Hele mooie graszoden van goede kwaliteit

De graszoden zouden tussen 13:30-15:30 uur worden gebracht. Ze waren er om 14:00 uur dus keurig op tijd. Ze lagen allemaal netjes op een pallet gestapeld. We zijn meteen begonnen met leggen. Alle zoden waren op dezelfde maat gesneden en zagen er goed uit. Bij sommige zoden zat een klein bruin vlekje maar we hebben uiteindelijk nog 5 rollen overgehouden dus die bruine plekjes konden we eruit snijden. De 10% die we extra hadden gekocht ivm snijverlies hadden we niet nodig. Een half uurtje later hadden we een mooi grasveld. Ik vroeg mij af waar de extra bestelde voeding was en daar heb ik een mail voor gestuurd. Die zouden ze naleveren en een dag later werd het netjes met de post bezorgd. Nu bijna een week later zijn de zoden al vastgegroeid hebben wij het mooiste grasveld van de buurt 😉 Wij hadden al eerder graszoden daar besteld in ons vorige huis en waren toen ook tevreden. Dit keer schaduwgras gekocht en dat is wel heel mooi gras. Er zitten geen netten in en de prijs is ook heel goed. Wij zijn er dik tevreden mee en de kinderen kunnen volgende week lekker op het gras spelen.

Betrouwbaar en zeer goeie kwaliteit

Ik heb het gras online besteld en op de gewenste datum opgehaald. Het stond klaar en de medewerker hielp met inladen. Er zat een duidelijke folder bij zodat je perfect voorbereid was en je weet hoe je het gras aan moest leggen. Ook het leggen was makkelijk. Ik ben er super blij mee! Nu zelf goed bijhouden!

Prima site, uitstekende afspraak en levering. TOP

Gewoon, TOP 👍🏻

Mooi stukje gras!

Snelle levering van mooie lapjes gras! Voor de deur bezorgd. Makkelijk te leggen! Na het proef liggen gaan we nog even wachten totdat het goed is aangegroeid. Kinderen zijn er in elk geval blij mee!

Duidelijke website, telefonisch goed bereikbaar voor overleg, snelle levering en zeer goede graszoden!

Snelle service en telefonisch goed bereikbaar

Na een telefoontje voor advies de graszoden online besteld. Precies op de afgesproken tijd kwam de vrachtwagen voorrijden. Stevige rollen en gemakkelijk te leggen.

duidelijke website en afspraken goed nagekomen.

Alles volgens de regels van de website . Valt niets op aan te merken. o Ook de dag van levering een duidelijk bericht gekregen over het tijdstip van bezorgen.

Prachtige graszoden

Uitstekende service! Door een fout van mij waren ze verkeerd bezorgd, maar dit is keurig opgelost. De zoden zelf zijn in goede conditie en het is een schitterend gezicht in m'n tuin. Erg tevreden!

Mooie graszoden

Makkelijk besteld, volgende dag opgehaald. Simpel en een goede service.

Snelle levering; perfect!

Bestelling geplaatst, eerst even gebeld voor info, goed advies, volgende dag levering mogelijk, perfect!

Volgen afspraak! Toppie

Netjes op tijd geleverd en goede zoden tot dusver. Super te verwerken, grasveld ziet er weer super uit! Nu afwachten hoe het zich verder ontwikkeld! Bedankt!

Super GOED

Ik heb graszoden besteld, mooie kwaliteit goed verpakt en op afgesproken tijdstip geleverd. Ze liggen nu in de tuin hopelijk kunnen we er lang van genieten

Geweldige kwaliteit

110m2 graszoden op vrijdagmiddag gebracht. Zaterdagmorgen gaan leggen en wat ziet ons gazon er geweldig uit. Super kwaliteit graszoden met geen enkele slechte zoden er tussen

Makkelijk online bestellen, datum van bezorgen kun je aangeven, op dag van bezorgen een track en trace, gaf exact het tijdstip aan, kwaliteit van de zoden goed, aflevering goed.

Kwaliteitsgras!

Mooie volle zoden! Prima op tijd geleverd volgens afspraak.

Mooi fris speelgras

Mooi op tijd geleverd makkelijk te leggen. Al jaren geleden ook besteld dus de keus was weer snel gemaakt. Super trots op de tuin!

Hele goede kwaliteit en netjes afgeleverd

Het bestellen ging gemakkelijk. Netjes op tijd geleverd. De kwaliteit is zeer goed. Wij hebben het premium gras besteld. Rollen zijn mooi stevig en gemakkelijk te leggen.

Zeer tevreden, top graszoden

Levering was ruim op tijd! Mooie kwaliteit graszoden. Duidelijke handleiding. Zeker een aanrader.

Mooie graszodens en snelle levering

Super tevreden, duidelijke website en makkelijk te bestellen. Het gras ligt er mooi in. We hadden alleen teveel besteld.

Mooie graszoden en snel geleverd.

Woensdag besteld, donderdag geleverd. Vriendelijke chauffeur. Mooie groene zoden.

Zeer goede kwaliteid en super service

Ik heb via graszodenkopen.nl me graszoden gekocht voor onze tuin, de levering was optijd en de kwaliteid vancde graszoden waren zeer goed en ook erg mooi groen (goede kwaliteid dus) na levering bleek het mee bestelde aanlegmest er niet bij te zitten had. Ik had gelijk hier over contact opgenomen met graszodenkopen.nl en ik zeer goed en zeer netjes geholpen, de mevrouw aan de telefoon, ze regelde gelijk dat de aanlegmest na bezord werd, en indd de volgende dag had ik netjes de mest in huis en kon ik mijn gazon bemesten. Ik rad dit bedrijf zeker aan bekende

TOP kwaliteit

Door ziekte helaas 2x moeten verzetten, maar dat was geen probleem. Uiteindelijk keurig afgeleverd, vriendelijke chauffeur, behulpzaam. Het gras ligt er keurig bij, tot nu toe zeer tevreden.

Prima bedrijf

Voor de goede orde Heb het zelf gehaald En zelf gelegd Verder een net bedrijf Vriendelijk Behulpzaam

Netjes en goed geholpen, goede kwaliteit gras.

We zijn erg tevreden, goed geholpen. De mest die erbij besteld was zat er helaas niet bij, maar de betaling daarvan is netjes teruggestort. De zoden hadden een mooie kwaliteit.

Slechte zoden nog geen reactie op mail

We ontvingen slechte zoden met gaten er in. Na telefonisch contact vriendelijk te woord gestaan en werd er een oplossing geboden. We moesten foto’s mailen van de slechte zoden. Na het mailen geen reactie meer ontvangen. Hopelijk komt dit nog... De zoden zonder gaten waren mooi en het is mooi groen gras.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.