie moet doen

Prima stofzuiger met goede zuigkracht, wel wat lawaaierig.

Good price and good quality

Allora need for worker

Altijd een prima assortiment en een snelle, correcte levering.

Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Geweldige ervaring om bij HBM te bestellen, precies zoals je verwacht!!

Bestelling was supersnel en perfect afgewerkt!

Snel geleverd en een prima prijs

Eind vorige week bestel, woensdag binne. Snelle levering, nette prijzen en een goede overzichtelijke website. Product functioneert uitstekend en is compleet. Top

Top kwaliteit efficiënt geleverd

Ik zocht een kleine werkbank met een goed stevig blad. Tweedehands wordt hiervoor vrij veel gevraagd. HBM had precies wat ik nodig bad voor een scherpe prijs. Ophalen in Moordrecht was zo gedaan.

Excellent

Grande offre de produits à prix compétitifs, qualité au rendez vous, livraison ultra rapide et bien emballée (3 jours ) ils sont exemplaires . Je recommande , ce site deviendra notre référence pour l’outillage . Un grand merci .

Correct, snelle levering, groot assortiment

Een duidelijke, overzichtelijke website. Snelle en correcte levering. Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ben blij dat mijn zoon me deze leverancier aanraadde. Zal er in de toekomst zeker nog gebruik van maken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekende service, groot aanbod, scherpe prijzen

Ik heb een kast en kolomboor machine online besteld. Voor het afhalen werden genoeg opties aangeboden v.w.b. de datum en tijd. Bij het afhalen werd ik bijzonder vriendelijk en goed geholpen. Na het afhalen nog wat geshopt in de (snoep) winkel, ik keek me ogen uit, wat een aanbod!

Super mooie boorset

Hele mooie boorset die goed zn werk doet! En geleverd in stevige koffer! Ze boren zijn scherp en boren gemakkelijk door redelijke zachte betonsoort.

Tutto ok

Ho acquistato a novembre praticamente l'80% dell'attrezzatura e del arredamento per la mia officina. Nonostante l'attesa un po' lunga(tutto preventivamente segnalato, dovuto a un numero alto di ordini), è andato tutto bene. Articoli conformi e di buona qualità. Efficaci anche nel rispondere e risolvere un piccolo inconveniente sul ordine. Decisamente un esperienza positiva.

Onvriendelijk en Radiostilte

Bestel je voor *** euro aan spullen is het niet eens dagen maar slechts 3 uur later op een zondag avond ruim 20% goedkoper. Dus je belt maandag meteen even want dit is wel erg zuur. Absoluut niets mogelijk alleen 50% in shoptegoed, kort en onvriendelijk in paarse krokodil stijl. De dwarsheid viel rauw op ons dak, al was het 50% cash geweest was het al beter geweest. Ik geef aan dan maar elders te bestellen en dat ze zending niet verzonden hoeft te worden. Dat zou al lastig zijn was het verhaal aan de telefoon maar ze zou het 'proberen door te geven'. Maar direct gemaild naar de klantenservice dat deze zending compleet geannuleerd kan worden. Ruim een dag later krijg ik dan toch een verzendbevestiging in de mail waarop ik direct reply dat deze aan de deur geweigerd zal worden en ze het beter niet op het transport kunnen zetten om geen kosten te maken. Op alle mails hoor ik tot op heden (4,5 dag) niets terug, de bestelling staat op vertraagd in het portaal. Complete radiostilte en nog geen terugbetaling. Ik bestel al jaren bij HBM, maar dit soort ervaring maakt dat dat niet nog een keer zal gebeuren en mensen in mijn omgeving ook niet meer. En dat alles vanwege een starre houding met een nare toon en daarna een gebrek aan communicatie. Bizar en jammer. Wat was er mis geweest met "Prima, wij annuleren de bestelling en betalen uw aankoopbedrag terug" ?

1e ervaring met HBM: snel en betrouwbaar!

Hevelpomp (electrisch) besteld. Binnen 2 dagen in huis. Prima product... conclusie top koop!

Goede kwaliteit en mooie prijs

De producten zijn van goede kwaliteit en voor een zeer redelijke prijs. Het enige nadeel van een koffer met doppenset is dat een deel van de doppen niet goed vast kan en bij wat schudden los in de koffer terechtkomt.

Côte du diamètre de centrage

Pourquoi la côte de centrage de votre mandrin sur le plateau est de 130 mm pour un attachement DIN 6350 alors que sur la plupart des mandrin, elle est de 125 mm . Ça oblige à un réusinage du plateau.

Goeie prijs, snelle (deel-)levering, prima service.

Het had een 10 geweest als op de website te zien was geweest dat de bestelling in delen zou worden geleverd. Nu twijfelde ik of het wel goed gegaan was en heb ik e.e.a. na moeten vragen. Een "nieuw-in-de-doos" defect geleverd onderdeel werd direct vervangen door een vervangend product. Top geregeld.

Prima producten tegen mooie prijzen. Zeer groot aanbod

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht