Pluspunten

Prima rolletjes! Keurig op tijd volgens afspraak bezorgd! Ik ben zeer tevrede, nu nog kijken of ze goed aanslaan.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie, uitgebreide aanleggids en mooie kwaliteit zoden

Pluspunten

Goede levering. Tijd kun je via de track and trace zien.

Pluspunten

Vandaag besteld morgen in huis. Ook kleine hoeveelheden levert Graszodenkopen.nl. In mijn geval 15 m2 . Sommige bedrijven doen dat niet. Foto toegevoegd van het grasveldje.

Het was iets later bezorgd dan wat ze aangegeven hebben. Of het nu aan het vervoerder of aan leverancier ligt dat weet ik niet. Voor mij niet erg storend.

Pluspunten

Om 12:30 besteld, volgende dag om 08:00 stond ‘t voor de deur! Top service

Pluspunten

Vandaag besteld morgen in huis, keurig afgeleverd op de plaats welke was aangegeven. Prima zoden, zelfde dag gelegd en resultaat was prima.

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering was op tijd

Van een van de 2 geleverde pallets waren de onderste 2 lagen graszoden slecht. Erg uitgedroogd en veel losse stukken, alsof deze al een paar dagen oud waren. Zeker niet de verwachte "premium" kwaliteit. Bij de andere was dit probleem er niet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Te laat geleverd, had afgesproken voor 10 uur en hier 60 euro voor betaald. Graszoden arriveerden pas om 11 uur.

Pluspunten

Stipte levering en prima kwaliteit

Pluspunten

Alles prima naar wens. Snelle afwikkeling en goede service. Super tevreden.

Pluspunten

Goede prijs en kwaliteit. Netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

De graszoden waren verschillend qua dikte en dus krijg je verschil in hoogte bij leggen. Dit is zeer vervelend.

Pluspunten

Levering mooi volgens schema. Netjes voor de deur afgeleverd.

Nee hoor

Pluspunten

Helder, compleet, vlot, kwaliteit, concurrerend.

Pluspunten

Snel geleverd, keurig op de oprit geplaatst, duidelijke handleiding en het gras ziet er super uit!!

Pluspunten

Op het afgesproken tijdstip geleverd. Prima kwaliteit graszoden voor een betaalbare prijs.

Geen, zeer tevreden.

Pluspunten

Goed geregeld en snel afgehandeld. Ons speelgras ligt er goed bij.

Nee

Pluspunten

Verser dan vers kan niet. Je komt aan en betaald en mag daarna een stuk verderop het land oprijden. Hier kun je de net vers afgestoken rollen oppikken. Super netjes voor elkaar.

Geen!

Pluspunten

Netjes afgeleverd en goede kwaliteit

Pluspunten

Mooi gras en gelijke dikte van grasmatten

Pluspunten

Aflevering zonder verdere poespas. Uitstekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere communicatie van de bezorger, waardoor ik niet de hele dag thuis hoefde te blijven. Sterker nog, ik had de bel niet gehoord en ineens zag ik ze al uitladen bij de achtertuin (Had aanwijzing meegeven dat de levering daar geplaatst moest worden). Echt top!

De zoden waren dun afgesneden en gort droog. Hierdoor zaten er niet alleen scheuren in de zoden, maar ook gaten ter grote van een vuist. Aangezien het gras is, groeit dit echt wel bij, maar ik had hogere kwaliteit verwacht.

Pluspunten

Snelle levering, zeker niet duur en prima kwaliteit graszoden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leveren tijdig zoals beloofd

Veel verschil in de geleverde graszoden. Dun en dikke stukken aarde, kapotte zoden zaten er tussen en aardig wat kleur verschil.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.