Top kwaliteit gras

Netjes geleverd en goede kwalitiet

Super service en erg mooi gras

Snelle en correcte levering

Super geleverd en super mooi gras

Perfecte graszoden direct geleverd

Op verschillende websites ben ik op zoek geweest naar schaduwgras-graszoden. De website van graszodenkopen.nl heeft mij weten te overtuigen. Heldere uitleg en ook erg fijn dat er een instructie boekje mee komt om het gras vervolgens groen te houden.

Makkelijk besteld,Snelle levering,Topkwalitiet !!!!

Mooie groene zoden . Stevig en goed van kwalitet !!

Eenvoudig bestellen, goede kwaliteit en levering.

Eenvoudig te bestellen, goede levering en kwaliteit. Bijkomend een handleiding en onderhoudskalender! Top!

Mooie graszoden voor goede prijs

Mooie kwaliteit, en komt afspraken na! Geweldig

Prima kwaliteit, redelijke prijs, keurig afgeleverd!

Bestelling online gedaan. Alles volgens verwachting verlopen, incl. een keurige en tijdige aflevering met goede instructie. Kortom, prima ervaring en van harte aanbevolen!

Levering volgens afspraak

Alles is gelopen zoals afgesproken Prima kwaliteit van het gras. Zou hier de volgende keer weer bestellen

Top gradveld

Snelle levering en goeie kwaliteit

prima gras en onze voortuin een metamorfose. In één dag weer groen!!

alleen was er geen mest bij geleverd maar dat werd de volgende dag per post nagestuurd. Ik miste zodenleginstructie. Ik had een eigenwijze tuinman die het niet zo deskundig bleek te doen. Maar alles zal groen worden en het weer was ook prima...de hele dag regen.

Niets te klagen maar gewoon in een woord: perfect

Keurig afgeleverd en mooi op tijd. Graszoden in zeer goede conditie. Instructie erbij zeer duidelijk.

Mooie zoden, prima prijs kwailteit.

Na een dagje hard klussen is de tuin omgetoverd van een zee van beton naar een groene weide.

Prima service vooral door zelf ophalen erg gemakkelijk

Prima service vooral door zelf ophalen erg gemakkelijk

Meer soorten gras aanbieden

Schitterende kwaliteit en service

24 m2 Schaduwgras en bemesting besteld voor in mijn achtertuin. De graszoden waren allemaal van de zelfde kwaliteit en zaten keurig verpakt op een pallet, welke op de vooraf besproken plaat waren geleverd. De graszoden waren gemakkelijk te leggen en waren nagenoeg allemaal even dik. Bemesting was ruim voldoende geleverd, ik kreeg 100m2 terwijl ik maar 24m2 benodigd had.

Snelle en nette levering!

top service en goede prijs kwaliteit!!!

Netjes geleverd en prima prijs!!

Zeer tevreden, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden met de graszoden van graszodenkopen.nl. De levering was erg snel en ze werden keurig verpakt, op een pallet geleverd. Een paar jaar geleden hebben we bij de plaatselijke tuinwinkel graszoden gekocht. Daar waren we totaal niet tevreden over. De graszoden (schaduwgras) van graszodenkopen.nl voelden kwalitatief veel beter aan. We hebben ze kunnen leggen zonder dat er scheuren in kwamen. Inmiddels 5 dagen verder en het gras ziet er nog steeds mooi uit. Wat wij ook erg fijn vonden was dat er een duidelijk boekje bij zit met de uitleg over hoe je het gras moet onderhouden.

Teleurgesteld😔

Helaas te veel droge plekken😔 ik moet die plekken nu weer verwijderen en weer nieuwe gras kopen dus, Nooit meer via graszodenkopen.nl..

uitmuntend

gebeld en vriendelijk geholpen toen via de web besteld het gras werd keurig op de vastgestelde tijd geleverd op de plek waar we het graag wilden hebben gewoon goed helaas kunnen we geen foto bijvoegen maar het gras staat er keurig bij

Ontzettend goed

Ze leveren op de gevraagde datum. Voor ons werd het optijd geleverd. Alles dezelfde dag nog gelegd. Nu nog wachten en binnenkort genieten van de tuin. In 1 woord. Super :)

Binnen 24 uur geleverd, top!

Snelle levering, makkelijk te bestellen en gazon licht nu strak in tuin!

prima gras

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

Probleemloos

Graszoden stonden mooi dichtbij het aante leggen gazon. Uitstekende kwaliteit. Vlotte levering en door de track en trace code. Zuivere tijd van aankomst

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.