prima graszoden

2 pallets met 94 graszoden netjes door de chauffeur op de oprit geplaatst. Toen met de "workout" begonnen, het had nl. de dag ervoor flink geregend en de graszoden waren lekker zwaar. De graszoden liggen er goed in. met de paar extra bestelde graszoden een paar kleine plekjes gecorrigeerd. ziet er super uit. laat de zomer maar komen. Ben zeer tevreden met het resultaat.

Prima levering en kwaliteit

Maandag besteld, laten leveren op woensdag. Ze kwamen in de ochtend dus kon het nog prima in daglicht leggen. Prima toko

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen via de site. Snel en op tijd geleverd!

Alles in orde, van de 40m2 was 1 zode wat gerafeld. In de zoden zit een soort net waardoor ze niet scheuren, fijn werken. Het enige wat ik zou kunnen vermelden is dat de transporteur, alhoewel alles qua locatie uitgebreid was besproken qua bijzonderheden, me om 07.00uur wakker belde dat hij eraan kwam, met vragen die overbodig hadden moeten zijn.

Super goed

We hebben de graszoden makkelijk kunnen bestellen via internet en werden keurig geleverd zoals afgesproken. Kwaliteit was goed.

Bestellen top, alleen mindere kwaliteit zoden

Het bestellen, betalen en bezorgen is helemaal top. Wordt netjes op de aangegeven dag bij de klant afgeleverd. Tijdens het leggen veel slechte (dun gesneden) zoden waarbij de extra bestelde matten ook moeten leggen. Na het aangeven, gaven ze aan dat ik Even moest zien qua groei en bij de volgende bestelling korting zou krijgen. Zou wel netjes zijn.

Slechte communicatie

Heb Via internet graszoden besteld en zelf afhalen afgesproken. Toen ik op het afhaalpunt wat in de mail stond aankwam Drouwen , kreeg ik te horen dat je hier alleen kan betalen om vervolgens ergens achter Buinerveen te worden gestuurd waar ik de zoden zou krijgen. Bij aankomst hier hadden de jongens net een berichtje ontvangen uit Drouwen en moesten de zoden nog gesneden worden. Over en weer werd naar elkaar gewezen wie of mij hier over had moeten inlichten . Al met al was ik een halve dag verder. Met vr gr G Wilting.

Redelijk

De graszoden waren in de vrachtwagen omgevallen, dus de kwaliteit was niet super. Er zaten veel halve zoden tussen.

Uitstekend niet glashelder maar "GRAS"helder

Top service. Voor 12:00 uur besteld volgende dag in huis. Zoden waren wel giga zwaar maar dat waren ze door het regenachtig weer. Ook prima voor de wat kleiner tuinen zoals bij ons 14/20 m2 Hopelijk slaat gras goed aan. Prijs is top kosten transport tikkeltje hoog.

Ze laten je gewoon staan zonder gras

Zeer slechte ervaring! Bestel je graszoden ruim op tijd zodat je er zeker van bent dat ze geleverd worden op tijd met extra kosten voor in de ochtend, sta je klaar met hovenier om de zoden te gaan vervoeren per boot naar een eiland en te gaan leggen... mailen ze doodleuk halverwege de ochtend dat de transporteur of chauffeur ze vergeten zijn! Niet even bellen maar mailen..alsof je continu je mail uitleest. Na zelf bellen was hun reactie dat het jammer was maar zij konden er niets aan doen, morgen dan maar? Hallo, er staat een boot en een hovenier te wachten! Ik zou als bedrijf zelf in een auto gekropen zijn en de zending met spoed gebracht hebben maar nee. Uiteindelijk is de order is geannuleerd en heb de zoden gelukkig bij een collega snel geleverd gekregen. Vind dit geen service en ronduit slecht van zo'n bedrijf. Een pluspunt dan, het geld hebben ze direct terug gestort.

Snel geregeld! Goede prijs

Binnen 1 dag geleverd. Met een pompwagen, dus gelijk achter op pad. Super

Lekker snel geleverd en ziet er nu al goed uit.

Op maandag besteld, samen met kunstmest, Op vrijdag laten bezorgen. Netjes op de oprit. We konden zaterdag direct aan de slag. Ligt er goed in. Zoden waren lekker zwaar, door de regenval. Nu twee weken niet op lopen.. en dan zullen we zien dat het weer een mooi gazonnetje is.

heel goed

Makkelijk te bestellen en betalen en snelle levering met goede informatie zowel op de site als in boekvorm bij de levering. TOP!

Super tevreden !

Snelle levering, duidelijke site, voordelige prijs en mooi gras !!

Mooie stevige zoden (hier en daar een scheurtje maar te verwaarlozen). Prima op tijd geleverd zodat dezelfde dag gelegd kon worden. Zeer tevreden.

Snel en correct geleverd, uitstekende kwaliteit.

Kleine bestelling van 42 m2 toch uiterst correct afgewikkeld. Prima kwaliteit.

Levering volgens afspraak en goede zoden!

Levering was volgens afspraak en werd netjes vooraf gebeld door de chauffeur. Zoden zien er goed uit en waren mooi maatvast waardoor ze goed te leggen waren!

super vlot geleverd en prachtige kwaliteit!

Erg blij met graszodenkopen. nl. Volgende dag in huis, al om 8:00 geleverd. Prachtige kwaliteit van schaduw gras, ons gazon ligt er weer prachtig bij!

Top service!

Mooie donkergroene zoden, allemaal dezelfde dikte. Geen kale of gele plekken. Vriendelijke klantenservice die per mail of telefonisch te bereiken is. Zeer tevreden!

Dunne graszoden en slechte service bij afleveren

Bestelling gedaan bij Gras en Groen. Op de ochtend van levering netjes mail ontvangen met track en trace. Chauffeur van het transportbedrijf was erg inflexibel en had slecht materiaal. Zijn palletwagen was niet hoog genoeg voor onze oprit of een omliggende stoep. Daarnaast had hij weinig zin en tijd om mee te denken over een fatsoenlijke optie waardoor hij ze uiteindelijk op straat heeft geplaatst. De zoden zijn erg dun en breken snel. Ze liggen nu 2 dagen dus nog even afwachten hoe ze aanslaan.

Dik tevreden

We hadden een paar graszoden met scheuren maar de kwaliteit was prima.

Goed advies

Goede kwaliteit en op tijd 👍

Goede kwaliteit en op tijd 👍

Snelle levering en mooi gras

Zeer tevreden over de snelle levering (volgende dag meteen) en de kwaliteit van het gras. Ook fijn dat er een handleiding werd gegeven met alle informatie over aanleggen en verzorgen.

Erg tevreden

Snel en op juiste plek geleverd. Goede kwaliteit gras. Duidelijk en uitgebreide handleiding voor aanleggen en onderhouden van het gazon.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.