Pluspunten

Snelle bezorging Tijd via track and trace achtig systeem Vriendelijke bezorger

Pluspunten

goed geregeld, netjes op tijd en afspraak nagekomen.

Zou fijn zijn als de chauffeur volgende keer een pompwagen bij heeft aangezien we nu alles 3x in de hand gehad hebben. :)

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Good quality,fast delivery

Pluspunten

Pluspunten

snelle levertijd, goede keuzemomenten voor aflevermoment; prima kwaliteit graszoden, afmeting 220x50 is goed te verwerken.

Pluspunten

Goede en snelle service. Goed bereikbaar voor vragen en informatie.

Pluspunten

Snelle afhandeling.

Pluspunten

Goede duidelijke site met alle benodigde informatie.

De chauffeur had ons telefoonnummer niet terwijl wij dit wel door hebben gegeven bij de bestelling.

Pluspunten

Goede service en prachtige graszoden. We waren niet thuis en de chauffeur belde waar we de graszoden wilden hebben.

Pluspunten

Aflevering conform afspraak

Transportkosten zijn nogal hoog

Pluspunten

Netjes en op tyd afgeleverd. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Zeer snelle levering en mooie graszoden!

Pluspunten

Mooi gras. Ziet er goed uit. Makkelijk te leggen en te hanteren. En vlotte levering

Bestellingen klaar zetten bij afhaal. Zo dat je niet hoeft te wachten op een heftruck chauffeur. In verband met pauze.

Pluspunten

Graszoden werden keurig op tijd geleverd. Daarna nog twee keer telefonisch een vraag gesteld over het leggen waarbij we professioneel en vriendelijk te woord gestaan werden. Medewerksters dachten echt mee en gaven zelfs meer informatie dan nodig. Hele goede service dus.

Het zou netjes zijn als er eerder in het bestelproces duidelijk zou staan dat een levering vroeg op de dag 25 euro extra kost. Als de graszoden namelijk pas om 18:00 uur geleverd worden, is dezelfde dag leggen veel lastiger.

Pluspunten

Makkelijke online bestelling. Levering goed. Prima kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

bestellen via website eenvoudig goeie prijs/kwaliteitsverhouding

'straftoeslag' op leveringsvensters komt niet sympathiek over

Pluspunten

Voor 13.00 besteld en de volgende dag geleverd. Nette grasmatten ( wij hebben voor schaduw gekozen)

Pluspunten

zeer tevreden,om 11 uur geleverd op de afgesproken datum. ligt er nu bijna een week in en heeft zich al lekker geworteld. wel na flink sproeien na een vrij droge week. Kan zaterdag gaan maaien.Nogmaals super tevreden!!

Pluspunten

Snelle service. Goede zoden. Mooi dik en compact gras.

Graag van tevoren mail sturen over de te verwachten bezorgtijd. Staat wel in de bevestigingsmail, maar niet gezien. Na gebeld te hebben konden ze ook niet achterhalen of de bezorging in de ochtend of middag plaats zou vinden.

Pluspunten

Snelle levering en punctueel op tijd. De zoden zijn stevig. Hoe ae het in de toekomst gaan doen kan ik nog niet beoordelen.Albnert

Pluspunten

echt super een dikke 10 super gras echt top kwaliteit, goede snelle en vriendelijke service, mensen aan de telefoon echt aardig en niet te vergeten een geweldige chauffeur.

Pluspunten

snelle en stipte levering, goede kwaliteit gras

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bedrijf schrijft op site dat ze gaan voor 100 procent tevreden klanten. Dit maken ze in het geheel niet waar. Zie de reactie van het bedrijf op mijn vraag over enkele zeer slechte geleverde graszoden. Zie ook de foto

Pluspunten

Goed, goedkoop en snel!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.