Filters

10

Perfect

Fijne communicatie, komt afspraken na en een prettige levering d.m.v. track en trace. Ik raad graszodenkopen.nl echt aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima service zoals afgesproken

zeer vriendelijk chauffeur ik vond de gras van zeer goede kwaliteit mooi kleur en goed dik

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit

Netjes geleverd en goede kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect product

Alles prima in orde

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit

Ik kon de foto niet toevoegen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit!

De bestelling, levering verliepen heel vlot! Het tijdstip van leveren werd goed nageleefd. De kwaliteit van het Premium gras is heel goed. Mooi resultaat !!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top! Zeer duidelijke afspraken op dag van levering!

Mooie grasmatten, niet duur, correcte aflevering, vriendelijke chauffeur!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super snel geleverd

Netjes en op de goede plaats geleverd . Precies hoe ik het had gevraagd. Echt top

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Ik ben zeer goed geholpen door een van uw medewerkers aan de telefoon en ook de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. De graszoden waren mooi verpakt en ik heb ze mooi kunnen leggen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Graszoden zijn goed, levering niet

Voor een levering waaruit later blijkt dat je 85 euro moet betalen (niet duidelijk bij bestellen), had de bezorger behulpzamer mogen zijn. Als vrouw alleen, heb ik alle grasmatten 1 per 1 kunnen binnen gaan zetten omdat de bezorger niet verder dan de stoep mocht leveren. En aangezien we in de stad wonen, mocht het daar niet blijven staan. Slechtste 85 euro ooit gespendeerd, volgende keer halen we het wel in de winkel of als het op voorhand vermeld wordt, hadden we ervoor kunnen zorgen dat er een man thuis was.

 • Aanbevelen? Nee
10

Top, prachtige zoden

Snel geleverd, mooie zoden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed product.

Uitstekende kwaliteit gras. Helaas was de communicatie betreffende de leverering niet super. (Geen mail op de dag van bezorgen en geen telefoontje half uur van te voren). Maar het gras was van dusdanige kwaliteit dat ze toch 5 sterren verdienen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slechte service, goede graszoden.

Wij bestelden graszoden en aanlegbemesting, echter werd de mest niet geleverd. Onmiddelijk gemaild, 5 dagen later nog steeds geen antwoord.wil nog steeds deze terugbetaald zien! Levering stond gepland rond 10u30, plots werd er aangebeld om 6u50, leverancier wou niet tot achteraan rijden op verharde weg en plaatste deze gewoon op straat, midden van de oprit.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Bjorn, Bedankt voor uw terugkoppeling! Ik begrijp dat de levering wel erg vroeg bij u was, en dat dit niet helemaal verliep zoals u had verwacht. Mijn excuus hiervoor. Hopelijk is wel alles gelukt. Het is spijtig dat uw bemesting niet bij de levering zat. Helaas gaat dit ondanks meerdere controles soms fout bij ons op het kan dof raakt de bemesting tijdens transport zoek. Ik heb uw bericht proberen te vinden maar in geen van onze mailboxen zie ik het staan...wellicht is de email naar de transporteur gegaan? We willen de bemesting graag naleveren zodat u deze nog kan toepassen (de bemesting kan net zo goed over de zode heen als er onder). Wanneer u al een andere bemesting hebt toegepast horen we dat ook graag, dan zullen we de kosten retour storten. Met vriendelijke groet, Marcel Team Graszodenkopen.be

8

Nette Service en mooie graszoden!

Was een probleem met de bezorging dit is snel en vakkundig opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
3

Er wordt niet gereageerd op een klacht.

Zo’n 20% van de levering is uitgedroogd geleverd. Zal te maken hebben gehad met de hotte maar als hier een vraag over wordt gesteld volgt er geen enkele reactie.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Deniz, Uw beoordeling en onze klantenservice liepen elkaar net mis. In tegenstelling tot ons advies zijn de graszoden met het hete weer wel erg laat gelegd. Hierdoor is de kans op broei in de pallet groter waardoor de graszoden wel 50-60 graden kunnen worden en het gras gedeeltelijk kapot gaat. Dit is erg vervelend en ondanks dat wij hier niets aan kunnen doen hebt u wel van mijn collega een voorstel gekregen om dit probleem op te lossen. Groene groet, Team Graszodenkopen.nl

10

Goede aankoop en service

De aankoop verliep goed en de levering was goed en zoals gepland.

