Goedemorgen Bjorn, Bedankt voor uw terugkoppeling! Ik begrijp dat de levering wel erg vroeg bij u was, en dat dit niet helemaal verliep zoals u had verwacht. Mijn excuus hiervoor. Hopelijk is wel alles gelukt. Het is spijtig dat uw bemesting niet bij de levering zat. Helaas gaat dit ondanks meerdere controles soms fout bij ons op het kan dof raakt de bemesting tijdens transport zoek. Ik heb uw bericht proberen te vinden maar in geen van onze mailboxen zie ik het staan...wellicht is de email naar de transporteur gegaan? We willen de bemesting graag naleveren zodat u deze nog kan toepassen (de bemesting kan net zo goed over de zode heen als er onder). Wanneer u al een andere bemesting hebt toegepast horen we dat ook graag, dan zullen we de kosten retour storten. Met vriendelijke groet, Marcel Team Graszodenkopen.be
Beste Deniz, Uw beoordeling en onze klantenservice liepen elkaar net mis. In tegenstelling tot ons advies zijn de graszoden met het hete weer wel erg laat gelegd. Hierdoor is de kans op broei in de pallet groter waardoor de graszoden wel 50-60 graden kunnen worden en het gras gedeeltelijk kapot gaat. Dit is erg vervelend en ondanks dat wij hier niets aan kunnen doen hebt u wel van mijn collega een voorstel gekregen om dit probleem op te lossen. Groene groet, Team Graszodenkopen.nl
Beste Daan, Bedankt voor uw beoordeling! De "dorre" plekken die u ziet zijn stukken gras die verbrand zijn door broei in de pallet. Wanneer de graszoden bij zeer hoge temperaturen worden gelegd en wellicht wat te lang op de pallet blijven liggen dan beginnen de graszoden steeds meer te broeien. Gelukkig had u de graszoden al in de ochtend geleverd gekregen, alleen weten wij natuurlijk niet wanneer u met de aanleg bent begonnen. Door de broei kan de temperatuur binnen in de pallet zeer hoog worden waardoor het gras kapot gaat. Ik kan helaas niet zien of deze plekken volledig gaan herstellen. Mijn advies is om de komende drie weken goed water te blijven geven en hopelijk zien we dan de verbrande plekken herstellen. Met vriendelijke groet, Marcel Team Graszodenkopen.nl
Beste Melissa, Bedankt voor uw review, dat stellen we zeer op prijs! In de mail wordt aangegeven dat de chauffeur meestal een half uur van te voren belt. We vinden het jammer dat de chauffeur dat bij u niet heeft gedaan en daardoor de levering niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij nemen uw feedback mee en kijken hoe we onze informatie beter kunnen verstrekken en hoe we de chauffeurs vaker kunnen laten bellen. Dankuwel! Met vriendelijke groet, Marcel Graszdoenko0pen
Beste Henk, Bedankt voor uw terugkoppeling! Mijn excuus voor het gebrek aan duidelijkheid wat vacuum koeling inhoud. Met vacuüm koeling wordt het gras terug gekoeld naar ongeveer 4 graden. Van buitenaf kan het gras wel weer opwarmen maar het gras hoeft niet in een koelwagen worden geleverd. Door het koelen is het gras minimaal 24 uur langer houdbaar. Met vriendelijke groet, Marcel Team Graszodenkopen.nl p.s. Inmiddels hebben we een video opgenomen waar we uitleggen wat vacuüm koeling inhoud om verwarring te voorkomen.