Kopen via internet zoals het hoort

Site werkte goed. Levering netjes op tijd. Pallets werden netjes neergezet op de aangewezen plek. Graszoden waren goed gestapeld en gezekerd op de pallet. Er was wat kwaliteitsverschil tussen de diverse rollen maar na een weekje was dat verdwenen. Prettig dat er een kunststof verstevigingslaag in de rol was verwerkt

Prima materiaal en goed geleverd

Goed geregeld

Snelle levering, mooi materiaal.

Besteld, op tijd geleverd, mooi product. Alleen jammer dat de bezorger de pallet met zoden scheef en midden op de stoep neer plofte.

Gewoon goed met een duidelijke instructie gids en tips voor na he het leggen

Snel, goede service en pracht gezon

Besteld en binnen week netjes aan de tuin gezorgd. Goede kwaliteit en duidelijke instructies qua onderhoud. Zeker aan te raden.

helemaal zoals je het zou willen verwachten

Duidelijke site. Levering volgens afspraak. Mooi dat er een zeer duidelijk document wordt opgestuurd met alle te doorlopen stappen voor, tijdens en na het leggen.

Snel en netjes

Door droge weer kon bestelling niet meteen geleverd worden. Maar ze belde meteen na plaatsen bestelling. Na mailen wanneer we graszoden zouden willen krijgen, meteen reactie en kregen we alles op die dag. Stond netjes voor de deur, ze belde waar ze neer konden zetten. Goed geregeld, ik zou zeker daar mijn gras nog keer bestellen.

Zode is wat veel en er zitten veel moeten met eitjes in

Aanschaf , betaling en levering prima. Ik vind de zode wat geel met grote hoeveelheden mieren met eitjes.

Alles tot de puntjes goed verlopen.. super gewoon!

Top service!

Prima in orde. Twee rollen waren slecht en de pallet was kapot waardoor ik de zoden niet dichtbij de tuin kon krijgen, ergo; extra tijd en dus extra kosten gemaakt.

Super mooi helder groen gras

Goede service! snelle levering van top kwaliteit, heel blij met dit mooie gras

Tijdens telefonisch contact samen tot een oplossing gekomen

De graszoden werden op een warme dag geleverd en er zaten een paar rollen bij die niet goed bleken te zijn. Na mailcontact en telefonisch overleg werd voorgesteld dat ik een aantal nieuwe rollen kon ophalen om het gazon helemaal top te maken. Ik zou zeggen een warme douche, prima service.

Snel en goed

Mooie graszoden en makkelijk te leggen

Alles TOP.

Alles top. Snel geleverd en goede kwaliteit graszoden.

Vriendelijk en goede service

Goede service!!

Netjes een mail ontvangen met de informatie dat ze i.v.m de warmte de graszoden niet leveren. Ik heb meteen een nieuwe datum doorgegeven. Na een week nog geen bevestiging ontvangen. Telefonisch contact gehad en goed geholpen. Het stond in het systeem alleen is de mail niet goed verzonden. Dus de graszoden die week nog binnen gekregen. Echt top!

Pluspunten

Snelle levering!

Zou ik zo niet weten.

Pluspunten

Er was gezegd dat ik niet thuis hoefde te zijn voor de aflevering van de graszoden. (woensdag) Toch moest ik wel tekenen voor ontvangst. De emmer mest bleek vergeten te zijn. Deze is nagestuurd; maar.... werd op de donderdag niet afgeleverd toen ik niet thuis was. Ik moest blijkbaar nu wel 'ineens' thuis zijn, want zelfs afgeven bij de buren bleek geen mogelijkheid. Bovendien heb ik de mail op donderdag niet ontvangen met de verwachte aflevertijd. (dan had ik misschien nog wat kunnen regelen) ruim 6h nadat ik de de volgende dag (vrijdag) de nieuwe beschikbaarheid had doorgegeven kreeg ik nog een mail dat de mest 'vandaag' niet afgeleverd kon worden. Maar die mail bleek dus een dag te laat te zijn. Ik raakte er aanvankelijk helemaal van in de war. Dacht dat ik de nieuwe bezorgtijd verkeerd had doorgegeven etc. Ik vermoed dat deze verwarring vooral te maken heeft met het transportbedrijf en minder met jullie; Niet dat ik het transportbedrijf verder aan de schandpaal wil nagelen hoor. Ik vond de chauffeur erg aardig. Maar jullie sturen wel de brief dat het afgeleverd wordt; ook als we niet thuis zijn. En in die afstemming met het transportbedrijf is 'ergens' iets mis gegaan vermoed ik.

Pluspunten

Snelle reactie, snelle levering mogelijk

Weet ik niet

Pluspunten

Snelle levering en prima graszoden. Werkelijk niets op aan te merken.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website.

Pluspunten

Aardige klantenservice, snelle levering

Pluspunten

Prima graszoden. Duidelijke waarschuwing mbt direct leggen

Voor de exacte plaats van afleveren is van te voren telefonisch contact wel een pré

Pluspunten

Geweldig dat je een dag van te voren kan bestellen. En goede kwaliteit! Donderdag gaan wij nog een bestelling doen als het weer het toe laat om de graszoden neer te leggen.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.