Super kwaliteit en snelle levering

Mooiestevige en gezonde grasmatten slaan direct goed aan.

Keurig

Afspraak is afspraak

Great service, super fast delivery

Graszodenkopen has the biggest advantage is the delivery next day all over the country. Turf is very good, well packed, great quality.

Communicatie top

Wat een vlotte levering en open communicatie Dank!

keurig toptijd geleverd en lekker vers

keurig toptijd geleverd en lekker vers

Vol gras!

Goede volle graszoden! Ik heb wel eens eerder ergens anders graszoden opgehaald wat meer zand dan gras was. De graszoden van Graszodenkopen.nl liggen er meteen mooi in. Eén dag van tevoren besteld en de volgende dag ophalen.

"Ze is perfect, ik raad haar aan aan iedereen."

"Ze is perfect, ik raad haar aan aan iedereen."

Prima volgens afspraak geleverd

Dit is de tweede keer dat ik graszoden van hun heb gekocht en wederom geleverd volgens afspraak stonden s.morgens 10 voor acht voor de deur met zijlader zoals afgesproken we hebben de zoden gelijk verwerkt top voor elkaar en groeien maar

Zelf leggen gaat best

De graszoden waren niet top enkele raareplekken na paar dagen wel bijgetrokken

Vroege levering om 7u! Tegen middag lagen de grasmatten te blinken op hun plaats!

Snelle levering, mooie graszoden van goede kwaliteit.

Mooie graszoden die er bij levering goed uitzien. Ze zijn makkelijk te leggen en nu na bijna een week lijken ze al goed aan te slaan.

Top kwaliteit

Prachtig gazon gekregen van topkwaliteit! Het bedrijf houdt u goed op de hoogte en doet ruimschoots op tijd een belletje of mailtje betreft de aankomst op de dag van bezorging. Heel fijn ook de tips en tricks betreft het onderhoud die wij hebben ontvangen. Fijne duidelijke website. Wij zijn heel tevreden!!!

Gras dood

Gras 2 dagen met 25 tot 30 graden in de vrachtwagen laten liggen. Was volledig dood. Ik had voor 2 dagen spullen gehuurd om het gras te leggen. Dat was voor niks. Wel netjes mijn geld terug gekregen gelukkig.

er zitten een beetje veel kleine verbrande plekken in

stroken ook ongelijk van kwaliteit. over het algemeen redelijk . cijfer 7-

Alles is vlot verlopen behalve de levering die liet op zich wachten. Er was beloofd in de ochtend en om iets na 14u waren ze er pas..

Mooie graszoden..

Mooie graszoden maar wel erg dik en soms beetje ongelijk van dikte. Snelle levering

Professioneel en topkwaliteit. Zeer tevreden, vlotte levering en goede prijs.

Snel en netjes afgeleverd, mooi gras.

Beschadigde stukken

26 stukken schaduw type besteld de volgende dag van opleveren zijn gelegdVerschillende kleuren, er zijn 3 beschadigd die liggen aan einde van het pallet, 12 stukken zijn verrot.

Super gras, snelle levering!

Graszoden bestellen ging makkelijk en snel. Levering zoals afgesproken, en product was top. Aanbevolen!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede kwaliteit en leuke bezorger

Perfect op tijd goede kwaliteit

Zeer matig

De bezorger liet de graszoden (5 stuks maar mega bezorgkosten) op een pallet op mijn pleintje staan. Hij zou niet naar mijn voordeur kunnen vanwege een opstaand randje. Grote onzin! Ik (vrouw van 73) moest dat stuk dus met een geleende kruiwagen overbruggen. Niet fijn!

super tevreden

super content zeer mooie volle graszoden zonder één roste plek . besteld en de volgende dag in huis .

Top kwaliteit gras

Netjes en mooi groen geleverd gras!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.