Vriendelijk en behulpzaam

Snel en duidelijk advies en antwoorden

Makkelijk snel en goede kwaliteit grasmatten

Grasmatten besteld geleverd op het afgesproken moment zeer duidelijke communicatie, goede kwaliteit grasmatten, Bedankt!

Alles zoals gesteld.

Top kwaliteit en correcte levering

Het bedrijf Graszoden is top. Duidelijke website, goede kwaliteit en correcte levering van de graszoden. Het gras ligt inmiddels en is prachtig. Wij zijn zeer tevreden.

makkelijk te bestellen

Levering op dag die je zelf kan kiezen. De kwaliteit was niet zo goed. Beschadigde rollen , rollen die niet even dik waren . De chauffeur ( heeft waarschijnlijk niets te maken met de firma zelf ) was niet zo vriendelijk.

Niet alle graszoden waren perfect of kapot en slecht op gerold

Prachtige graszoden

Prachtige graszoden en netjes geleverd

Super slechte klantenservice!!!!!

Ik bestel dus oprecht nooit meer bij jullie!! Ik raad ook iedereen af om bij deze bedrijf te bestellen. Al weken wachten wij op antwoord.. terwijl we aangeven dat we de bestelling met spoed nodig hebben.. slechte communicatie en geen medeleven. Ze geven aan dat wij bestelling opnieuw moeten betalen terwijl fout bij de bezorger ligt!! TOT OP HEDEN GEEN GELD TERUG EN GEEN BESTELLING!!

Prima gras, snelle levering bij gewenste ingang! TOP

Eenvoudig te leggen, prima gras, snel geleverd achterom. Chauffeur wist precies waar hij moest zijn. Nadeel bij bestelling was dat je maar 50 tekens hebt om aan te geven waar het gras moet worden neergezet.

Goede graszoden, snel geleverd!

Firma doet wat ze beloven. Ze leveren goede, mooie graszoden en leveren snel. Top!!

Perfecte service et qualitative gras

Perfecte service et qualitative gras. Aan te raden om met hun te werken.

Goede kwaliteit

Mooie graszoden en ook supersnel geleverd

Makkelijk bestellen, goede service, een aanrader !

slechte kwaliteit

Graszoden zijn toegekomen in een heel slechte staat. Ze hadden een rottende geur en vielen bij het optillen gewoon uit elkaar.

Tevreden met enkele minpunten

Pallet slecht verpakt, waardoor graszoden beschadigd zijn

Niet wat ik had verwacht

Van de 40 zoden, waren er 6 onbruikbaar. Aan de zijkant beschadigd, grootte happen eruit. Waarschijnlijk beschadigd tijdens de logistiek. Veel kleurverschil per rol. Zoden absurt zwaar, zijknat van vocht.

Alles netjes geleverd maar communicatie kan beter

Gemakkelijk online te bestellen en geleverd op de beloofde dag. Op de betreffende leveringsdag zou er nog een mail en 1u vooraf een tel van de chauffeur maar beiden zijn niet gebeurd.

Wat een matje

Keurig op tijd geleverd en een prachtig gazon! Dankjulliewel

perfect gras. tijdig geleverd. goede ondersteuning.

perfect gras. tijdig geleverd. goede ondersteuning.

goed gras correct geleverd

goed gras correct geleverd

Prima kwaliteit en snel geleverd

Prima kwaliteit en snel geleverd

Levering

In de beschrijving staat de dag van levering altijd geleverd al is het na 18 uur Op track & trace staat om 17 uur dat het de volgende dag wordt

top

topkwalitet zoden, snel besteld en geleverd volgens afspraak

Eenvoudig bestellen, snel geregeld. Kwaliteit graszodekn voor mooie prijs. Keurig en stipt geleverd.

netjes volgens afspraak

correct

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.