prima gras

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

Probleemloos

Graszoden stonden mooi dichtbij het aante leggen gazon. Uitstekende kwaliteit. Vlotte levering en door de track en trace code. Zuivere tijd van aankomst

Gewoon groener als bij de buren 👍

Gewoon zo groen als gras,maar dan groener als bij de buren.

Goede keuze, gekregen op de dag wat gezegd is en ziet er mooi uit👌🏻

resultaat is prima

levering volgens afspraak, zeer mooi gras, helemaal onkruid vrij. een opmerking; ik had gelukkig 2 meter meer besteld anders was ik tekort gekomen. misschien is het mogelijk om daar de volgende klanten op te wijzen.

TOPkwaliteit

Op woensdag besteld, tijdstip van levering naar eigen mogelijkheden ingevuld en keurig netjes geleverd op de gemaakte afspraak. Kwaliteit van het gras is supergoed.

Prima zoden. Snelle bezorging

Ik heb op woensdagavond schaduwzoden besteld. Ze werden vrijdagochtend bezorgd. Prima zoden. Zo groen dat m’n dochter eerst dacht dat het kunstgras was. Ze liggen nu anderhalve week en het gras groeit als kool.

Aan mijn verwachtingen voldaan....!

Vlotte levering, kon zonder verder te wachten direct beginnen. Goede kwaliteit en na een grondige voorbereiding gemakkelijk te leggen.

Goed en niet duur!

Toen ik 2 dagen voor levering mailde dat 1 week later voor ons net beter uit zou komen was dit geen probleem en werd de leverdatum direct omgezet zonder extra kosten. Helemaal top! Gras ziet er ook goed uit en wordt op een nette manier geleverd.

Heel tevreden

Gras werd mooi op tijd geleverd, op de plek waar ik het wilde. Uitgebreide informatie per mail en bij de zoden. Sommige graszoden net wat scheef gesneden, maar een klein beetje. Sommige zoden net wat dikker/dunner, na het leggen bijna niet meer te zien. Nu hopen dat 't goed gaat groeien.

Goede kwaliteit

Uitstekend! Kwaliteit is goed en dat er gelijk mest meegeleverd kan worden is super! Tevens is er een uitgebreid boekwerk bij over sproeien en onderhoud. Wij zijn zeer tevreden.

Geweldige zoden

Komen afspraken na en iedere euro waard

Heel tevreden met een heerlijk groene tuin

Zeer tevreden met ons gazon, snelle levering. Aangegeven voor ochtend levering en het gras werd ook mooi optijd in de ochtend gebracht. Nu goed verzorgen en dan kunnen van het voorjaar onze (pasgeboren) kindjes en hondjes heerlijk buiten spelen.

Makkelijk bestellen via internet en precies geleverd wat ik had besteld op het afgesproken moment. Behulpzame chauffeur m.b.t. plaatsen van de pallet. Prima kwaliteit zoden en een duidelijke brochure bij de aflevering.

Snelle levering en prachtige graszoden

De graszoden keurig geleverd op een pallet en ze waren ook zo gelegd. In een mum van tijd een prachtig gazon !! En meteen in gebruik genomen door de hondjes: "Wat hebben we dit gemist !!" Beetje jammer van de (crocus)bolletjes in de zoden.

uitstekend

Keurig op tijd geleverd. De chauffeur heeft de pallet met zoden op de mij aangewezen plek gezet. de zoden waren prima.

Top geregeld

Bestelde graszoden netjes geleverd binnen het aangeven tijd. Nette beschrijving en alles klopt als een bus!

Snelle levering en prima kwaliteit

Een vriendelijke bezorgster en een snelle levering en een prima kwaliteit van de mat.

Groener dan bij de buren!

Snel en simpel online besteld! Geleverd door een vriendelijke chauffeur en de zoden netjes voor het huis neergelegd. De graszoden zagen er mooi uit en gezond uut! Een top gazon!

Mooi groen gras

Snelle levering, beetje variatie in de rollen maar lijkt me moeilijk om alles perfect te leveren dus ben tevreden!

Donderdag middag besteld, volgende dan geleverd voor de deur, top!

Donderdag middag besteld, volgende dan geleverd voor de deur, top! Lijkt tot nu toe prima aan te slaan.

Keurig op tijd geleverd de dag na bestelling. Mooie graszoden.

Prima kwaliteit, snel geleverd.

Bij de levering zit een uitstekende brochure waar alles duidelijk in wordt uitgelegd. Heel fijn.

Slechte kwaliteit

Veel gaten en dunne plekken. Breedte verschillen van 38 naar 40 en 44cm waarschijnlijk 2 rest partijtjes Ook kleurverschil. Goekoop blijkt maar weer eens duurkoop. Van de 30 meter 5 meter weg kunnen gooien. Op mail word niet gereageerd ,dus volgende partij maar gewoon bij de hovenier halen

80 m2, mooie rollen, een aantal vertoonde wat gebreken

Bestelling en levering gaat zeer goed, contact ook goed. Aanleggids bijgeleverd met goede informatie, alsmede de mest. Graszoden over het algemeen goede kwaliteit, dik en groen. Ongeveer 5-10% van de zoden vertoonde gaten of was wat zompig. Algemene indruk verder naar tevredenheid.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.