Bij problemen geeft Graszodenkopen.nl niet thuis

Bestelling verliep voorspoedig Levering in de namiddag van 23 april perfect! Gras: werd gedeeltelijk geleverd met broeiplekken. 3× gebeld (telkens 16 minuten in de wacht voordat de mogelijkheid voor een voicemail wordt geboden) Voicemail wordt niet beantwoord Gemaild (meerdere keren) wordt genegeerd Whatsapp bericht; Standaard verwijzingen naar waarschuwing op website. Ik was zelf degene die schuldig was aan de broeiplekken werd mij fijntjes meegedeeld. Toch aanbod om x-aantal graszoden op te halen (maar vanwege grote afstand en kosten nam ik daar geen genoegen mee) Uiteindelijk een klacht ingediend bij Thuiswinkel waarborg. Een uur later volgde bericht dat nieuwe graszoden zouden worden bezorgd. (Doorlooptijd van dit gespartel zo'n 3 weken) Dus: na veel gedoe, toch een goeie grasmat. Service en klantvriendelijkheid worden vaak zichtbaar als iets niet lekker loopt. Dat was bij mij zo. Ik vond die service ronduit teleurstellend.

Snel besteld, snel geleverd en mooie prijs kwaliteit

Werd geleverd zoals gevraagd. Tip: Best altijd een paar vierkante meter extra bestellen. Je wil echt niet dat laatste stukje niet kunnen afwerken.

prachtige ervaring !!! gemakkelijk besteld, perfecte communicatie en correcte snelle levering ...

De vroege levering liet me ook perfect toe om de hele dag te kunnen "leggen" ... heel content met het resultaat. (de begeleidende video's zijn uiterst nuttig ... zeker bekijken)

Prettige en complete website

Vooraf was het fijn om alles op de website te kunnen lezen. Welk gras is bijvoorbeeld het meest geschikt. Ook voor het leggen waren er duidelijke en uitgebreide instructies te vinden. De bezorging verliep ook prima. Zo werden we netjes op de hoogte gehouden. Alles werd bovendien keurig netjes geleverd.

correcte site, correcte bestelling, correcte levering

Alles is verlopen zoals gepland, levering op tijd, goeie kwaliteit van gras. Wel twee graszoden die eindigden op 35 cm ipv 40 maar had er genoeg dus geen probleem.

prima en op tijd

eenvoudig besteld, goede prijs/kwaliteit, keurige levering en goede communicatie

Bestellen gaat vlot, eenvoudig en gelijk de juiste prijs. Goede communicatie over de tijd van de levering. Keurig op tijd en netjes afgeleverd. Prima service.

Erg goed

Ik ben vriendelijk te woord gestaan en duidelijk info over wat haalbaar is qua levertijd. Vervolgens goed up to date gehouden over proces en proactief tips over hoe gras aan te leggen en te onderhouden. goede service!

Snel, goede kwaliteit, uitstekende communicatie

Specifiek op zoek naar schaduwgras, fijn leverbaar, zeer nette rollen, net afgesneden, precies conform tijden geleverd.

Heel goed!!

Keurig volgens de afspraak geleverd en prachtig gras

Zeer slecht

Zeer slecht bereikbaar, levering gebeurt niet volgens afspraak, zeer slechte communicatie, verwittigd niet bij laattijdige leveringen. Dinsdag zouden we geleverd krijgen volgens hun mail. Tot 2 x toe de leverancier gebeld want graszoden is niet bereikbaar. Leverancier zegt 2x dinsdag rond 17u te leveren, woensdag nog geen levering, na meerdere malen contact met leverancier want graszoden kreeg ik niet te paklen wordt er opnieuw gezegd dat er woensdag tussen 14u en 16u geleverd word, wederom geen levering. 2 dagen met 2 personen gewacht voor niets.

Goede service, snelle levering, TOP!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden van het transport. Zaten paar slechte grasmatten bij maar die zijn keurig vervangen, top service! Het gras groeit goed, al met al heel tevreden.

