Zeer tevreden, top graszoden

Levering was ruim op tijd! Mooie kwaliteit graszoden. Duidelijke handleiding. Zeker een aanrader.

Mooie graszodens en snelle levering

Super tevreden, duidelijke website en makkelijk te bestellen. Het gras ligt er mooi in. We hadden alleen teveel besteld.

Mooie graszoden en snel geleverd.

Woensdag besteld, donderdag geleverd. Vriendelijke chauffeur. Mooie groene zoden.

Zeer goede kwaliteid en super service

Ik heb via graszodenkopen.nl me graszoden gekocht voor onze tuin, de levering was optijd en de kwaliteid vancde graszoden waren zeer goed en ook erg mooi groen (goede kwaliteid dus) na levering bleek het mee bestelde aanlegmest er niet bij te zitten had. Ik had gelijk hier over contact opgenomen met graszodenkopen.nl en ik zeer goed en zeer netjes geholpen, de mevrouw aan de telefoon, ze regelde gelijk dat de aanlegmest na bezord werd, en indd de volgende dag had ik netjes de mest in huis en kon ik mijn gazon bemesten. Ik rad dit bedrijf zeker aan bekende

TOP kwaliteit

Door ziekte helaas 2x moeten verzetten, maar dat was geen probleem. Uiteindelijk keurig afgeleverd, vriendelijke chauffeur, behulpzaam. Het gras ligt er keurig bij, tot nu toe zeer tevreden.

Prima bedrijf

Voor de goede orde Heb het zelf gehaald En zelf gelegd Verder een net bedrijf Vriendelijk Behulpzaam

Netjes en goed geholpen, goede kwaliteit gras.

We zijn erg tevreden, goed geholpen. De mest die erbij besteld was zat er helaas niet bij, maar de betaling daarvan is netjes teruggestort. De zoden hadden een mooie kwaliteit.

Slechte zoden nog geen reactie op mail

We ontvingen slechte zoden met gaten er in. Na telefonisch contact vriendelijk te woord gestaan en werd er een oplossing geboden. We moesten foto’s mailen van de slechte zoden. Na het mailen geen reactie meer ontvangen. Hopelijk komt dit nog... De zoden zonder gaten waren mooi en het is mooi groen gras.

Zeer tevreden, compact gras en goed advies

Vooraf goed advies gekregen en vriendelijk geholpen. De premium graszoden zijn erg mooi van structuur, heel compact. Makkelijk te leggen en hebben een prettige afmeting/gewicht. Graszoden liggen nu ruim een week en het lijkt al bijna een mooi gazonnetje! 2 a 3 weken wachten met betreden is misschien nog wel het moeilijkst van alles!! Zeker voor de kinderen!! Zeer tevreden klant.

Snelle levering en prima graszoden.

Goede service met bedrijf en vervoerder een uitstekende kwaliteit

uitstekende grasrollen ontvangen

Op zaterdag besteld en geleverd op dinsdag; uitstekende kwaliteit grasrollen. Bezorging perfect geregeld; zeer vriendelijke chauffeur die de rollen op de meest geschikte plaats neerzette waardoor minimaal getild hoefde te worden met de rollen. Betaling van de rollen uitstekend geregeld.

Mooi dik gras. Levering op tijd

Mooie graszoden. En op tijd geleverd. Een emmertje met mest erbij. Al lijkt dat wat weinig voor 100m2. We zullen zien. Het Gras heeft moeite op sommige plekken moeite door het droge weer. Heel veel sproeien is hun advies.

Top green choice

Na aannkoop bij bevestiging een handige onderhoud voorschrift ontvangen. Voor de aflevering werden we door de chauffeur opgebeld. Netjes tot aan deur in de steegje bij tuin afgeleverd 👍🏻. Na het bemeste, uitrollen van de graszoden en bewateren is het voor de kids wachten om de gras te betreden. Graszoden zijn na een kleine week al bijna overal vastgegroeid.

zeer goed

Afspraak van levering was correct en zo konden wij direct beginnen met 85 meter .gelukking erg goed maatvast dus in een woord zeer goed

Prima , zoals afgesproken

Prima , zoals afgesproken

Goeie service

Snelle levering. Ik had wat problemen met het gras. Hiervan foto’s gemaild. Hierop werd ik teruggebeld. Ze konden de plekken in het gras wel verklaren en ze hebben via de pakketdienst een nieuwe rol opgestuurd. Fijne service.

Super mooie kwaliteit

Positieve ervaring, kwamen de bezorg afspraak netjes na en de kwaliteit is ook top👍👍

Redelijk positief

5 rollen waren slecht , de randen niet recht. De helft was te dun. En totaal zeer droog.

Prima kwaliteit. Vlotte levering

Na een week bijna al een strak grasveldje zonder echt zichtbare banen. Nog even geduld hebben dan helemaal strak

Mooi en groen gras

Super blij met het gras!

Gewoon goed!

Gras lijkt in een week al vast te zitten aan de bodem en de banen zijn al niet meer zichtbaar.

Prima product met een prima service!! Klasse!!!

In het weekend zijn de graszoden besteld en op woensdag geleverd. wij ontvingen een mail met de globale tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Tegelijkertijd hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen en onderhouden. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

Erg tevreden over graszodenkopen.nl

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

Alles wat beloofd wordt, klopt!

Het belangrijkste is de kwaliteit graszoden. Deze zouden goed zijn en dat zijn ze. Het gras ziet er direct mooi en erg groen uit, dus na het leggen direct een mooi resultaat. De levering was conform afspraak en een begeleidend boekje (pdf) geeft een duidelijke handleiding en aanwijzingen voor een mooi gazon houden.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.