Helemaal top

Goeie ervaring!

Snelle service, snelle levering, goede kwaliteit gewoon uitmuntend bedrijf

Goed !!

Goed geregeld....op tijd geleverd....top !

Prima geregeld. Perfecte service

Mooi gras en goed geleverd

Premium

Zeer goede kwaliteit gras

Helemaal tevreden!

Makkelijk via de website besteld en betaald. Ophalen ging makkelijk en snel En nu voor de 3e keer gemaaid en ziet er mooi uit.

Snelle en vakkundige afhandeling.

Het was bellen en de volgende dag afhalen. Ook voor onze kleine tuin. Goede uitleg, persoonlijk en online.

Snel af kunnen halen

Super kwaliteit gras

De graszoden zijn top

De graszoden zijn top. Had ze voor op dinsdags net na 13.00u besteld, kreeg te horen dat ik ze vrijdag na Koningsdag rond 16.00u kon ophalen. Vrijdagochtend toch effe gebeld, kreeg te horen dat ik ze al kon ophalen en dat ze na 13.00u dicht waren. Maar goed dat ik effe gebeld had anders stond ik voor een dicht hek. Met bestellen laat je ook je telefoonnummer achter, ze hadden zelf ook kunnen bellen.

Enthousiast personeel gras kan beter

Veel onkruid in de graszoden. Wel mooi groen gras

Snel en vooral mooie kwaliteit

Zeer correcte en snelle levering. Mooie kwaliteit

Correcte levering van super kwaliteitsvolle graszoden!

Enorm tevreden over de snelle levering en kwaliteit van de graszoden. Zeker een aanrader!

Duidelijke informatie online. Besteld en 2 dagen later zoals geselecteerd netjes bezorgd.

Goede ervaring in het hele bestelproces. Gras ziet er mooi uit.

Van bestellen tot het bezorgen ging super tot het uitrollen van de matten. Ook een dikke pluim naar de bezorgen, heel vrolijk en super aardig. Hij bood zelfs aan om het achterom te zetten, alleen kon dat niet vanwege een veel te smalle steeg. En nu geniet ik heerlijk van mijn mooie gras.

Er zat een groot verschil tussen de graszoden

Wij hadden 230 vierkante meter besteld. Opgehaald en gelijk dezelfde dag gelegd. Uit 4 pallets vol graszoden zag je verschil tussen de lappen gras. De één was goed groen de ander bijna bruin.

Uiterst verzorgd en zorgvuldig bezorgd

Goed uitvoerbaar voor amateurs.

Goede kwaliteit zoden en behulpzame medewerkers. Door de mooie en duidelijke filmpjes op YouTube een gemak om zelf de zoden aan te leggen.

Aanrader

Graszoden woensdagmorgen besteld, donderdag middag geleverd in België. Prima kwaliteit en nog extra meststoffen meegeleverd. Bedankt.

Mooie grasmatten met snelle levering!

heel goed

De graszoden werden vlot geleverd. Graszoden zagen er erg goed uit zonder droge plekken of afgerafelde randen. Prima kwaliteit

Kan niet beter

Netjes volgens afspraak geleverd, graszoden zien er zeer goed uit

Netjes op tijd en in goede kwaliteit.

Zeer behulpzame chauffeur die de 3 pallets netjes op de juiste plaats zette.

Uitstekende service

Het gras werd keurig geleverd en de medewerker was erg vriendelijk aan de lijn. Ik heb basis graszoden besteld en gelegd en mijn tuin is echt keurig geworden. Heel mooi grasveld.

Prima geregeld

Zeer correct en we werden netjes op de hoogte gehouden qua levering. Netjes neergezet, netjes verpakt.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.