Pluspunten

Snel geleverd. Mooi gras. Ziet er super strak uit.

Pluspunten

zeer positief over het bedrijf komt afspraken na

Pluspunten

Duidelijke informatie op de site. Bij Grazodenkopen.nl was het mogelijk om de bezorgdag - en evt. het bezorgmoment te bepalen. Ook bij vragen prima geholpen.

Helaas was er op de dag van levering geen track&trace code verstuurd. Dus het was niet helemaal duidelijk of en wanner het gras zou komen. Graszodenkopen.nl maakt gebruik van diverse transporteurs. Helaas een sacherijnige man die het gras afleverde.

Pluspunten

Prima website met goede voorlichting / instructie over koop en aanleg graszoden. Graszoden zijn keurig op de afgesproken datum geleverd en op de plek neer gezet zoals gewenst.

Er zou van te voren gebeld worden, dat is niet gebeurd, was nu geen probleem daar we thuis waren.

Pluspunten

Snelheid levering

Pluspunten

Goede overzichtelijke site. Doet wat ze zegt. Goede schriftelijke begeleiding ( do and don'ts)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed te woord gestaan aan de telefoon

We hebben het gras niet ontvangen

Pluspunten

s'morgens de tuin opgemeten en besteld. de volgende ochtend al geleverd. De graszoden waren goed verpakt emmer met aanlegbemesting zat er ook netjes bij, makkelijk te leggen( niet zwaar). zie de foto gisteren gelegd. echt een mooi groen gazon in 1 dag. We zijn zeer tevreden

Pluspunten

Mooie graszoden. Voldoende en goede kwaliteit. Fijne bezorger.

Telefonisch niet bereikbaar. Geen bericht gehad van de leverancier over levering.

Pluspunten

Erg blij met de snel geleverde graszoden!

Pluspunten

Mooi groen gras!

Pluspunten

Mooie graszoden Prima afhandeling via internet Keurig op tijd geleverd Je hoeft er niet voor thuis te zijn

Een aantal rollen waren wel erg droog, ondanks direct volgende dag gelegd ( zijn wel aangeslagen )

Pluspunten

Graszoden tot aan de tuin geleverd! De volgende dag al geleverd!

Pluspunten

Topservice en snelle levering!

Pluspunten

Fijne site om te bestellen en op de datum wat ik wilde geleverd.

Pluspunten

Helder en transparant en fijne snelle levering

Nee

Pluspunten

Voor 13:00 besteld volgende dag geleverd. Graszoden top kwaliteit .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website was duidelijk. Makkelijk te bestellen. Goed op de hoogte gehouden via mail en levering via track en tracé.

Graszoden, toch nog behoorlijk veel onkruid erin.

Pluspunten

Snelle levering Goede uitleg na telefonisch contact

Best veel onkruid in 't gras

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Graszoden zijn niet geleverd

Graszoden wel leveren

Pluspunten

Prima graszoden, die ook op het afgesproken tijdstip konden worden opgehaald.

Pluspunten

Levering was op tijd en netjes verlopen. De grasmat ziet er geweldig uit (tot nu toe ;p)

Misschien iets van netjes om de rollen gras heen. Als je nu de rollen iets verkeerd oppakt gaan ze algauw scheuren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte kwaliteit gras: Vorig jaar september 2018 heb ik 98m2 graszoden besteld bij graszodenkopen.nl. Het waren twee pallets vol met graszoden waarvan 1 pallet verdroogd en geel was. Na contact met het bedrijf kreeg ik te horen dat het echt van 1 partij was en dat na het leggen de graszoden vanzelf zouden meekleuren. Eind maart 2019 bij nadere inspectie van het gras bleek dat er heel veel straatgras (ik schat minstens 25%) in het gazon aanwezig was. Via de mail naar heb ik hierover mijn beklag gedaan. Als antwoord via de mail kreeg ik te horen dat het kan voorkomen dat er enig straatgras in het gazon kan voorkomen met daarbij een uitgebreid advies om het uit het gazon te halen. Op deze mail heb ik weer gereageerd waar ik tot op heden geen antwoord heb gekregen. Vandaag 26 april 2019 heb ik geprobeerd om via de telefoon contact te krijgen met graszodenkopen.nl maar kreeg via een bandje te horen dat 0599 820212 niet meer in gebruik is. Ik snap niet dat dit bedrijf zo veel goede recensies heeft gekregen!

Geen slechte kwaliteit gras leveren!

Pluspunten

Snelle levering en super gras

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.