Laden reviews...
339 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat de graszoden van hoge kwaliteit zijn en de levering vaak op tijd plaatsvindt. De website en informatie zijn duidelijk en behulpzaam. Enkele klanten melden af en toe logistieke uitdagingen, maar over het algemeen is de ervaring positief.
Kwaliteit was zoals omschreven, gemakkelijk te vervoeren en te leggen. Adviezen op website over gebruik en onderhoud zijn duidelijk. Klantvriendelijkheid is prima.
M.e.t.a.
Groningen
door de hittegolf en om de kwaliteit te garanderen werden de graszoden een weekje later geleverd, duidelijke communicatie
herlinde
de schacht
Nadat ik de zoden online besteld had, werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Van uitlevering, de gegevens van de transporteurs en het belletje dat de pallet geleverd is. En via de mail nog een filmpje met instructies. Helemaal goed dus!
Arthur
Heemskerk
Graszoden geleverd om 17.00 s middags. Een gedeelte is verbrand door broei w.s. tijdens transport. Direct na aankomst de graszoden uitgerold. Het advies van jullie was om alles nat te houden. Heb ik gedaan, maar 20% is verbrand. Je kan het zien doordat de rolletjes in de lengte voor de helft groen zijn en de andere helft geel. Hoe gaan we dit oplossen? Sturen jullie 5 rollen na? Leveringsproces was prima maar ben benieuwd naar de oplossing van problemen.
Andries
s'Heer Hendrikskinderen
tijdige levering zodat we de graszoden dezelfde dag nog konden leggen
Jonny
Hoboken
Goede communicatie, goed product. Duidelijke site waarsoor het makkelijk is zelf de graszoden aan te leggen. Onze tuin ziet er nu fantastich uit door het goede kwaliteit gras.
Joris De Haan
Brielle
Fijn bedrijf wij hadden een misser gemaakt en dat is keurig opgelost, echt super.
4 July 2026
Nol
Zaanstad
Fantastische info en goede servie
Jean
Brasschaat
Mijn graszoden werden gesneden waar ik bij was.ik vond dat een leuk ervaring
Martin
Zuidlaren
hebben het gras na 2 weken al moeten maaien
C Post
Bennekom
Door de vertraagde levering hebben de grasmatten veel langer dan noodzakelijk op de pallet gestaan. Hierdoor waren er bij aankomst al duidelijke gele broeiplekken ontstaan. Daarnaast bevatten de grasmatten veel kale plekken en waren ze veel te lang gegroeid, wat de kwaliteit verder aantastte. Gezien de staat waarin de grasmatten zijn geleverd, voldeden ze absoluut niet aan de kwaliteit die je van een vers product mag verwachten. Kortom, de geleverde grasmatten waren verre van topkwaliteit en kwamen niet overeen met wat was beloofd.
Eric
Landgraaf
de graszoden zijn van zeer goede kwaliteit, een vlugge levering en de zoden zijn goed ingepakt, op de website wordt duidelijk informatie gegeven via verscheidene filmpjes, een professionele uitleg voor de voorbereiding en het aanleggen van de zoden, de verkoper wordt zeker aangeraden
jozef
lokeren
Het bestellen en uiteindelijk levering gingen top!! Nadat we alles hebben gelegd ben ik er Erg blij mee. Ik raad het iedereen aan die opzoek is naar een mooi stuk(je) gras.
2 July 2026
Kyle
Brielle
Na bestelling snel bevestiging. Wij hebben gekozen voor geplande levering. De 250 m2 werd keurig geplaatst waar ik het wilde hebben, zodat we snel konden beginnen met leggen. Kortom: Zeer tevreden.
2 July 2026
Bas Meyer
BARSINGERHORN
Ik ben erg tevreden over het graszoden dat ik hier heb gekocht. Ik ben het dan ook niet eens met de mensen die zeggen dat de kwaliteit van het gras slecht is. Mijn eigen ervaring is juist heel positief. Na 10 dagen ligt er al een prachtig, gezond groen gazon. Een goede voorbereiding van de ondergrond, het gebruik van de juiste meststof en voldoende water zijn daarbij natuurlijk erg belangrijk. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het gras en de service. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
26 June 2026
JÓZSEF TRUCZKAI
Aldeboarn
We kregen delen mors dood gras geleverd. Werd einde middag gebracht, stond niet in de zon , het was nog niet warm en de volgende ochtend meteen gelegd. Direct foto 's gemaild dat er veel dode zoden tussen zaten maar het antwoord was dat ze op broei geen garantie geven. Dat snap ik als je het dagen laat staan maar dit heeft bij hun al gestaan. We hebbben meerdere keren gebeld en gemaild maar we kregen 25 procent korting op de volgende bestelling, dus ze willen er ook nog aan verdienen. Zeer slechte service. We hadden 2 weken eerder graszoden gekregen van iemand die een beetje over had, dat had veel langer al gelegen en was nog prima. Wat wij bestelden was in zn geheel veel slechter, de redelijke zoden hebben gelukkig gewortelt maar de mors dode zoden niet. We hebben het vergoed gekregen via rechtsbijstand want die vonden dat we zeker een zaak hadden. Wij bestellen hier nooit weer. Kan heus een keer gebeuren maar handel het netjes af en leg de schuld niet bij ons neer. We hadden nog zoden over nadat we de dode zoden hadden vervangen, dit is na een paar dagen nog bij iemand anders gelegd en dat was nog prima, terwijl het nu heel warm is.
