Snelle levering van mooi schaduwgras.

Schaduwgras besteld en snel geleverd zoals afgesproken. Top, ziet er nu goed uit. Klus uitgevoerd afgelopen donderdagavond en vrijdagochtend bij een tuingrond.

Mooie grasmatten

Sommige rollen waren een beetje beschadigd. Maar uiteindelijk alles goed erin gekregen. En nu een erg mooie grasmat 👍

Slecht, onze bestelling hebben ze niet doorgeven aan transportbedrijf daardoor geen graszoden

Zeer slecht, gras bijna week van te voren besteld en op de dag van levering zelf er achter aan moeten gaan om vervolgens te horen dat er iets mis is gegaan en het gras ipv vrijdag woensdag wordt geleverd. Vervolgens wilden graszodenkopen.nl er ook helemaal niets aan doen om hun fout te herstellen.

Snel geleverd, mooie graszoden

Mooie graszoden, nu een heerlijk groen tuintje. Zo blij mee!!

Topproduct

Topproduct, snelle levering.

Heel mooi gras, maar helaas dikte verschil in de graszoden.

Mooi gras slaat al mooi aan na 2 dagen, met leggen de moeilijkheid dat er dikte verschil in zat. Maar voor de rest Top matje.

Snelle levering tot aan de tuin

Zo te zien prima graszoden, even wachten of ze goed aanslaan. Eenvoudig bestellen, prima service en op tijd geleverd.

Enorme teleurstelling met als oplossing 'het bos in gestuurd'

Ik heb 80 vierkante meter schaduwgras besteld en betaald. Op de dag van levering echter 40 vierkante meter geleverd gekregen. Gebeld met Lageman graszoden en niemand wist waar de fout lag of waar de andere pallet met graszoden was. Een oplossing hadden ze niet en ik moest het er op dat moment maar mee doen. Het was vrijdag en de rest konden ze pas de week erna op dinsdag leveren. Ik stond dus letterlijk en figuurlijk met rug tegen de muur. Alle voorbereidingen getroffen, vrij van werk genomen, hulptroepen geregeld etc.. Ik had dus geen andere keus dan accepteren. Als kers op de taart was de 2e levering van totaal andere kwaliteit graszoden. Veel droger en er lagen stukken bij die schuin gesneden waren of beschadigd waren of veel dunner waren. Ongelooflijk! In plaats van goed maken hebben ze me ook nog eens afgescheept met 3e kwaliteit graszoden. Ik heb het gelegd, maar je ziet het verschil duidelijk. Schaam je als bedrijf. Dat er een fout gemaakt wordt, oké. Ik kon ook niet anders dan accepteren, want een oplossing was er niet, maar lever daarna dan wel weer fatsoenlijke graszoden. Nu wilde ik aan de voorkant ook een stuk gras leggen, maar al met al heb ik 9 m2 moeten weggooien omdat het onbruikbaar was. Los van snijverlies. Slecht, ronduit slecht.

Mooie graszoden, snel geleverd.

Nette service, snelle levering. T&T planning kwam pas op de ochtend van aflevering rond 8 uur, waarna de zoden rond 9.00 uur geleverd werden, dit is heel kort op elkaar. Een planning de avond ervoor zou handiger zijn

Prima levering, zoden niet zo goed

Eenvoud website, manier van bestellen en levering zijn dik in orde! Maar....niet alle graszoden zijn even dik, dus plek goed uitgevlakt heb ik als resultaat oneffen banen.... Prijs / kwaliteit ?

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en super snelle levering. Graszoden zelf gelegd en hebben super mooi grasveld, we zijn er erg blij mee. Ik zou mijn bekenden zeker aanraden om hier ook hun gras te bestellen.

zeer goede ervaring

Mooi gras en goede service bij telefonisch navraag,

goede graszoden maar wel verschil per rol

Bestellen en leveren perfect volgens afspraak. De meeste rollen waren goed en stevig, twee rollen waren dunner en raakten beschadigd bij het oppakken. Ze rekten ook uit bij het uitrollen. Jammer maar waarschijnlijk slaan ze gewoon goed aan. Het gras zelf i mooi en stevig, wij zijn tevreden!

