Zeer snelle levering! En mooi gras

Zeer nette behulpzame bezorgster! Gras stond binnen no time in de tuin. En het ligt er uiteindelijk heel mooi in! aanrader!

Goede product en bezorging volgens afspraak

goede kwaliteit en correcte afhandeling

Op zondag besteld en zoals afgesproken op de daaropvolgende dinsdag geleverd. Correcte service, niets op aan te merken.

Kan ik geen antwoord op geven aangezien mijn graszoden NIET geleverd zijn !!

Beste , Heb een bestelling gedaan op woensdag 2okt en onmiddellijk betaald, factuur nr:f-24.38524 bestelnummer b-24.39484 De bezorgdag zo vrijdag plaatsvinden tussen 8.00 en 18.00 uur en is NIET in gebeurd! Heb vrijdag avond nog gebeld 20:44 antwoordapparaat… Zaterdag enkele keren gebeld 9:21 /9:01 in gesproken in het antwoordapparaat … / 8:45u en op jullie website staat dat ze zaterdag morgen van 9u tot 13 u bereikbaar zijn ?? Graag zo spoedig mogelijk een reactie Mvg koenrad

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, ok prijs. Duurt wel lang voordat je iemand aan de telefoon krijgt, maar dan ook goed geholpen.

Goede levering en mooie zoden.

Keurige graszoden en een prima levering.

Fantastisch!

Goede service, snelle levering en prachtige, kwalitatief goede producten

Zeer snelle en goede service van begin tot einde! Dank je

Netjes en volgens afspraak!

Heel tevreden! Na wat vragen via de mail, waar ik netjes antwoord op kreeg, hebben ze de grasmatten keurig geleverd! En tot nu toe zien ze er prima uit. Heel stevig ook met leggen. Aanrader!

fijn bedrijf met top gras

Wij halen hier elke week wel gras. goede communicatie en levering volgens afspraak

De graszoden lagen keurig klaar. Het was wel raar dat er niemand aanwezig was. Wist eerst niet goed of ik de graszoden zo kon pakken. Misschien een volgende keer even vermelden dat je de graszoden zo kunt pakken. Met bijvoorbeeld een krijtbordtje met naam er op. Verder dik tevreden.

Alleen de bemesting had ik wel besteld maar was niet geleverd.

afspraak is afspraak

alles netjes geleverd. alles intact de 50 m2 lag er dezelfde avond nog in

goed gras en goede service

Informatieve website, handig en snel te bestellen. Snelle levering

De kwaliteit van de gras matten zijn van zeer goede kwaliteit. De gras matten zijn vol en mooi van kleur. De levering was conform afspraak. De internetsite is duidelijk, want je weet precies wat je moet doen en wat je niet moet doen. Kortom: alles was super fantastisch

Goed product keurig geleverd

Het gras ziet er echt supergoed uit. Er zaten wormen in de grond onder het gras, een teken dat de bodemkwaliteit goed is. Bestellen gaat makkelijk en snel. En de levering zelf was keurig op de afgesproken dag door een vriendelijke chauffeur.

Uitstekend kwaliteit en levering

Gras was mooi vol en makkelijk om mee te werken

Top ervaring van aankoop tot aflevering

Super handig bestel site en super vriendelijke chauffeur die de pallet laatste op ons gewenste plek. Top service tegen de juiste prijs . Absolute aanrader dit adres.

Prima levering

Alles op tijd geleverd en in prima staat

Goeie service en mooie kwaliteit

Het bestellen ging super makkelijk en het contact met de leverancier was erg prettig. De kwaliteit is TOP

Perfect geregeld

Alles goed geregeld. Bestelling was door mij fout gedaan. Mailtje gestuurd en alles is perfect aangepast en verzorgd.

Duidelijk en eerlijk

Super graszoden

Zeer tevreden met de geleverde zoden. Mooi op tijd en goede kwaliteit.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte