Pluspunten

Snelle levering en prijs/kwaliteit verhouding is goed voor standaard speelgazon.

Pallet was niet heel stabiel opgestapeld.

Pluspunten

Snelle levering en mooie zoden!

Nvt. Enige punt was dat ik de track en tracé niet had ontvangen

Pluspunten

Netjes geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen

Pluspunten

Snelle service, alles precies zoals afgesproken. Uitgebreide informatie, inclusief toebehoren (handig om niet zelf mest te moeten gaan halen) en richtlijnen hoe eerste weken aan te pakken.

Enige puntje waar je iets van kunt vinden: Een mogelijkheid om op zaterdag te bezorgen zou handig zijn. Zelf graszoden leggen is typisch een klusje voor het weekend, en graszoden te lang laten liggen is niet bevorderlijk voor de kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering met prima gras! Netjes op een pallet. Mooie rollen, groen gras.

Pluspunten

Keurig op tijd, complete bestelling netjes op 1 pallet. Wegzetten in overleg.

Pluspunten

Goede levering. Klantvriendelijk. Er werd er nog op gewezen om de gras goed nat te houden. Top

Gras is niet zo mooi. Meld dit even. Daarnaast weet waar je overheen mag rijden met de kooijaap. ( ik wist dit niet ) Het is een zwaar apparaat en wijs op de risico's. ( tegels zijn nu stuk )

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit van het gras is top!

Pluspunten

Goede kwaliteit gras en vooral zeer snelle levering. Donderdag om 12:30 besteld en de volgende ochtend werd het geleverd. De uitgebreide Pdf met instructies is superduidelijk en handig.

Het zou heel fijn zijn om het in het weekend te kunnen laten leveren aangezien je dan geen vrij hoeft te nemen om het gras te leggen. Daarnaast hebben wij een gazon met wat hoeken en schuine lijnen er in. Het zou heel makkelijk zijn als er een soort teken-tool op de website beschikbaar was waar je de plattegrond zou kunnen natekenen en de gemeten maten invullen. Op die manier is het voor klanten heel makkelijk om de juiste hoeveelheid vierkante meters te berekenen.

Pluspunten

Duidelijk in de prijs, duidelijk over de levering, werd netjes geïnformeerd toen er niet geleverd kon worden vanwege de 30+ temperaturen en kon zelf een nieuwe datum kiezen. Op de dag zelf werden de zoden netjes op tijd afgeleverd en de kwaliteit is prima! Echt een aanrader!!

Pluspunten

Hele aardige bezorger, had goede adviezen! Ook het gras ligt er super netjes bij! Aanrader!

Pluspunten

Duidelijke website, assortiment, levering, kwaliteit.

Niets op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed advies

Betere inschatting van aflevertijd. Een groot stuk onkruid in een van de grasmatten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd volgens afspraak

Kwaliteit van graszoden zou beter kunnen. het viel mij op dat de vlakheid van de zoden erg tegen viel. ook veel steentjes in de rollen.

Pluspunten

Goede service, uitstekend geholpen door Mickey. Zeer aan te raden!

Niks, perfect!! Grasmaaier is SUPER welkom!!!!!

Pluspunten

Service en kwaliteit zijn perfect

Pluspunten

Mooie kwaliteit , vlot geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur. Vriendelijke telefoniste en nog een mail gekregen hoe om te gaan met de zodra met warm weer. Top bedrijf.

Pluspunten

Alles perfect geregeld. Van te voren een mailtje hoe laat ze precies komen. Vracht netjes verzorgd en voor de deur afgeleverd. Echt toppie!

Geen.

Pluspunten

Goed advies en snel geleverd!

Nvt

Pluspunten

Ondanks het advies de graszoden later te leveren, ivm de hitte, perfecte zoden ontvangen. Top

Pluspunten

Ik werd uitstekend geholpen. Snelle levering met uitstekende informatie over het leggen van de graszoden, super!

Pluspunten

Het gras is prachtig, mooie kleur en super zacht. Het is perfect gehecht aan de grond. Het is daarnaast makkelijk besteld, snel geleverd en door de toegestuurde folder met beschrijving prima zelf te leggen en te onderhouden. Stukjes die ik over had heb ik op de kale plekken op een reeds bestaand stukje grasveld gelegd in onze tuin en ook die stukjes doen het goed. De kinderen rollen er met veel plezier elke dag op.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.