Mooie graszoden en keurig bedrijf

Ik heb via Graszodenkopen.nl graszoden gekocht voor mijn tuin. Wat mij positief verbaasde is dat ik bij mijn bestelling een 32 pagina boekwerk ontving voor het onderhouden en mooi houden van je gazon. De levering zelf was keurig bezorgt en mooi op tijd. Daarnaast vind ik de prijs/kwaliteit erg goed. Helemaal in vergelijking met andere sites en bedrijven. Ik zou voor het kopen van graszoden dit bedrijf zeker aan bevelen.

Zoals ik in de 21e eeuw bediend wil worden!

Ik heb mijn voortuin compleet gerenoveerd. De tuin ligt op het noorden, dus gekozen voor schaduwgras. Wat een mooie matjes en wat werd het goed bezorgd door dgo. Bij ons in het oosten, zijn er andere grasboeren, maar ik ga jullie bij iedereen aanbevelen. Groeten Brandon

Goede brengservice en topkwaliteit graszoden!

Ideaal, vanuit de huiskamer de graszoden bestellen! Goede brengservice, bezorgd tot aan de tuin. Kwaliteit van de graszoden is prima, makkelijk te leggen en mooi groen. Mochten we ooit nog een keer nieuwe graszoden nodig zijn dan zouden we zeker nog een keer bij Graszoden kopen.nl weer bestellen.

Kwaliteit en afspraken worden nagekomen

Vanaf de bestelling tot de levering top geregeld Zelfs de vervoerder van de zoden was zeer vriendelijk Kwaliteit van de zoden is zeer goed top

top graszoden

Prima graszoden en snel geleverd de vrachtwagen chauffeur belde dat hij er aan kwam super klantvriendelijk echt een aanrader

Zeer mooi gras

Erg mooi gras. Helemaal geen onkruid erin. Levering was ook goed geregeld.

Besteld en supersnel geleverd

Graszoden besteld en de volgende dag al geleverd Het ligt erin en ziet er top uit Absoluut een aanrader

Fantastisch!

Van telefonische informatie tot aan bezorgen. Alles precies zoals afgesproken.

Nette snelle levering

De graszoden zijn van goede kwaliteit, stevig en mooi. We zijn er erg blij mee.

Prima zoden van hoge kwaliteit en volgens afspraak geleverd.

Wij zijn 100% tevreden mooie zoden van hoge kwaliteit en een goede beschrijving hoe het hele jaar om te gaan met gras en bemestingsadvies.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Goede website

Besteld via de website Direct zichtbaar wat de kosten zijn en makkelijk in te vullen zonder dat je gelijk in de bestelling zit. Ook de uitleg over de graszoden zeer duidelijk en over het leggen van de graszoden.

Snel geleverde goede grasmatten

Makkelijk bestellen; Snelle levering op pallet voor de deur; Goede prijs; Schaduw gras ziet er mooi groen uit; Goede grasmatten met goede laag klei; Klei is nog goed nat bij levering.

Top geregeld allemaal

Gisterochtend besteld via de site, Nog wat vragen gemaild, snel duidelijk reactie met antwoord op de vragen. Vanmorgen opgehaald, ook daar alles netjes voor elkaar. En de kwaliteit de hele dag beoordeeld tijdens het leggen. Ik heb nu een TOP GAZON

Mooie sterke zoden zonder kale plekken.

Voor de deur geleverd met nog een belletje vlak voor aankomst. Super geregeld.

Mooie kwaliteit graszoden. Snelle levering en alles volgens afspraak en verwachting!

Met jullie mooie zoden Blauwestad wat groener gemaakt!

Topgras en op de afgesproken datum geleverd!

Topgras en op de afgesproken datum geleverd!

Heel content

Prima graszoden en van goede kwaliteit

positief

Positief

Gezond gras alleen dat vond mijn klant niet

Goede levering . Optijd en volgens afspraak geleverd. Alleen mijn klant dacht hier anders over. het gras heeft wat gele sprietjes. (Winter)

prima graszoden en snelle levering

ik kreeg de graszoden netjes twee dagen later geleverd zoals afgesproken, chauffeur heeft ze netjes op de plek neergezet zoals afgesproken. Graszoden zien er fris uit, slaan hopelijk ook goed aan de komende dagen. Bedankt voor de goede service.

Eerst telefonisch contact gehad. Toen zijn we geholpen met onze keus welk soort gras wij het beste konden leggen in de tuin. Daarna een snelle en goede levering. Top service!! Bedankt voor onze nu prachtige tuin!

Snelle levering, uitstekende zoden!

Mooie dichte zoden, snel geleverd en allemaal in goede kwaliteit. Betrof 32m2 graszoden premium speelgras

Top ervaring, snelle levering en goed geïnformeerd.

Top ervaring, snelle levering en goed geïnformeerd. Ook hun website voorziet in alle informatie

Super kwaliteit

Super kwaliteit gras zoden heb ze gister gelegd en ben erg tevreden ! Zeker een aanrader

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.