Heel content

Prima graszoden en van goede kwaliteit

positief

Positief

Gezond gras alleen dat vond mijn klant niet

Goede levering . Optijd en volgens afspraak geleverd. Alleen mijn klant dacht hier anders over. het gras heeft wat gele sprietjes. (Winter)

prima graszoden en snelle levering

ik kreeg de graszoden netjes twee dagen later geleverd zoals afgesproken, chauffeur heeft ze netjes op de plek neergezet zoals afgesproken. Graszoden zien er fris uit, slaan hopelijk ook goed aan de komende dagen. Bedankt voor de goede service.

Eerst telefonisch contact gehad. Toen zijn we geholpen met onze keus welk soort gras wij het beste konden leggen in de tuin. Daarna een snelle en goede levering. Top service!! Bedankt voor onze nu prachtige tuin!

Snelle levering, uitstekende zoden!

Mooie dichte zoden, snel geleverd en allemaal in goede kwaliteit. Betrof 32m2 graszoden premium speelgras

Top ervaring, snelle levering en goed geïnformeerd.

Top ervaring, snelle levering en goed geïnformeerd. Ook hun website voorziet in alle informatie

Super kwaliteit

Super kwaliteit gras zoden heb ze gister gelegd en ben erg tevreden ! Zeker een aanrader

top kwaliteit graszoden

eenvoudige bestelling, telefonisch correct behandeld toen ik bestelling aan wilde passen en keurige levering op locatie.

Prima kwaliteit en keurig bezorgd!

Het was er zonnig en schraal weer op de bezorgdag. Jammer dat er niet iets beschermend’s tegen uitdrogen overheen zit! We konden pas de volgende dag leggen!

Top kwaliteit schaduwgras

Vrijdag geleverd gekregen en meteen gelegd. Enkel top rollen en ook nog zonder die irritante netjes.. had geluk dat ze niet waren dus prima te hanteren, leggen was zo een eitje. Zeker aan te bevelen.

Had beter gekund

Een pallet vol graszoden, deels omwikkeld met folie. De bovenste vijf zoden niet in folie en behoorlijk ingedroogd. Gras deels vergeeld.

Geleverde oppervlakte klopt niet.

Tijdens het leggen van de graszoden bleek dat de lengte per zode niet overeenkomt met de aangegeven lengte van 2,5 m. De breedte van 40 cm klopt ongeveer wel. Na het leggen heb ik van 48 van de 50 zoden de lengte gemeten. Van twee zoden was dit niet meer mogelijk omdat ik deze op lengte heb gesneden . Voor het overzicht van de meetresultaten heb ik een klasse indeling gemaakt. 230 - 235 cm 2 stuks 235 - 240 cm 10 stuks 240 - 245 cm 29 stuks 245 - 250 cm 7 stuks Het gemiddelde is 240,5 cm Spreiding 233 - 247 cm De oppervlakte per zode is 0,96 m2 i.p.v. de 1,0 m2. Je komt dus 4% te kort. Ik had gelukkig ruim 5% extra oppervlakte besteld. Mijn advies is: jullie moeten jullie afsnij-apparatuur ruimer afstellen, zodat de lengte van de zode minimaal 2,5 m is.

Vandaag besteld, de volgende dag geleverd.

Vandaag besteld morgen in huis. Ik had om een vroege levering gevraagd waarvoor ik 30,- heb betaald. Netjes mail gehad van de bezorger. 'Goederen wordt geleverd tussen 05:00 en 09:00'. Ik dacht wauw, dat is geweldig. Helaas heb ik tot 13:30 moeten wachten. Dat is het geld dus niet waard. Verders tevreden.Geleverd gras wordt netjes op pallet geleverd met mest stof. Gras ziet er goed uit, nu in spanning afwachten hoe het gras zich ontwikkeld. De levering hebben me doen besluiten en lagere beoordeling te geven. Anders was de score zeker hoger geweest.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd

Graszoden stonden klaar, zelf afgehaald. goed product en service.

Betrouwbaar bedrijf met kwalteit producten.

Goed gras voor nette prijs, afspraken goed nagekomen

Beloftes omtrent levering nagekomen zoals afgesproken. Goed geholpen aan de telefoon.

Kwalitatief goede graszoden

Bestelling werd netjes op tijd afgeleverd. De zoden zijn van goede kwaliteit.

Goed gras, komen afspraken na.

Snel en goede kwaliteit.

Goede service, prachtig gras, kortom aanrader

Ik was op internet me aan het oriënteren voor graszoden voor onze tuin. Toen kwam ik graszodenkopen.nl tegen, duidelijk site, snelle levering en goede kwaliteit! Ik heb voor het premium gras gekozen, iets duurder maar goede kwaliteit!

Bij de bestelling was de mest vergeten. Na een mailtje gestuurd te hebben, werd de mest een dag later geleverd. Het gras ziet er mooi uit

Makkelijk te bestellen, en snelle levering.

Goede kwaliteit graszoden!

Mooi gras en tevreden over de levering.

Er zijn weinig bedrijven die schaduw gras aanbieden. Fijn dat jullie die mogelijkheid wel hebben! Het gras is mooi en heeft een goede kwaliteit. Daarnaast ook een super prijs! Kortom wij zijn zeer tevreden.

Mooie stevige zoden

Snelle levering en goede kwaliteit gras. Stevige en volle zoden.

Prachtig

Mooi groen gras en stevige zoden

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.