Graszoden zijn snel, volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit. Dus gewoon top!

Goede graszoden en snel geleverd

Goede en overzichtelijke website, snelle levering en goede graszoden

Top graszoden

Zeer gebruiksvriendelijk website met veel informatie. Zeer goede prijs voor geweldige kwaliteit. Levering volgens afspraak, chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Heb nu een prachtige grasmat. Dank daarvoor.

Op tijd en mooi geleverd.

Je krijgt wat is beloofd.Thanks

Goede communicatie, prachtig gras, vriendelijke chauffeur,...

Levering op tijd en kwaliteit graszoden prima

Prima kwaliteit grasmatten !

Helemaal tevreden van de kwaliteit! Beste prijs op het internet.

Super snelle service

Mooie graszoden

Fantastisch gras, geweldige service, vriendelijke mensen.

Niet verder zoeken, dit is het juiste bedrijf om uw tuin een paradijs te maken !

Aanrader

Veel informatie op de website wat prettig was aangezien we alles zelf deden. Graszoden kwamen in de namiddag aan waren ondanks een lange dag in de wagen nog goed vochtig. We zijn gelijk een deel gaan leggen en hebben de volgende dag de rest gedaan deze hebben we nog wel vochtig gemaakt. De zoden liggen nu anderhalve week en zien er top uit, groeien goed en zullen binnenkort gemaaid moeten worden. We zijn zeer tevreden met de hele afhandeling ook de leverancier was zo vriendelijk om de 3 pallets op een zo goed mogelijke plek te plaatsen. Snelle levering, online bestellen ging heel makkelijk. Aanrader

Snel en goed

Snelle levering en eenvoudig te plaatsen.

Goede service en goed bereikbaar!

Vorige week werd mijn gras bezorgd. De dag erna gelegd. Helaas bleek een deel te zijn beschadigd door broei. Ondanks dat het bedrijf hierover eerlijk is en daar geen verantwoordelijkheid voor kan dragen, heb ik toch nieuwe zoden ontvangen waardoor ik het aangedane deel ruim kon vervangen, ik had zelfs nog over! Dit alles was gauw geregeld, het contact hierbij verliep bijzonder prettig. Het probleem is hiermee snel opgelost. Dank! Groet van een zeer tevreden klant.

Goede kwaliteit,alleen niet geleverd op de afgesproken daf

De levering was pas 1 dag later als gepland Dat viel wel tegen en heeft me behoorlijk wat stress geleverd. Een tip misschien dan toch de juiste leveringsdag een mailtje om te laten weten dat het pas de dag later zal zijn. Gelukkig een hele goede kwaliteit van graszoden.

Snel, duidelijk en informatief

Duidelijke communicatie, meedenken en snel geleverd. Top service

Zeer correct en stipt! Onze tuin ziet er super uit. Goede kwaliteit

Veel stenen en 5 a 6 kapotte rollen .

Bij het uitrollen van de grasmatten waren er slechte stukken bij en veel stenen in. Ook waren het gelijk niet de zelfde soort de enen rol was fijn gras en de andere rol grof gras.

mooie graszoden en snel geleverd

keurig op de afsgesproken dag geleverd. goede kwaliteit matten.

Voor herhaling vatbaar als ik weer graszoden nodig ben

Goede service, snel bezorgd en mooie graszoden

Top, op tijd en tot aan de tuin bezorgd

Snelle levering op de aangegeven tijd. Bezorgd tot aan het gazon op een pallet.

goede graszode!

de graszoden zijn heel makkelijk uit te rollen en heel groen! Juist de levering was een beetje een ramp, We kregen een bericht dat levering ging zijn tussen 10-13u, perfect we blijven thuis. Uiteindelijk pas geleverd tegen 19u15! De hele dag zitten wachten, niet wegkunnen en avondplannen ook maar geannuleerd want de grasmatten moeten direct gelegd worden.. Zeer spijtig, deze slechte communicatie.

Goede levering en goede graszoden

Goede levering en goede graszoden

topservice, topkwaliteit

topservice, topkwaliteiet, vriendelijke chauffeur laat het gras nu maar groeien

Goede kwaliteit en service

Besteld ontvangen gelegd een klaar ´ echt netjes geen op of aanmerkingen. Te vrede mooi gazon gelijk klaar

Snelle levering, vriendelijk en goede kwaliteit.

Snelle levering, vriendelijk en goede kwaliteit.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.