 • Aanbevelen? Ja
10

prettig en behulpzaam

binnen 5 minuten alles geregeld en na 1,5 dag aan huis bezorgd. en zeer goede kwaliteit gras!!

 • Aanbevelen? Ja
4

De helft moet ik vervangen..

Ik heb 36 rollen besteld en gelegd. De helft is prima, de andere helft is dor geworden. En dat ligt niet aan het sproeien... Kwaliteit van het goede gras is prima.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Daan, Bedankt voor uw beoordeling! De "dorre" plekken die u ziet zijn stukken gras die verbrand zijn door broei in de pallet. Wanneer de graszoden bij zeer hoge temperaturen worden gelegd en wellicht wat te lang op de pallet blijven liggen dan beginnen de graszoden steeds meer te broeien. Gelukkig had u de graszoden al in de ochtend geleverd gekregen, alleen weten wij natuurlijk niet wanneer u met de aanleg bent begonnen. Door de broei kan de temperatuur binnen in de pallet zeer hoog worden waardoor het gras kapot gaat. Ik kan helaas niet zien of deze plekken volledig gaan herstellen. Mijn advies is om de komende drie weken goed water te blijven geven en hopelijk zien we dan de verbrande plekken herstellen. Met vriendelijke groet, Marcel Team Graszodenkopen.nl

10

uitstekende service

alles volgens afspraak en de site is ook supergoed. Ik kon al mijn vragen vinden. De filmpje voor het keuken en voorbewerking waren heel erg fijn. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zou zo weer bestellen !

Prima geholpen. Duidelijke instructies. Mooie en goede graszoden. Top !

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Netjes en op afgesproken datum afgeleverd. Mooi kwaliteit graszoden. Gras ligt al meer dan een maand en ziet er fantastisch uit. Duidelijke website met veel tips. Goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte en snelle levering van top product!

Perfecte levering van top graszoden . Zelfde dag afgewrft (zie prachtig resultaat foto)

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer goed

Top service, enige minpunt was dat er in de mail dat je krijgt staat dat de chauffeur je 30 min voor aankomt iets laat weten. Dit is niet gebeurt, maar verder geen problemen prima gras. We zijn er blij mee.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Melissa, Bedankt voor uw review, dat stellen we zeer op prijs! In de mail wordt aangegeven dat de chauffeur meestal een half uur van te voren belt. We vinden het jammer dat de chauffeur dat bij u niet heeft gedaan en daardoor de levering niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij nemen uw feedback mee en kijken hoe we onze informatie beter kunnen verstrekken en hoe we de chauffeurs vaker kunnen laten bellen. Dankuwel! Met vriendelijke groet, Marcel Graszdoenko0pen

4

Stipt maar niet gekoeld

Door de hittegolf werd aangeraden om extraite betalen voor een gekoelde levering. Maar de bestelwagen had geen koeling en de rollen waren uitgedroogd en warm.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Bedankt voor uw terugkoppeling! Mijn excuus voor het gebrek aan duidelijkheid wat vacuum koeling inhoud. Met vacuüm koeling wordt het gras terug gekoeld naar ongeveer 4 graden. Van buitenaf kan het gras wel weer opwarmen maar het gras hoeft niet in een koelwagen worden geleverd. Door het koelen is het gras minimaal 24 uur langer houdbaar. Met vriendelijke groet, Marcel Team Graszodenkopen.nl p.s. Inmiddels hebben we een video opgenomen waar we uitleggen wat vacuüm koeling inhoud om verwarring te voorkomen.

10

Er licht een prachtig gazon nu in mijn tuin!

Er is een goeie uitleg op de site en YouTube kanaal om zelf je graszoden aan te leggen. Alles staat zeer goed beschreven stap voor stap. De levering was snel. Chauffeur heeft mee gedacht om de pallet in 1x achter huis neer te zetten. Top service voor die man! De zoden zagen er goed uit. Allemaal even breed/lang wat zeer prettig was om zelf te kunnen leggen. Nu na 1,5 week zie je het gras echt goed groeien en hebben we eindelijk een mooi groen gazon!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd