Pluspunten

Goede site makkelijk en duidelijk met bestellen. Mooie sterke graszode netjes aan huis af geleverd.

Adviseren om klanten 5 tot 10% extra zode mee te bestellen. Ondanks ik zelf al extra meters besteld had kwam ik er te kort.

Pluspunten

Goede, snelle reacties na onze bestelling. Bezorging verliep vlot en vlekkeloos. Prima kwaliteit graszoden.

Pluspunten

Makkelijk afspraak gemaakt, gemakkelijke betaling, heldere afspraak en communicatie over bezorging, en uitstekend gras!

Pluspunten

Graszoden bestellen via de website gaat erg makkelijk. De aflevering kan je zelf kiezen wanneer het je beste uitkomt

zou ik zo niet weten, het was perfect

Pluspunten

Goede service Tijdig leveren

Geen e-mail gehad met tijdstip van leveren, zoals in bevestiging wel gemeld werd

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering, komen afspraken na. Zeer aan te bevelen.

Pluspunten

Snelle levering Makkelijk te bereiken Vriendelijk

Leveren op zaterdag zou een pluspunt zijn.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie.

Bij afhaal misschien nog even vermelden wat belangrijk is bij het leggen

Pluspunten

Zelfs 's avonds bereikbaar; snel geleverd, gras ziet er goed uit

De toeslag voor levering op een bepaald tijdstip is erg hoog.

Pluspunten

Echt supersnel geleverd (zó knap) en goed telefonisch advies over het kiezen van een grassoort.

Pluspunten

Telefonisch perfect advies gekregen. De levering werd ruim op tijd afgeleverd door een vriendelijk meneer. De graszoden liggen er perfect bij.

nvt

Pluspunten

Mooie kwaliteit gras, snelle levering. zonder problemen gelegd, groeit goed en er zijn geen geen kale of gele plekken ontstaan.

Pluspunten

Klant vriendenlijkheid! Aardige mevr aan de lijn

Pluspunten

Goede afspraken, en een uitstekende kwaliteit.

Zou ik niet weten

Pluspunten

goed telefonisch bereikbaar, denken goed mee, hele goede graszoden voor weinig geld! en het werd ook keurig afgeleverd

Pluspunten

Snel en netjes geleverd. Mooie dichte matten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gras is prima!

Na telefonisch contact op dag van de levering, nog steeds geen track and trace. Mevrouw aan de telefoon gaf aan dat het nog geladen moest worden. Na een boodschap gedaan te hebben stond het gras op pallet in de steeg, maar nog steeds geen track and tracé. Comms zou dus beter kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Bevestiging sturen per mail dat de levering inderdaad plaats vindt op de aan gegeven datum.

Pluspunten

Komen afspraken na . Dus inderdaad voor 13:00 besteld de volgende dag geleverd. Graszoden in prima staat!

Pluspunten

Afgelopen woensdag premium graszoden van Graszodenkopen.nl ontvangen en savonds direct gelegd. Resultaat: een prachtig mooie donkergroene gras mat en een zeer tevreden klant!

Zending zou tussen 07:00 en 09:00 geleverd worden zo stond er in de track en trace email. Na afwachten heb ik gebeld met de vervoerder en bleek iets verkeerd te zijn gegaan waardoor levering pas in de namiddag kwam. Helaas voor niets thuis gewacht. Was fijn geweest als de vervoerder dit even had gecommuniceerd.

Pluspunten

Super vriendelijk en behulpzaam. Precies geleverd zoals er besteld is. Makkelijk te leggen scheurt niet en mooi gras.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik heb gekozen voor premium zoden maar mijn tuinman was niet enthousiast over de kwaliteit....dus misschien een iets betere kwaliteitscontrole

Pluspunten

Directe levering Topkwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, goed product.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.