Mooie kwaliteit graszoden

Mooie groene graszoden, stevige kwaliteit. Makkelijk legbaar. Chauffeur kwam met verkeerde bestelling, binnen 2 uur kwam hij terug met goede bestelling. Goede service. Ook extra mest meebesteld, zat in mooie afsluitbare emmer.

10 rollen (van 90 m2) was van slechte kwaliteit

10 rollen (van totaal 90 m2) waren van dusdanige kwaliteit dat ik ze niet heb kunnen gebruiken. De overige waren van goede kwaliteit. Ik had meer m2 besteld dan dat ik nodig had waardoor ik de slechte rollen niet heb gebruikt. De 10 rollen hadden relatief veel (geel) zand in het gras, waren dunner dan de andere rollen en hadden 'gaten'. Bij het uitrollen 'vielen ze uit elkaar'. Jammer, maar gelukkig was de rest van goede kwaliteit.

Fout gegaan bij eerste levering.

Helemaal klaar was ik ervoor om mijn graszoden op de dag van levering te leggen. Volgde steeds de track&trace code en wachte vol verwachting af. Totdat we een belletje kregen. Er was voor 3 adressen niet in de vrachtwagen geladen waaronder die van mij. Ergens iets fout gegaan en dat is menselijk en kan gebeuren. Had er een dag voor vrijgenomen,maar die heb ik anders wel weten te benutten. Jammer was dat koningsdag er ook tussen zat waardoor het wachten nog langer duurden. Ze zijn nu wel geleverd en ik heb ze inmiddels gelegd. Op een aantal na. De zoden zijn van top kwaliteit en nu mogen ze gaan groeien. Uiteindelijk goed gekomen en ik ben zeer tevreden.

Levering op tijd, zoden zagen er goed uit

Levering keurig op tijd, graszoden zien er goed uit en zijn makkelijk te verwerken. Wel opletten dat sommige iets smaller zijn c.q. iets breder. Fijn dat er een goede beschrijving aanwezig is hoe je de graszoden moeten leggen en onderhouden

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden. Zowel en de verkoop qua informatie verstrekking als levering. Daarnaast een mooi product

Zeer mooie diepgroene grasmat snel geleverd

Erg blij met de nieuwe grasmat (circa 100 m2). Het ligt er nu een kleine week in en is nog steeds diepgroen van kleur en ziet er prachtig uit. Ook de levering was zeer snel, wat erg fijn is. De enige reden waarom ik geen 10 geef, is de extra toeslag die je betaalt omdat er op vrijdag geleverd is.

Alles perfect en soepel verlopen

Prima grasmat, keurig op tijd geleverd.

Prima grasmat, keurig op tijd geleverd. Een dag voor de levering een heel uitgebreide handleiding ontvangen, over het leggen, en de behandeling na het leggen.

Prachtig gras

Heerlijk dat nieuwe gras. Zo bezorgd en zo gelegd. Het rolt er zo op! Even proef liggen natuurlijk!

Positief

Is wel goed gras maar er is totaal geen informatie gegeven over hoeveel werk je d’r van hebt. Ik maai me suf. (het is een complete workout) Gras is wel mooi van kleur (groen). Het gras geeft wel af! Vraag maar aan mijn vrouw die voor de zoveelste keer de was aan zet om de broekjes van mijn zoon weer schoon te krijgen. Gelukkig is het maar 26m2 anders had ik geen tijd voor een review.

Top service & product!

n/a

Strak gazon

150 m2 besteld en keurig op tijd geleverd. Gelijk begonnen met leggen en binnen 3 uur alles er in. Mooie en sterke rollen die je zo weg legt. Ik beveel graszodenkopen.nl aan iedereen aan.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.