Supersnel geleverd en mooie zoden!

Contact prima verlopen, afspraak nagekomen, mooie zoden bemachtigd. Ben zeer tevreden. Na het uitrollen van een zode dacht ik wel dat er enige gele grassprieten tussen zaten, maar overall zie je hier niks meer van. En het blijft een natuur product uiteraard.. Kortom: prachtig spul en snel geleverd.

Top gazon

Het bestellen was super snel, de levering erg goed op de plek waar ik wilde en het leggen super makkelijk en erg mooie graszoden

Erg goede ervaring

Mijn ervaring met graszodenkopen.nl is goed. Eenvoud op de duidelijke website. Duidelijke voorwaarden voor levering. En de snelle levering waarbij de chauffeur de zoden heeft geplaatst zo ver als de steekwagen kon komen. Houden zo!

Perfecte kwaliteit

Eenvoudig bestellen, geleverd volgens afspraak en een uitstekende kwaliteit!

Bezorgingsnel conform afspraak

Super graszoden!

Hele mooie kwaliteit zoden, goed legbaar. Ook niks aan te merken op bezorging. Goede service!

Prima gras - beetje lompe bezorging

Gras ligt er weer mooi bij! Heel fijn, duidelijk goed spul. Leuk hoeveel levende regenwormen we erin zagen zitten, die krijg je er gratis bij :) Paar rollen (12m2) worden wel op een hele pallet afgezet en midden op de parkeerplaats voor de deur gezet; klein beetje lomp. Pallet kon jammer genoeg niet mee, daar moet ik nu in de stad even iets op bedenken.

Levering volgens afspraak

Mooie zoden. Inderdaad zwaar door regenval waardoor snel scheuren, maar eenmaal gelegd zie je hier niets van. Wij zij er erg blij mee.

Ziet er strak uit!

De foto spreekt voor zich! Laat de zomer maar komen. Wij zijn dik tevreden!!

TOP

snel,en top spul

prima kwaliteit

Snelle levering Perfect

Zeer mooie en stevige grasrollen

Goede service en mooie stevige graszoden

Snelle en goede service

De meeste leveranciers konden het niet leveren.Gelukkig vond ik deze firma maandag besteld en dinsdag geleverd Een zeer tevreden klant 👍🏻

Opnieuw een prima product

Dit is de derde keer dat ik via deze site graszoden koop, Ik heb geenervaring met andere sites. Iedere keer koop ik een 50m2. Prima product, geen enkele opmerking over hoe het beter zou kunnen.

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit en makkelijk te leggen

Snelle levering SUPER

Goede kwaliteit en snelle levering TOP

Snel en goed geleverd

Super mooi gazon

Snel geleverd op mijn gewenste dag.

Kwaliteitsgras voor een goede prijs.

Goede graszoden en perfect volgens afspraak geleverd.

Mooi gras en precies volgens afspraak geleverd

Zeer tevreden met het geleverde gras mooi vol bezaaid. En ook heel belangrijk geleverd zoals afgesproken

Snelle levering, goede uitleg van het leggen en onderhoud

Netjes op tijd geleverd, jammer dat verschillende rollen gescheurd waren en gemakkelijk uit elkaar vielen. Gelukkig had ik iets te veel besteld, dus kwam het weer mooi uit. De leg voorschriften waren erg uitgebreid en veel tips over goed onderhoud.

Snelle levering. Mooie kwaliteit gras.

Goede kwaliteit. Netjes afgeleverd.

Een prachtig gazon in zeer korte tijd

Op woensdag besteld met de bedoeling in de volgende dagen te gaan leggen. De levering was zo vlot dat ik vrijdags mijn tapijtje groen had liggen. Ik had voldoende besteld in de wetenschap dat er wel een paar rollen zouden sneuvelen. Dit klopte. Er waren in mijn bestelling zeker 4 onbruikbare rollen gras. Vielen zo uit elkaar en waren nergens in te passen. ook niet voor mijn bedachte reparatie van andere stukken in mijn gras. Toch ben ik zeer tevreden over mijn mooi groen gras. Kwaliteit erg goed. Regenwormen gratis. Chapeau voor graszoden.nl zou het zo weer doen.

Zeer slechte leveringen meerdere malen

Paar keer grote partijen gras geleverd gekregen en alle keren zijn de rollen op transport gesneuveld. Kapotte pallets en slechte chauffeurs zorgen er voor dat je op 200 rollen 20 rollen kan weggooien. Erg jammer

Kwalitatief goede zoden voor een eerlijke prijs

De graszoden besteld via het internet, dit doordat hier goede reviews van waren. De graszoden werden netjes op tijd gebracht volgens de planning en waren goed te leggen.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.