Mooi, stevig en makkelijk te leggen gras.

We hebben binnen 3 uur de meest onmogelijke tuin perfect gelegd. Heel blij met het eindresultaat.

Prima zoden, geleverd zoals besteld.

Super graszoden, snelle levering, mooie kwaliteit

Simpel bestellen via de website. Graszoden werden vlot geleverd en dicht bij de tuin afgezet. Graszoden zijn mooi en doen het al goed na 1 nacht!

Fijne graszoden om mee te werken!

De graszoden werden in de ochtend bezorgd. Ze waren zo vriendelijk om het bij ons achter in de tuin te plaatsen zodat we niet telkens naar de oprit moesten lopen voor een nieuwe rol. Heel fijn! De graszoden zelf zagen er super goed uit, en erg makkelijk om mee te werken. In zeer vlot tempo hadden we alles erin!

De belofte werd 4 dagen later ingelost

De graszoden werden later bezorgd dan op de website werd vermeld. Overigens werd ik keurig gebeld met de mededeling dat de graszoden later kwamen. Op een moment dat mijn wat minder goed uitkwam. Omdat dit is een luxe probleem is heb ik me ermee geconformeerd. Ik heb nog na een kleine compensatie gevraagd maar heb alleen maar een verontschuldiging gehad. Maar goed, ik begrijp ook wel dat dit kan gebeuren.

Mooie zoden, goed te leggen. Direct mooi resultaat.

Mooie graszoden. Het leggen is niet moeilijk binnen een paar uur een mooi groen gazon. Prima bezorging en er is goede communicatie.

1 negatief puntje. De jonge medewerker stuurde mij eerst naar een pallet met zoden die al iets langer stonden. Kun je zien en voelen. Daar tegenover staat dat ik heel blij was dat ik dezelfde dag nog 6 M2 kon ophalen die ik achter af te kort kwam. Heel vriendelijk en snel geholpen door de dame achter de telefoon.

Uitleg was slecht.

Ik ben super blij met mijn aankoop alleen de communicatie en adres qua af halen was slecht geregeld uit eindelijk vers van het land af kunnen halen. Top jongens van het land (topgazon)

Goeie levering

Snel geleverd zoals gepland. Ben gebeld 5 minuten voor de levering met de vraag of ik thuis was. De chauffeur heeft de pallet met gras via een kleine omweg naar mijn tuin gekregen. Heel fijn, anders had ik zelf moeten sjouwen en dat kan ik niet. Ligt er nu bijna een week, maar maak me wel zorgen over het kleurtje wat het gras heeft gekregen.... mmmm

Tijdige en goed levering

Op tijd en conform afspraak geleverd. Ik ben een tevreden klant

Mooi gras , snel bezorgd , netjes afgeleverd

Fijn om alles thuis geleverd te krijgen

Geen gesleep en binnen een ochtend 80 m2 gelegd. Snel een super mooiresultaat

Duidelijk en correct

De afspraken worden nagekomen, waar nodig advies. Levering vriendelijk en correct!

Te weinig ontvangen wel goed opgelost

Ik had 23 m2 besteld en in eerste instantie maar 14m2 geleverd gekregen. Niet zo handig. Wel super snel en zonder gedoe de volgende dag de rest gekregen. Ben erg vriendelijk geholpen. Zonder dit missertje de volle 5 sterren waard!

Topspul

Ik had verwacht er heel lang mee bezig te zijn maar de 60 m² was zo gelegd. Nu bewateren volgens de handleiding

Goeie graszoden en een keurige levering.

Enige puntje is dat de zoden ongelijk van dikte zijn. Maar verder een prima kwaliteit. Keurige levering met een meedenkende chauffeur en dat is prettig.

