Snel geleverd en netjes verpakt.

Dit is voor mij de tweede keer dat ik gras bestel. Vind hele goede service en snelle levering.

ik heb nog geen product ontvangen

Mij word gevraagd het product te beoordelen maar ik heb nog niks ontvangen.

Top materiaal

Nette levering, En een goede kwaliteit Gazon

Van A tot Z Top

Levering zoals afgesproken. Graszoden zijn van uitstekende kwaliteit en makkelijk te leggen .

Eenvoudig bestellen, goede kwaliteit en vlot geleverd

Eenvoudig op website besteld, snelle communicatie. Correcte levering, waarbij chauffeur uitstekend communiceerde m.b.t. Corona maatregelen: Geen handen geven, geen aftekenen etc. Perfect. Goede kwaliteit van de zode en aantal m2 correct.

Helemaal goed!

Uitstekende prijs en snel geleverd. Nu afwachten of het gras mooi groen blijft maar daar heb ik het vertrouwen in.

alles volgens afspraak en prettig geregeld

keurig afgehandeld en afgeleverd

Geheel tevreden ,mooie graszoden.

Mooie graszoden, netjes geleverd. Grasmat ligt er super bij

Supersnel geleverd en mooie zoden!

Contact prima verlopen, afspraak nagekomen, mooie zoden bemachtigd. Ben zeer tevreden. Na het uitrollen van een zode dacht ik wel dat er enige gele grassprieten tussen zaten, maar overall zie je hier niks meer van. En het blijft een natuur product uiteraard.. Kortom: prachtig spul en snel geleverd.

Top gazon

Het bestellen was super snel, de levering erg goed op de plek waar ik wilde en het leggen super makkelijk en erg mooie graszoden

Erg goede ervaring

Mijn ervaring met graszodenkopen.nl is goed. Eenvoud op de duidelijke website. Duidelijke voorwaarden voor levering. En de snelle levering waarbij de chauffeur de zoden heeft geplaatst zo ver als de steekwagen kon komen. Houden zo!

Perfecte kwaliteit

Eenvoudig bestellen, geleverd volgens afspraak en een uitstekende kwaliteit!

Bezorgingsnel conform afspraak

Super graszoden!

Hele mooie kwaliteit zoden, goed legbaar. Ook niks aan te merken op bezorging. Goede service!

Prima gras - beetje lompe bezorging

Gras ligt er weer mooi bij! Heel fijn, duidelijk goed spul. Leuk hoeveel levende regenwormen we erin zagen zitten, die krijg je er gratis bij :) Paar rollen (12m2) worden wel op een hele pallet afgezet en midden op de parkeerplaats voor de deur gezet; klein beetje lomp. Pallet kon jammer genoeg niet mee, daar moet ik nu in de stad even iets op bedenken.

Levering volgens afspraak

Mooie zoden. Inderdaad zwaar door regenval waardoor snel scheuren, maar eenmaal gelegd zie je hier niets van. Wij zij er erg blij mee.

Ziet er strak uit!

De foto spreekt voor zich! Laat de zomer maar komen. Wij zijn dik tevreden!!

TOP

snel,en top spul

prima kwaliteit

Snelle levering Perfect

Zeer mooie en stevige grasrollen

Goede service en mooie stevige graszoden

Snelle en goede service

De meeste leveranciers konden het niet leveren.Gelukkig vond ik deze firma maandag besteld en dinsdag geleverd Een zeer tevreden klant 👍🏻

Opnieuw een prima product

Dit is de derde keer dat ik via deze site graszoden koop, Ik heb geenervaring met andere sites. Iedere keer koop ik een 50m2. Prima product, geen enkele opmerking over hoe het beter zou kunnen.

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit en makkelijk te leggen

Snelle levering SUPER

Goede kwaliteit en snelle levering TOP

Snel en goed geleverd

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.