Keurige graszoden netjes geleverd en vooralsnog van goede kwaliteit

Goede kwaliteit graszoden

De zoden werden netjes op een pallet geleverd tot aan de voordeur en in handzame rolletjes. De instructie film op de website was handig en heeft ervoor gezorgd dat we zowel de voorbereiding als het leggen prima voor elkaar hadden. Het gras ligt er nu bijna een week en ziet er mooi uit.

Perfecte levering maar chauffeur kan wel wat vriendelijkerzijn.

Perfecte levering. Chauffeur kon zelfs geen goeiedag zeggen. Dat was spijtig

Ontzettend tevreden met de graszoden!

Ontzettend tevreden met de graszoden! De kwaliteit was echt top — mooi groen, dik en sterk geworteld. Levering was snel en netjes geregeld, en de zoden waren supervers bij aankomst. Het leggen ging gemakkelijk en binnen korte tijd zag de tuin er compleet anders uit. Na goed water geven sloegen de graszoden snel aan en nu hebben we een prachtig strak gazon. Ook fijn dat er duidelijke uitleg werd gegeven over het onderhoud na het leggen. Echt een aanrader voor iedereen die snel een mooie, professionele grasmat wil hebben!

de graszoden zaten keurig opgestapeld en verpakt

Prima graszoden

Prima graszoden

Goede kwaliteit gazon en duidelijke uitleg

Ik heb voor het eerst zelf graszoden gelegd en het is allemaal gelukt dankzij het stappenplan en de duidelijke instructie video's op de website. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Mooie graszoden, snel en goed geleverd. Erg blij met het resultaat.

Graszoden levert wat ze beloven

Zeer mooie kwaliteit gras zoden (40x250cm) en rollen zagen er mooi fris en gezond uit.

Supersnelle levering, topkwaliteit gras!

Van bestelling tot levering was heel soepel. De graszoden zijn van mooie kwaliteit en ligt er al mooi bij.

Zeer slechte kwaliteit Gras woensdag gekregen donderdag gelegd compleet rotzooi. Heel veel gele plekken

over het algemeen goed communicatie kan stukken beter

laatste keer 115 m2 graszoden besteld en 2 stuks bemesting 08-05 maar 55m2 geleverd zonder bemesting,daarna gelijk gebeld .ze zouden me terug bellen of mailen maar geen van beiden. 09-05 mijn personeel opgetrommeld in de gedachten dan brengen ze nog wel na op zaterdag om ons niet te laten zitten maar ook niet. 11-05 weer gebeld ik zou terug gebeld worden of gemaild maar weer niks ik avonds mailtje gestuurd . 12-05 2 x gebeld en aangedrongen van doet er wat mee anders heb ik voor de hemelvaart geen graszoden dat is dan uiteindelijk gelukt. 13-05 het restant van de graszoden geleverd maar niet de 2 stuks bemesting ik heb een mail verstuurd met het verzoek voor een credit nota ,ik hoop dat dit niet een heel traject wordt. kortom het is heel frusterend als er niet gecommuniceerd word wanneer de nalevering gedaan word, ik snap dat er wel is een keer iets fout kan gaan maar ik zat met een half afgeleverde tuin iedere dag belt de klant mij weet je al wat en dan moet ik zeggen nee ik heb gebeld maar maar ze bellen me terug of mailen me .maar dat doen jullie dan niet .de klant werd steeds bozer en ik weet niet wanneer ik het af kan maken wanneer moet ik weer mensen inplannen ,krijg ik nou kleur verschil de onderlaag was ook al helemaal verregend dus kon ook weer opnieuw gedaan worden .

Slechte kwaliteit

De grasmatten zijn van uitzonderlijke slechte kwaliteit.. ik heb geen rollen gekregen maar puzzelstukjes.. Ze zijn ook extreem dun wat het echt moeilijk maakt om ge leggen.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.