Pluspunten

Houden zich aan de afspraken. Werken efficiënt. Gras ziet er goed uit.

Geen. Ben tevreden.

Pluspunten

Levering de volgende dag. Goede kwaliteit.

Uitleg over de zoden en de bemesting in de bevestigingsmail.

Pluspunten

- Levering was perfect - Digitaal advies tijdens bestelproces (welk soort gras, wel/geen mest, etc) was ontzettend handig - Goede prijs voor zowel het gras als het leveren - Gras is van hoogwaardige kwaliteit

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer mooie graszoden zijn geleverd.

Wanneer je extra geld rekent voor een bepaald tijdvak, zorg dan wel dat je in dat tijdvak bezorgd. Indien wij hier over contact opnemen en ons wordt verteld een mail te sturen. Zorg dan dat je de mail leest en ook een antwoord geeft. Daarnaast hadden wij in de bestelling een opmerking/vraag geplaatst, hier is niets mee gedaan.

Pluspunten

- Communicatie naar klant (wij hebben meerdere malen contact gehad) - Geven van informatie betreffende levering. - Meedenken in mogelijkheden en oplossingen.

- Geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijs, goede zoden, op tijd geleverd.

Zoden waren echter niet perfect (niet altijd even dik, kale plekjes, hier en daar een scheur), bezorgen tussen 8 en 18 uur is wel erg ruim, ik zou na telefoontje teruggebeld worden over de bezorgtijd, ik wacht daar nog steeds op. Ik zag pas later op de site dat je voor extra geld de bezorgtijd kunt beoordelen. Dat kan opvallender. Vraag het even tijdens de bestelling. En zet erbij wat het kost.

Pluspunten

Snelle levering, prefect gras

Geen verbeteringen..

Pluspunten

geleverd volgens afspraak en kwaliteit

Pluspunten

Gebracht op stevige pallets. Mooie sterke graszoden.

Enige tijdsindicatie geven tav de bezorging.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie grasmatten.

Matige levering, door een brandgang rijden en daar tegels en gras vernield hebben. Slecht aangegeven wanneer de bezorging plaats zal gaan vinden, tijdstip. En vul hierdoor in dat ik het niet aanbeveel aan andere.

Pluspunten

We zijn dik te vrede over het bedrijf! Snelle levering en behulpzaam bij het opladen van de graszoden.

N.V.T

Pluspunten

Goeie communicatie. Geleverd volgens de afspraak.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

duidelijke site, goede bestel en bezorgmogelijkheden

garantie dat dit gras wel goed groeit? Het ligt nu goed maar hoe ziet het er over 6 maanden uit?

Pluspunten

Vers product!

Pluspunten

Snelle levering, prima product

Pluspunten

Snelle levering goed gras

Klein puntje wil niet muggenziften maar de track en trace op de site werkte niet zodat ik niet wist hoe laat er werd geleverd pas na telefonisch contact

Pluspunten

Voor meer informatie ben ik vriendelijk te woord gestaan Mooi gras Ze hebben ook schaduwgras Wordt bezorgd met track&trace Netjes verpakt voor vervoer

Pluspunten

Er zijn geen negatieve punten.

Pluspunten

Prima, volgens afspraak bezorgd en de zoden liggen en zien er goed uit! Kortom, een tevreden klant.

Pluspunten

Mooie verse graszoden, welke stevig zijn en daardoor goed te leggen. Vervoerder had ons netjes vooraf gemaild met tijdstip van aflevering, En de graszoden netjes op aangewezen plek neergezet. Zeer aan te bevelen.

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Corecte bezorging en een zeer goede kwaliteit grasmatten

Ik zou niet weten

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak, erg tevreden!

Pluspunten

Verkeerde bestelling, per mail aangegeven dat dit verkeerd was. De volgende ochtend netjes mijn centen teruggestort gekregen

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.