Super mooi gazon

Snel geleverd op mijn gewenste dag.

Kwaliteitsgras voor een goede prijs.

Goede graszoden en perfect volgens afspraak geleverd.

Mooi gras en precies volgens afspraak geleverd

Zeer tevreden met het geleverde gras mooi vol bezaaid. En ook heel belangrijk geleverd zoals afgesproken

Snelle levering, goede uitleg van het leggen en onderhoud

Netjes op tijd geleverd, jammer dat verschillende rollen gescheurd waren en gemakkelijk uit elkaar vielen. Gelukkig had ik iets te veel besteld, dus kwam het weer mooi uit. De leg voorschriften waren erg uitgebreid en veel tips over goed onderhoud.

Snelle levering. Mooie kwaliteit gras.

Goede kwaliteit. Netjes afgeleverd.

Een prachtig gazon in zeer korte tijd

Op woensdag besteld met de bedoeling in de volgende dagen te gaan leggen. De levering was zo vlot dat ik vrijdags mijn tapijtje groen had liggen. Ik had voldoende besteld in de wetenschap dat er wel een paar rollen zouden sneuvelen. Dit klopte. Er waren in mijn bestelling zeker 4 onbruikbare rollen gras. Vielen zo uit elkaar en waren nergens in te passen. ook niet voor mijn bedachte reparatie van andere stukken in mijn gras. Toch ben ik zeer tevreden over mijn mooi groen gras. Kwaliteit erg goed. Regenwormen gratis. Chapeau voor graszoden.nl zou het zo weer doen.

Zeer slechte leveringen meerdere malen

Paar keer grote partijen gras geleverd gekregen en alle keren zijn de rollen op transport gesneuveld. Kapotte pallets en slechte chauffeurs zorgen er voor dat je op 200 rollen 20 rollen kan weggooien. Erg jammer

Kwalitatief goede zoden voor een eerlijke prijs

De graszoden besteld via het internet, dit doordat hier goede reviews van waren. De graszoden werden netjes op tijd gebracht volgens de planning en waren goed te leggen.

Topgraszoden en goede service

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Prima graszode

Goede graszode makkelijk om te leggen, je ziet er straks geen barst meer van, al die aanhechtingen

prachtig gazon geworden Top kwaliteit

op tijd geleverd niets op aan te merken

Helemaal tevreden, vooral toen ik zag hoeveel regenwormen erin zaten:) Bram Moens

Mooie graszoden

Ik heb deze graszoden gekozen omdat ze op een biologisch afbreekbaar net worden gekweekt. Het gras ziet er mooi uit. Ik had nog wat vragen en ik werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan en ontving bruikbare informatie. Top!

fantastisch

netjes bezorgd volgens afspraak ik heb geen foto maar ik wil wel die grasmaaier dus jullie hebben mijn adres ik denk dat ik over 3 weken de eerste keer moet maaien dus ik hoor wel wanneer hij geleverd wordt mvg martin

Prachtig gazon, snel geleverd aan huis!

We hadden op n woensdag avond de graszoden besteld en op vrijdagochtend 11.00 uur stond de vrachtwagen voor de deur. Prachtige verse graszoden van goede kwaliteit en ook nog voordeliger dan bij ons in de buurt...

Mooi gras, snelle levering.

Op zondag besteld, dinsdag in huis. Levering prima, goed verpakt. Graszoden zien er prima uit.

Goede levering goed product

Het product werd geleverd op de afgesproken tijd en de kwaliteit van de graszoden is heel goed! Bedankt!

Goed gras en erg goed contact.

Gras lag volgende dag keurig klaar. Scherpe prijs

Echt top

Geweldige kwaliteit. Keurig conform wens!

100 %

Zag er zeer netjes en verzorgd uit transport was ook super niks op aan te merken

alle afspraken zijn nagekomen

Van het makkelijke online bestellen tot de aflevering door het transportberdrijf ging prima, alsook de winterse kwaliteit van de zode

prima en snelle service

reden voor vervolg

Slechte ervaring !!

Graszoden besteld zou ze zelf komen ophalen, krijg ik smorgen half 10 telefoon graszoden moest ik op ander adres ophalen ( wel in de buurt ) kom ik daar is er niks lagen ze toch weer ergens anders. Krijgen we te horen dat ze pas smiddags gingen snijden om 13.30 uur en we waren er om 10.00 uur!! Had een buske gehuurd waardoor ik deze dus langer had moetten huren en extra kosten mee brengt. Moest contant geld mee nemen werd me zeker bijna met ieder telefoon gesprek gemeld, heb ik eindelijk de graszoden moet je gepast geld bij je hebbem. (Contant en gepast is een verschil) meerde pompen enz bij langs om te wisselen maar deden ze niet. Thuis aangekomen graszoden in de tuin gelegt is de ene wel 40cm korter als de ander slechte zaak. (Kijk niet op paar cm maar moet een grens wezen) Dus al met al busje langer moetten huren koste me extra geld hele sag weg omdat lang moet wachtten graszoden niet op lengte. En niks vam hun uit hoe we het gingen oplossen met het buske en extra huur!! Slechte zaak kom er nooit weer

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over het contract met Graszoden.nl Goede informatie over het leggen en onderhoud van de graszoden en ook makkelijk te bestellen via de website. Op het aangegeven tijdstip geleverd en de kwaliteit van de graszoden was ook goed. Helemaal geen aanmerkingen!

Prima graszoden, nette snelle levering

Prima graszoden. Ondanks de natte dagen nette mooie graszoden gekregen. Door een fout moest ik 2 keer bestellen Bij grazodenkopen waren ze oplettend om de 1 van de twee transportkosten te crediteren super service. Ook de levering was snel. voor 1 uur besteld en ik had ze de volgende dag om 10 uur staan.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.