Snelle levering, niet alle rollen waren naar wens

Het bestellen en het leveren ging vlot. De levering was om 12:00 de volgende dag. Helaas waren de rollen al best uitgedroogd en niet allemaal van een mooie kwaliteit. De rollen waren soms schuin afgesneden en zaten vol scheuren en gaten. Gelukkig hadden we extra besteld en konden na het verwijderen van de slechte stukken alsnog een mooie grasmat leggen. Hierover een hebben we een klacht ingediend en kregen als compensatie een emmer meststof. Nu anderhalve week verder lijkt alles gewoon goed te komen en ligt het gras er al mooi bij.

Goed kwaliteit voor juiste prijs

Goed uitziende zoden, vandaga besteld morgen ophalen.

Er moet altijd iemand pech hebben....

Graszoden waren niet allemaal even breed. Scheelde tot wel 3cm. Hierdoor eerst moeten uitzoeken welke dezelfde maat hadden en die in een rij gelegd. Drie rollen bijna geheel moeten weggooien omdat ze erg dun waren (minder dan 1 cm) en niet waren te leggen. Jammer. Gelukkig ruim bestelt waardoor ik precies genoeg had. Ik leg in dit seizoen nogal wat zoden en wilde eens een andere aanbieder proberen. Volgende keer toch maar weer elders bestellen.

Matig

Kwaliteit viel tegen. Niet mooi vol groen. Gelige randen. Veel rollen waren groot andere weer erg nat. Redelijk wat kale plekken en ongelijke randen. Duidelijk meerdere partijen en lijkt wel of deel ouder was. Wel gelegd maar krijgt meerdere gele randen.

Vlot geregeld en nu even afwachten.

Mijn tuin was puin. Letterlijk. Daar waar mijn tuin nu is, stond ooit een flatgebouw. Ik heb er wel 10 kruiwagens stenen uitgehaald. Mijn grote zoons hielpen mij om de zoden op de uitgevlakte en verbeterde ondergrond te leggen. Instructies opgevolgd. En het lijkt aan te slaan. Wat een verschil!! Ben er blij mee!

1100m2 gras premium speelgras, perfecte kwaliteit!

Afgelopen zaterdag 1100m2 premium speelgras gelegd. 16 pallets werden vrijdagavond tegen 6 uur geleverd. Ver uit de buurt via internet besteld, had voortijds niet helemaal het vertrouwen dat het goed zou komen. Maar het tegengestelde was waar. Het was perfect. Gras was mooi van 1 kwaliteit en 1 kleur, mooie dikke plaggen, geen enkele slechte rol uitgesorteerd. Het gras is wat grover van structuur. Geen net erin, super. Netjes verpakt op weggooi pallets. Alleen maar lof. Met 8 man om 7 uur gestart. Om 9 uur lag 80% erin, de onderbaan was al eerder klaar gemaakt. Om 11 uur was het helemaal gereed. Wij zijn dik tevreden!

Goede kwaliteit, snelle levering

Graszoden via de site besteld en betaald. Vervolgens direct een bevestiging ontvangen en handige instructies voor het leggen van de graszoden. Dankzij de track & trace code wist ik hoe laat ik de levering de volgende dag kon verwachten. Ik werd ook nog keurig een kwartier voor levering gebeld en vervolgens werd de pallet met zoden en bemesting op mijn oprit bij de tuinpoortje gelost. Zoden zagen er prachtig uit. Kortom, prima in orde.

Snelle en een goede service

De graszoden zijn van een goede kwaliteit. De afspraken zijn duidelijk en worden ook nageleefd. Ondanks Corona is er super gehandeld. Echt een aanrader!

Mooi gras, super klantvriendelijk en een hele leuke jongen jongen die ons in Drenthe hielp.

Duidelijke site en gemakkelijk telefonisch te bereiken. Na online bestelling duidelijke bevestiging en handleidingen. Wij kozen voor afhalen.... wel een eind rijden naar Gasselte..pfff. Daar ben ik uitstekend geholpen door een jongen van zo’n 13 jaar oud. Super leuk. Daags daarna zoden gelegd. Strak gazon .. 👌

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.