Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak. Mooie donkergroene graszoden.

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke prijs en ook nog een vriendelijke chauffeur en als klap op de vuurpijl ...top kwaliteit gazon!

Nvt

Pluspunten

Levertijd, kwaliteit van de graszoden

Niets

Pluspunten

Goed geregeld alles netje op tijd afgeleverd. Mooie rollen en het gras ziet er goed en sterk ui.

Pluspunten

Goede telefonische klantvriendelijkheid, snelle levering, en graszoden zagen er erg regelmatig en goed uit. Overburen dachten na het uitrollen dat het kunstgras was. (Dat komt bij ons niet in de tuin, er gaat niks boven echt gras)

Kan ik zo niet noemen

Pluspunten

Snelle levering, volgens afspraak Mooie sterke graszoden. Al na drie dagen (veel sproeien met deze droogte) een prachtig strak tapijtje!

Pluspunten

Snelle service en prima behandeld aan de telefoon , middags 5 minuten voor 13.00 besteld en betaald en volgende dag om 10.35 afgeleverd. Dik tevreden dus, mooie graszoden geleverd gekregen.

Pluspunten

precies op tijd geleverd en echte groene graszoden

scheurtjes in de graszoden

Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit, duidelijke website

Kreeg een dag na de bezorging pas de track en trace code. Bezorger was er wel keurig op de afgesproken dag maar ik had dus geen tijdvak gekregen en was niet van tevoren gebeld. Wel zeer behulpzame bezorger.

Pluspunten

Snelle en correcte levering; Dit is voor ons niet de eerste keer dat wij hier bestellen, nooit meer anders; Altijd geweldig goed en sterk gras.

Geen.

Pluspunten

Snel en accuraat geleverd! Woensdag besteld, vrijdag 7.45 bezorgd en we konden dus meteen aan de slag.

Pluspunten

Gewoon prima geholpen. Afspraken goed nagekomen.

Pluspunten

Niets op aan te merken, alles perfect geregeld

Pluspunten

Duidelijke website, zeer schappelijke prijzen, snelle levering, netjes verpakt, keurige aflevering, hele goede kwaliteit en makkelijk uit rollen en neer te leggen. 40 vierkante meter schaduwgras besteld,1 flink beschadige rol, die ik als reserve elders uitgerold heb (foto rechts) ook die ziet er nu weer netjes uit Ik zeg een 9,9 voor gradzodenkopen.nl

Blijf door gaan zoals je nu bezig bent!

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit graszoden. Uitstekende service.

Pluspunten

Top kwaliteit zoden. Zeer dichte inplant. Zeer snelle levering. Top !

Euh... geen, sorry

Pluspunten

Denkt mee, goed advies. Snelle levering.

Pluspunten

Prima zoden en en zeer vriendelijke bezorger die erg zijn best heeft gedaan om de zoden zo goed mogelijk neer te zetten

Ga zo door!

Pluspunten

-Goede website. -Prima service. -Snelle levering op tijd.

Pluspunten

Alles wat gemaild wordt over levering klopt exact. Graszoden zien er goed uit

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.