redelijk

heb 170 m2 graszoden bestelt op 3 pallets daarvan was de helft in prima conditie. Maar de andere helft was slecht, *niet recht gesneden *keek door de zode heen *slechte plekken

Super mooi vol groen gras!

Wat een snelle levering naar zuid-Limburg! En wat een mooi groen stevig gras! We hebben het gisteren pas gelegd en moeten natuurlijk even afwachten hoe het eruit ziet over een paar weken! Maar daar hebben we alle vertrouwen in. Nog contact gehad met jullie klantenservice en hier ook goed en duidelijk advies gekregen! Wij zijn dik tevreden!!

Goede kwaliteit en snel beschikbaar

Erg goede ervaring. ‘s Avonds de bestelling geplaatst en de volgende dag al vers van het land de graszoden op kunnen halen.

Bijzonder tevreden over de gras-kwaliteit & snelheid vd levering.

Ik kan niet anders zeggen dan erg tevreden te zijn over de hoge kwaliteit vd gekeverde graszoden & de snelheid waarmee het frisse groen direct de volgende dag na bestelling keurig bij de voordeur werd afgeleverd. Ook het meegeleverde boekje vol met duidelijke tips voor de aanleg & verzorging vh gras is een grote hulp. Graszodenkopen.nl heeft geen woord teveel beloofd. Een zeer tevreden klant!!

Voor een klant 195m2 premium speelgazon gekocht, deze zijn netjes volgens afspraak geleverd. Netjes een boekje erbij met tips en tricks voor een mooie grasmat.

Goede dikke kwaliteit graszoden

Wij hebben zelf de graszoden opgehaald, deze waren net van het land gesneden. Er was geen 1 slechte graszode erbij. Instructies over hoe het gras moet worden gelegd en onderhouden is ook prima. Nu ligt het gras er 4 dagen in en het begint al mooi te groeien.

Perfecte ervaring!

Netjes geholpen aan de telefoon. Graszoden om 12.55 uur besteld en de volgende dag om 14.15 uur geleverd. Op de bevestiging stond: we leveren tussen 12.00 en 17.00uur, lukt het de chauffeur niet, komt die toch! Chauffeur zette de pallet keurig in de achtertuin zo dicht mogelijk bij de tuin. Top gevoel!

Vlotte levering en een fantastische kwaliteit

Het is heel mooi.

Ja prachtig groen.

Precies op tijd geleverd en mooie zoden!

Track trace op de dag van levering en ze derden exact op tijd bezorgd. Direct begonnen met de aanlegmest en vervolgens de mooie zoden gelegd. Na 1.5 uur klaar met circa 45m2 gazon en direct gesproeid. Nu hopen dat het mooi gaat wortelen!

Super gras en snel geleverd

Super mooi gras. Erg snel geleverd. Erg blij met ons nieuwe gazon. Na 1 strook gelegd te hebben lag de hond er al op. Hij is er ook helemaal happy mee 😄. We kregen zelfs iets meer geleverd dan besteld. Top service! 👍

Top gras en super mooi groen

Gras is super mooi groen en snel geleverd.

Gewoon top.

Snelle levering,zoals beschreven voor 12 uur besteld de volgende dag in huis.dus komt afspraak na.dat heet service. Gras perfect mooi vol groen mooi stevig om snel wortel te zetten.en geven goede advies omtrent ondergrond en bemesting.kan niet beter gewoon top.

Op de site is het overzichtelijk welk gras er gekocht kan worden, ideaal dat er bemesting bij aangeboden wordt. Wij hebben Premium gras gekocht; spelende kinderen en niet overal evenveel zon; sterk gras en een mooie kleur groen. Ook de bijlage die direct wordt geleverd met informatie over het gras is handig, zo leer je nog eens wat. Al met al prima gras en prettige koopervaring. Bedankt.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

We zijn erg blij met het gras. Hopelijk blijft het gras lang zonder mos. Wel had ik 30 euro extra betaald zodat het ‘s middags zou worden gebracht maar de leverancier stond om 9 uur al voor de deur. Het was nu toevallig geen probleem maar waarvoor heb ik extra betaald?

Topgras!!

Topgras dus! Snel geleverd, zoden zijn prima. Goed te leggen en te onderhouden door de goede bijlage met leg- en onderhouds tips Nog geen foto van het gazon. Eerst leggen en dan na een aantal weken een foto..

Machtig Prachtig!

Enorm snel geleverd , na bellen stond de vriendelijke bezorger de volgende ochtend al op de stoep. Graszoden keurig verpakt en in het bijgeleverde info boekje stond keurig hoe te werk te gaan Nu kunnen we t gras wel omhoog kijken om te gaan maaien . Met veel geduld, een sprankje liefde en 2x dagelijkse sproei beurt moet dit goed komen!

Snel geleverde mooi gesneden zoden van consistente goede kwaliteit

snel geleverd en dichtbij de tuin. Komen al na een paar dagen fraai op.

Niet tevreden, verbrande stukken gras er tussen. Geen gezicht naast de frisse groene zoden.

De graszoden na levering de volgende dag gelegd. In eerste instantie leken de graszoden goed, eenmaal gelegd veel zoden bruin van kleur. Zelf maar weer graszoden gehaald (koste me wel weer benzine, maar beter dan de 90 euro transportkosten). Verse goede zoden gekregen met een financiele tegemoetkoming. Nu een week later liggen de nieuwe zoden er prachtig bij, maar nu weer een aantal van de eerste liching die er dood bij liggen. Ik baal er dus van dat ik zoveel moeite heb gedaan en het er nu nog niet mooi bij ligt. Waarom sruurden jullie mij niet gelijk een goede partij? Voortaan maar bij de Welkoop hier in de buurt en wat langer wachten. Als ik dit van te voren had geweten...

Snelle levering tegen goede prijs

Alles is perfect geleverd. Een punt van milde kritiek: niet alle zoden hadden dezelfde breedte, hetgeen irritant is want je moet meer snijden.

Prachtige graszoden. Snelle levering, keurig op tijd geleverd met duidelijke instructie.

Netjes geleverd, goede kwaliteit

Goede prijs voor goede kwaliteit matten. De levering was netjes op tijd. Duidelijke instructies in de vorm van een handboek waren erg nuttig.

Ziet, voelt, ruikt en ligt lekker !

De graszoden waren mooi op tijd geleverd. Gras is mooi groen Voelt helemaal vers Ruikt naar heerlijke grasveld En na het leggen hebben we heel eventjes erop gelegen Meteen daarna bemest en goed gesproeid Bedankt ! Fam. Almis-Bots Eindhoven

Prima graslevering in korte tijd volgens afspraak

In korte tijd geleverd precies volgens afspraak.

Super gras, korte lijnen allen ophalen was omslachtig

Super mooi en vers gras. Kwaliteit is top. Ophalen was alleen omslachtig. Bij het aangegeven adres konden we alleen betalen en moesten nog een flink stuk rijden om bij het gras te komen.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.