Perfecte kwaliteit gradueel mooi

Heb geen ervaring maar ik kan veel kanten op met mijn graszoden mooi dik gras dank jullie voor de service top!

Zeer goede service en op de afspraak

Zeer tevreden met de levering en het lossen van de grasmatten.

Zoals verwacht

Bij de levering was de bezorger zeer bereid de graszoden op de ideale plek neer te zetten.

Af gesproken tijd dag en professioneel af geleverd.

Correcte levering van hoogwaardige graszoden.

Snelle levering van hoogwaardige graszoden. Uitleg van in gebruik name door filmpjes zeer klantvriendelijk. Daarnaast telefonische bereikbaarheid van leverancier en transporter perfect.

Perfecte service!!

Heel goed geholpen tijdens de bestelling ook bij levering heel goed geholpen en ook vriendelijk.!!

Niet zo heel mooi gras

We hadden het binnen gekregen daar zagen we al dat het droog was , we hebben het direct geplaatst maar na twee dagen ziet het er niet zo mooi uit. En zijn we genoodzaakt ergens ander rollen erbij te gaan halen

We horen het nieuwe gras groeien!

Keurig op tijd geleverd, goede informatie over leggen en beregenen de eerste dagen, goede kwaliteit gras, het groeit inmiddels al weer uitbundig!

Alles lag klaar auroner naast inpakken en weer weg

Prima.

Snelle levering en super service.

Duidelijke uitleg via de website. Snelle levering met een goede chauffeur. Mooi afgeleverd.

Snelle levering, begrijpbare uitleg en mooi product

De graszoden zijn snel geleverd. Door de handige filmpjes op de site krijg je uitleg over het leggen en de verzorging. Uiteindelijk hebben wij nu een mooi stuk gras waar onze dochter heerlijk op kan spelen.

Primna gras, zoals beloofd geleverd, zelfde avond nog gelegd ;-)

Volgens afspraak 13 rolletjes gras geleverd, dezelfde avond nog gelegd en bemest en gelukkig regent het nu elke dag even heftig dus sproeien hoeft niet.

Snelle levering, mooie groene matten. Topproduct.

Vlotte levering en vers product ! Tevreden klant

Op woensdag voor 15u besteld (klein oppervlak) en vrijdag op afgesproken dag om 13u werd dit geleverd conform de belofte door zeer vriendelijke chauffeur die de palet (700kg) ook rechtstreeks van laadbrug op eigen aanhangwagen heeft gezet. Werk gespaard. De graszoden waren nog vochtig en vers. Tegen 18u lagen de 40m² erin, gesproeid en wel. Resultaat zeer bevredigend. Heel vlotte en goede service voor een heel aanvaardbare prijs. Zeer tevreden klant dus !

Super kwaliteit en snelle levering

Mooiestevige en gezonde grasmatten slaan direct goed aan.

Keurig

Afspraak is afspraak

Great service, super fast delivery

Graszodenkopen has the biggest advantage is the delivery next day all over the country. Turf is very good, well packed, great quality.

Communicatie top

Wat een vlotte levering en open communicatie Dank!

keurig toptijd geleverd en lekker vers

keurig toptijd geleverd en lekker vers

Vol gras!

Goede volle graszoden! Ik heb wel eens eerder ergens anders graszoden opgehaald wat meer zand dan gras was. De graszoden van Graszodenkopen.nl liggen er meteen mooi in. Eén dag van tevoren besteld en de volgende dag ophalen.

"Ze is perfect, ik raad haar aan aan iedereen."

"Ze is perfect, ik raad haar aan aan iedereen."

Prima volgens afspraak geleverd

Dit is de tweede keer dat ik graszoden van hun heb gekocht en wederom geleverd volgens afspraak stonden s.morgens 10 voor acht voor de deur met zijlader zoals afgesproken we hebben de zoden gelijk verwerkt top voor elkaar en groeien maar

Zelf leggen gaat best

De graszoden waren niet top enkele raareplekken na paar dagen wel bijgetrokken

Vroege levering om 7u! Tegen middag lagen de grasmatten te blinken op hun plaats!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.