Snel bestellen, snelle levering.

Online bestellen en betalen is easy. Binnen een halve dag stond het gras klaar om op te halen. Daarna moest ik alleen het gras er even inkwakken.

Helemaal superrr☺

Super service 😃

Prima levering en produkt, het eindresultaat is klasse

Bestellen via de webshop duidelijk en efficiënt. Snelle levering. Bezorger was uiterst slecht gehumeurd.

Tevreden op een paar graszoden na due heel droog zijn

Chauffeur op tijd, grasmatten liggen er goed bij op een paar na, die zijn heel droog. We hopen dat het met sproeien goed zal komen.

Super graszoden en service

Top graszoden en als afgesproken op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur. Zeker om aan te raden om hier de graszoden te kopen.

Prettig contact en snelle levering

Op de site was het makkelijk zoeken en werd meteen duidelijk hoe hoog de kosten waren. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Erg tevreden met het product.

mooi stevig gras

mooi groen en stevige graszoden. makkelijk gelegd en groeit goed

Enorme tegenvaller

Hadden prachtig donker groen gras verwacht van uitzonderlijke top kwaliteit zoals vermeld staat op de site. Wat wij kregen was dun, geel gras. Het ziet er niet uit. Echt een afknapper.

Gematigd positief

Ik ben gematigd positief omdat de kwaliteit van de graszoden niet voor alle zoden hetzelfde is. De dikte verschilt per zode en meerdere zoden zijn schuin afgesneden. Ook waren er zoden waar gaten in zaten. Gelukkig had ik ruim(er) besteld...

Zeer goede communicatie

Zeer klant vriendelijk. Op website had ik verkeerde datum ingevoerd. Dag erna gebeld en ben zeer vriendelijk te woord gestaan en er werd meteen een afspraak gepland voor over 2 dagen. Super. Levering ook volgens afspraak en tot de tuin gebracht!!

Uitstekende service, top product van hoge kwaliteit. Bezorging perfect

Precies op afgesproken tijd geleverd. Chauffeur belde zelfs nog even tevoren. Duidelijke site met overzicht van mogelijkheden. illustratief digitaal boekje over aanleg en onderhoud bij bevestiging mail over bestelling. Kwaliteit van zoden uitstekend.

Fijn contact, zeer tevreden over alles

Zeer tevreden. Eerst via de mail contact gehad wat het beste voor onze tuin zou zijn. Fijn en duidelijk antwoord. Omdat je een ander adres nodig hebt voor de achtertuin, had ik dat goed beschreven. Lastig achterom komen. Maar was allemaal geen probleem. Gras net gelegd, op een zeer droge en warme dag. Vriendelijke mensen. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Top zoden

Online vergeleken en had toch de betere reviews hier gelezen. Super handige pdf na bestellen gekregen, waarin handige/nuttige tips staan m.b.t. het leggen van de zoden en onderhoud.

goede zoden, snel geleverd

Alles snel en netjes geleverd. Zoden zien er mooi uit. Aanrader!

Ook bezorging top geregeld! Prima kwaliteit zoden

Alles top geregeld

Perfect zoals het hoort.

Netjes en snel geleverd.

Snelle en eenvoudige bestelmogelijkheid. Snel en correct afgeleverd. Grasmatten zien er goed uit.

Topproduct met keurige service

Gezocht naar graszoden en ik kwam uit bij graszodenkopen.nl. Eerst gebeld om te vragen of dit in mijn auto paste! Toen de bestelling online geplaatst en het stond de volgende dag keurig bij het afhaaladres op mij te wachten.

Mooie kwaliteit gras volgens afspraak geleverd

Bestellen, betaling en leveren verloopt ptima. Enigste nadeeltje is dat de verzendkosten hoger zijn dan prijs van de graszoden als je niet zoveel nodig hebt. Maar als de graszoden er mooi bijliggen is dat zo vergeten.

Simpel. Goede graszoden

Mooi even dikke zoden. Mooi groen van kleur. Goed opgerold en makkelijk te verwerken.

Kwaliteit was iets minder dan vorig jaar

Gras gelegd zeer tevreden over het resultaat

Snelle en vriendelijke levering, goede kwaliteit

Wij hebben een goede ervaring en zijn zeer tevreden. Snelle levering en een hele vriendelijke man die het afleverde. Had ook duidelijk gelezen dat de levering achterom was, belde een half uurtje van tevoren en kwam met een palletwagen de laatste 100 meter door een smalle straat (historische binnenstad). Top! Goede kwaliteit-kwaliteit verhouding, en gras groeit goed. Zijn ook blij dat er geen plastic draad onder de grasmat zit. Dat had de vorige, zou na 2 jaar oplossen maar zat er na 5 jaar nog en hebben we allemaal moeten verwijderen. Een dikke 10!

prima!

Prachtig geregeld allemaal. Makkelijk te bestellen. Op tijd geleverd. Stevige kwaliteit. alleen veel te veel gekregen: ik bestelde 250 vierkante meter maar kreeg meer dan 350! Gelukkig kon ik via gratisweggeven anderen er meteen blij mee maken. Sommige banen hebben een wat andere kleur en structuur. Ben benieuwd of dat wegtrekt na een tijdje. Een enkele baan is net 1 of 2 cm smaller.

Levering en kwaliteit produkt uitstekend

Snelle levering en de graszoden waren van zeer goede kwaliteit

Super gras en service, een 9 omdat er altijd iets te verbeteren moet zijn!

Zeer prettige ervaring met het leveren van mijn schaduw graszoden. Kleine tip lever er nog een A4 met legtips of advies bij!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.