25 June 2026
Margriet
Roden
Goedemiddag Margriet,
Vervelend om te lezen dat het gras niet goed is aangeslagen, dat begrijp ik heel goed. Een dood gazon na al het werk is balen.
Graszoden zijn een levend product en daar zit hun kwetsbaarheid. Opgerold gras kan binnenin flink warm worden, en bij warm, klam weer kan dat snel gaan. Daarom adviseren we altijd nadrukkelijk om de zoden op de dag van levering te leggen bij warm weer. We hebben je op de dag van levering daarvoor zelfs nog een aparte mail gestuurd met de uitdrukkelijke vraag om het gras die dag te leggen. Dat dit in de praktijk niet is gelukt, heeft het resultaat helaas beïnvloed.
We vinden het oprecht jammer hoe dit is gelopen. Omdat we je graag tegemoet wilden komen, hebben we 25% korting op nieuwe zoden aangeboden. Dat dat voor jou niet voldoende voelde, vind ik jammer.
Mocht je er alsnog samen uit willen komen, dan denken we graag met je mee.
Met vriendelijke groet,
Marcel
De graszoden zagen er goed uit bij levering. En ondanks het hete weer sindsdien lijken ze goed aan te slaan. En ik vond vooral alle info op de website heel fijn en nuttig.
Jan
Bunnik
Mijn ervaring met dit bedrijf is uiterst teleurstellend. Onze bestelling van graszoden arriveerde volledig dood en verdord op onze oprit. Het was meteen duidelijk dat dit niet meer zou groeien. Communiceren met de klantenservice bleek erg moeizaam; pas na 11 dagen en herhaaldelijk herinneren via WhatsApp en e-mail kregen we gehoor. Hoewel ze uiteindelijk akkoord gingen met het sturen van een nieuwe partij (die gelukkig wel van goede kwaliteit was), lieten ze ons voor de rest met de brokken zitten. Ik moest verplicht opnieuw leveringskosten betalen om de vervangende graszoden te ontvangen. Bovendien weigert het bedrijf de eerste, dode levering terug te nemen. In hun laatste bericht beweren ze dat de doodgeleverde graszoden onder "coulance" zijn vervangen en dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de afvoer. Ik moet nu zelf een container regelen en betalen om rottend groenafval van mijn oprit te krijgen. Dit bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid voor hun eigen fouten en schuift de extra kosten en het zware werk rechtstreeks af op de klant.
Amalsha
Haacht
Goedemiddag,
Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over de afhandeling. Dat we niet zo vlot op je berichten hebben gereageerd als je van ons mag verwachten, betreuren we oprecht. Daar hadden we sneller moeten zijn.
Graszoden zijn een levend product en gevoelig voor warmte. We adviseren daarom altijd nadrukkelijk om de zoden op de dag van levering te leggen, bij warm weer. Op de dag van levering hebben we je daarvoor zelfs nog een aparte mail gestuurd met de uitdrukkelijke vraag om het gras die dag te leggen. Opgerold gras kan binnenin namelijk flink warm worden, en bij warm weer kan dat snel misgaan.
Omdat de levering wat later op de dag plaatsvond en onze reactie te lang op zich liet wachten, hebben we je toch tegemoet willen komen: we hebben de volledige nieuwe grasmatten kosteloos vergoed en alleen een bijdrage in de transportkosten gevraagd.
We begrijpen dat de gang van zaken voor jou niet prettig is geweest en hadden het zelf ook liever anders gezien.
Met vriendelijke groet,
Marcel
Perfect.
Julien
Tiegem
Netjes afgeleverd. Goede instructievideo's via website en via mail. Goede zoden. Slechts 1 mindere van de 50. Was dun en brak maar gewoon kunnen gebruiken.
21 June 2026
Jh
Rijen
Vlotte, vlugger levering, hele goede kwaliteit
20 June 2026
Ignace De Roo
Nazareth-De Pinte
Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.
Julianalaan 3
9462 PG Gasselte