Zeer mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit graszoden! Ik ben er zeer tevreden over. Het enige wat vervelend was, was de levering ( waar leverancier duidelijk aangeeft dat ze geen invloed hebben op de leveringstijden) dit komt door de transporteur die ook gewoon zijn vracht zo economisch mogelijk moet leveren!! Maar goed... 17.00 pas geleverd krijgen terwijl je de hele dag klaar zit om aan het werk te gaan is niet heel relaxed. In 5 uur 140m2 gelegd was ff pittig maar het ziet er fantastisch uit!

Matig tot slecht

Graszoden kwamen netjes op tijd aan. Echter waren de onderste zonden helemaal stuk en vol met gaten. Mails gestuurd maar communicatie gaat zeer moeizaam.

Helemaal goed, op tijd geleverd en Kwaliteit perfect...

ik heb weer een mooi gazon en daar ben ik heel blij mee.

Zeer slecht

De eerste keer bij jullie besteld toen was het prima. De 2e bestelling viel me vies tegen. Ik zou het ophalen maar de bestelling was niet aanwezig op deze locatie. Om me toch tevreden te houden zijn de graszoden van een andere bestelling afgehaald. Toen ik de zoden na het afhalen direct wou gaan leggen bleken deze kurk droog te zijn en vielen ze bijna uit elkaar. Nu is het hopen dat deze zoden het gaan overleven.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie over de levering en netjes afgeleverd.

Mooie zoden

Vijf dagen geleden gelegd en we hebben een prachtige groene grasmat.

Prima graszoden en keurig op tijd geleverd!

Om 8.10 uur belde de chauffeur al dat hij er om 8.30 uur zou zijn. Een onverwachte meevaller. De zoden op de oprit uit de zon geplaatst. De zoden zijn voor zover ik kan beoordelen prima van kwaliteit. Het weer werkte mee met een paar stortbuien zodat ik minder hoefde te sproeien de eerste dag. Het ziet er goed uit.

Prima graszoden

Netje levering van goede graszoden. Op een hete dag gelegd (38 graden) Door s'morgens en s'avonds te besproeien zijn we nu, na een ruim een week, toe aan de eerste maaibeurt. Heel mooi donker groen tapijt.

Prima service, goede info.

Chauffeur had helaas een slechte dag, zei niet veel.

Gisteren bezorgd Direkt gelegd ziet r super uit

Verlate levering maar prima graszoden

Helaas vond, door een fout bij 'groen en gras', de levering een dag later plaats dan afgesproken, maar die fout werd ruiterlijk erkend. Als service hebben ze kosteloos een tijdslevering vastgelegd op de volgende dag. Over de kwaliteit van de graszoden kan ik kort zijn: gewoonweg goed. Ze zijn voldoende vochtig, stevig, en egaal afgesneden, zonder zwakke c.q. dunne plekken, waardoor ze nog wel eens bij het leggen zouden kunnen scheuren. Geen onkruid (nog) te zien. De meegeleverde bemesting is ruimschoots bemeten (goed voor 100 m2, terwijl ik maar 30 m2 graszoden heb besteld). Kortom: ik ben zeer tevreden.

Prima service en levering, bezorgkosten aan de hoge kant.

Het gehele proces van aankoop en levering van de zoden was prima. Ook de informatieverstrekking na levering over leggen van de matten en condities was uitstekend. Helaas is bezorgen in onze regio vrij prijzig,

Top kwaliteit graszoden!

Het ligt er nu 2 week in en het is al een mooi geheel geworden. Het gras heeft een mooie frisse groene kleur. Erg blij mee!

Prima graszoden, snelle levering, kort om top!

Prima graszoden, snelle levering, kort om top!

Goede service, gras ligt er prachtig mooi bij. Vers van het land! Ook de informatie die er bij zit is echt super handig. Zo weet je precies wanneer je moet bemesten of moet sproeien.

Super mooi groen gras!

Het kwam netjes ingepakt binnen op een pallet. Er zit een goeie duidelijke beschrijving bij hoe de graszoden te leggen. Nu liggen ze er een week in en is het nog steeds heel groen en al flink gegroeid!

Supermooi gras en super service

Heel mooi gras wat netjes gekoeld werd afgeleverd. Zelfs in de hitte van afgelopen week is Het gras goed aangeslagen en ziet het er erg mooi uit. Gekozen voor sxhaduwgras, mooi dik gras wat groeit als een tierelier.

Gras sloeg goed aan ondanks het warme weer. Het werd met een dichte vrachtwagen geleverd en het was mooi groen gras.

Helemaal top!!!

Makkelijk bestellen, goede levering en top graszoden. Kan er niets anders van maken. In een woord TOP!!!

Zeer tevreden.. Bedankt👍🏻

Top product, snelle afhandeling en goede prijs

Mooi gras voor een mooie prijs

Zeer mooi gras. Bestelling was niet goed doorgekomen maar is alsnog zeer goed opgelost, fijne service dus!

goede service

pluspunt: snelle reactie en levering van mijn bestelling keurig op tijd en netjes voor de deur geleverd minpunt: de grasrollen waren zeer droog bij levering zelf de transporteur vond het zo. na het leggen kwamen er snel gele plekken in het gras en dus veel gesproeid.

Snelle levering netjes afgeleverd

Snelle levering netjes bij de deur geleverd en betaal bare prijs lig nu 5 dagen mooi gras

Mooi gras

Snelle levering, in niet te zware of te grote rollen geleverd. Duidelijke site en heel mooi gras

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.