Top graszoden

Wij hebben keurige graszoden ontvangen. Het bestelproces verliep eenvoudig en de zoden werden netjes achterom geleverd. De graszoden liggen nu een week en ze groeien goed. Het gras is mooi groen en de naden zijn zo goed als dicht gegroeid.

Snelle levering, goede aftersales

Eindelijk is het gras weer groener dan bij de buren.

Uitstekende graszoden

Afgelopen woensdag besteld en keurig volgens onze wens op vrijdag geleverd bij ons op de oprit. Ondanks het warme weer en de droogte hebben super graszoden ontvangen zonder scheuren en bruine plekken. Wij zijn heel blij met ons nieuwe gras. Je krijgt bij je online bestelling een 32 paginatellende pdf waar alles haarfijn instaat hoe je van a tot z moet leggen. Ik kan graszodenkopen.nl iedereen van harte aanbevelen.

Snelle en goede levering

duidelijke instructies per mail, direct gelegd en het lijkt prachtig. Nu hopen dat ze goed aanslaan. Beetje te veel gekocht, via marktplaats iemand nog blij gemaakt met de resterende 5 m2

Goed gazon

Nvt

Snel geleverd mooie graszoden

De zoden werden snel en optijd geleverd. Helaas zaten er een aantal rollen tussen die behoorlijk gehavend waren waardoor we met losse stukken die gaten moeten opvullen.

prima te doen

vlot geleverd op onze uitgekozen dag. helaas hadden wij een rol die een grote kale plek had en een rol die recht op, op de pallet stond die heel erg slecht was. de rollen waren ook een erg aan de droge kant. maar na veel water hebben gegeven aan de rollen gaat het nu wel oke.

Super goede kwaliteit gras en makkelijk te leggen. Duidelijke communicatie per email over de levering .

Vriendelijk personeel, goed bezorgd op de juiste plek, en snel gelegd!

Prima, en zeer tevreden.

Snelle en duidelijke service

Vriendelijke levering, goede kwaliteit van het gras

Duidelijk , netjes en goede kwaliteit

De website is overzichtelijk, prijzen levervoorwaarden en type gras. Dit alles ondersteund met goede uitleg en tools die werken. Levering netjes binnen het aangegeven blok! Een tevreden klant!

Mooi gras, stipte levering, makkelijk te bestsellen

Eenvoudige bestelprocedure, mooie graszoden, levering zoals afgesproken. Chauffeur doet moeite om de pallet zelfs naast het te beleggen zwartgrond af te zetten. Top.

mooi groen vers gras

Gras werd goed afgeleverd en we ontvingen een mail met laatste instructies in verband met het weer. Goed meegedacht van hun.

Prachtig donkergroen gras. Ervan houden!

We zijn heel blij hoe ons schaduwgras uitpakt. In slechts 18 dagen krijgen we dit dikke donkergroene gras. We zijn vooral blij dat zelfs de schaduwrijke gebieden echt goed groeien. We gebruiken het overschot zelfs voor de zijkant van ons huis (we hadden dit niet gepland), het bleek nul procent afval te zijn.

Goede zoden, makkelijk af te halen.

Eenvoudig bestelproces. Mooie dikke zoden. Makkelijk af te halen.

Eenvoudige bestelprocedure. Goede kwaliteit graszoden. Heldere handleiding. Vlotte levering. Verbeterpuntje: tijdstip van leveren was nogal onduidelijk. In een mail werd als tijdstip rond middernacht aangegeven(beetje vreemd leek mij). Dit bleek uiteindelijk rond 14:30 in de middag te zijn

Super betrouwbaar bedrijf

Er goede kwaliteit graszoden, altijd voorradig! Ik heb nu voor de 2de keer besteld bij dit bedrijf (ander gedeelte van de tuin), ook nu perfect levering met kooi-aap en super kwaliteit Zeer zeker aan te bevelen! Wij hebben de premium graszoden

Heel blij met dit prachtige gazon

Geweldig dat het zo snel en goed geleverd was. Wij zijn heel blij met ons premium speelgras. Fijn dat we straks lekker met onze kleinkinderen op het gras kunnen spelen.

Mooie zoden en soepele communicatie

Tot twee keer toe mijn leveringsdatum aan laten passen. Dat was totaal geen probleem. Heel toegankelijk en snelle communicatie. De levering keurig tussen het aangegeven tijdspad. De chauffeur dacht goed mee en gaf niet op bij het eerste "vervelende" stoeprandje. Fijn tot in de tuin afgeleverd! En nu kijk ik heel tevreden naar mijn nieuwe grasmat! Moet nog op zoek naar een grasmaaier ..

Binnen een dag een nieuw biljartlaken

S ochtends de knoop door gehakt en besloten het oude gazon te vervangen voor een nieuw. 12 uur besteld, de volgende ochtend op de stoep. Gelijk gelegd en s middags zo trots als een pauw op mijn nieuwe premium biljartlaken! Complimenten aan de chauffeur/bezorger. Nu nog een grasmaaier om te straks te kunnen maaien ;)

Goede verse graszoden

Graszoden lagen klaar in de schaduw, mocht ze zelf inladen. Waren goed vers en eenvoudig te leggen. Resultaat erg mooi.

Prima gras, snelle levering en goede service chaffeur!

Zeer tevreden over website en makkelijk te bestellen. Snel geleverd en super aardige bezorger die meedenkt over waar de graszoden te lossen. Bevestigingsmail en later ook nog mail met tips over behandeling van de graszoden. Ik ben zeer tevreden.

Een prijsvriendelijke, kwalitatief goede graszode met een goede service

Wij waren al enige tijd bezig met het opknappen van onze tuin, en waren op zoek naar graszoden. Online kwam ik Graszodenkopen.nl tegen en heb verder ingelezen op hun site. De heldere uitleg, en de mogelijkheid om verdere vragen te stellen vond ik erg prettig en wij hebben besloten om hier verder te bestellen. Wel had ik nog een vraag over de dikte van de graszoden, deze werd binnen een dag vriendelijk beantwoord. Erg prettig is om zelf de datum en tijd van de levering te kunnen bepalen. Kortom wij zijn erg tevreden.

Mooi gras

Mooie zoden. Netjes geleverd. Volgende dag ziet ons gras er mooi uit. Heel tevreden!

Niet deur en aan huis geleverd!

Besteld en op dag van levering gelegd, prima kwaliteit gras en bezorging!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.