Dikke prima

Graszoden besteld en netjes een tijdvak geleverd gekregen wanneer de bezorging zal plaats vinden. Helaas liep dit enkele uren uit, wel netjes op de hoogte gehouden maar toch vervelend. (Overigens ligt dit eerder bij de transporteur dan bij graszoden kopen) Graszoden waren van goede kwaliteit en liggen inmiddels een week en zien er goed uit, ook met het droge weer van de afgelopen dagen. Raad het zeker aan.

Top zag er goed dik

Kwam volgens afspraak Dikke graszoden en nog vochtig

100% verplichtingen nagekomen

Eerste ervaring met deze leverancier, alles verlopen zoals het hoort.

erg slecht kwaliteit graszoden

Droge rollen, dunne zoden, zoden met gaten, zoden met scheuren.

Goede informatie met betrekking tot leverdatum en tijd. Netjes en stevig verpakt en goede kwaliteit!

Ziet er goed uit

Alles makkelijk en snel geregeld. Komen afspraken na. Na aan een week al mooie groene mat.

Goede prijs kwaliteit, snel contact en levering

E-mail werd snel op gereageerd. Levering ging vlot. Aardige chauffeur die kwam leveren. Prima gazon voor mooie prijs.

Prima kwaliteit!

Goede ervaring en prima kwaliteit gras.

prima levering en de graszoden slaan goed aan.

Snel , op tijd een super kwaliteit.

Top ervaring

Zeer goede service! Goede kwaliteit gras! Bezorger ook heel vriendelijk! Zette de pallet op de gewenste plek!

Prima kwaliteit schaduwgras op tijd geleverd!

Mijn plaatselijke leverancier belde af, maar jullie konden gewoon de andere dag leveren. Bovendien topkwaliteit

Kwaliteit graszoden lijkt prima

Echter zaten er veel beschadigingen in de rollen

Boven verwachting goed

Snel en simpel bestellen via de website. En dan maar hopen dat het gras de kwaliteit heeft die je wenst. Want dat zie je niet op een website. Maar het is in 1 woord: geweldig! Levering gaat prima. De zoden zijn stevig en hebben mooi en handig formaat. Prima te verwerken. . Ik kan alleen maar zeggen: super tevreden!

Uitstekend bestelgemak en alles netjes klaar gelegd om gehaald te worden!

Het was mijn eerste ervaring met graszoden.nl en deze ervaring was supergoed! Daarom zal ik binnen mijn kenniskring graszoden.nl ook aanbevelen

Super geregeld

Goed voor mekaar

Netjes bezorgd, vriendelijk en mooie rollen gras

Mooi gras en snel en prima geleverd

Hartstikke goed!!

Kwaliteit goed en snel + netjes geleverd.

Gras is van mooie kwaliteit. 42m2 gras besteld met bemesting. Een emmertje bemesting voor ruim 100m2 oppervlakte, meer dan genoeg. Levering was vlot. Zeer vroeg in de ochtend geleverd. Pallet voor de deur gezet. Aan te bevelen!

Een pallet gemixte kwaliteit, de tijd zal ons leren

Bovenop zaten ongeveer 10 perfecte rollen, daaronder waren de rollen matig tot slecht. Dunne grasmat, droog, bladeren ertussen waardoor het gras dood was. Als alles goed hecht en groeit ben ik blij, we zullen zien.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Duidelijke en informatieve website.

Makkelijk besteld en goed geleverd

In de bestelling een duidelijke beschrijving ontvangen waarin alles duidelijk omschreven stond hoe te leggen en onderhoud te plegen

Op tijd met service en kwaliteit.

Levering was op tijd zoals afgesproken. De service was niet alleen de ontvangen handleiding maar ook dat de chauffeur welke de grasrollen heeft gebracht aangaf de zoden te besproeien en af te dekken gezien het warme weer. Kwaliteit van de premium grasrollen was gewoon goed.

Perfecte graszoden

In een woord perfect. De graszoden waren van super kwaliteit. Vanaf begin mooi groen en groeit zeer snel vast. Op de foto is het een week geleden dat het gelegd is.

Mooi snel en betrouwbaar

Mooi snel en betrouwbaar. Zou mooi zijn als de transportkosten wat omlaag zouden kunnen.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.