Prachtig product, een plezier om die tapijtjes uit te rollen.

Prachtige grasmatten , een plezier om uit te rollen.

Top product en zeer snelle levering, prijs kwaliteit

Dit product is top, wordt netjes en snel geleverd, prijs kwaliteit is goed. Chauffeur was heel vriendelijk.

Fijne ervaring!

Het bestel proces is erg makkelijk. De zoden werden netjes op de afgesproken dag en tijd bezorgd op een pallet. Graszoden zagen er netjes uit en liggen er nu een dag op.

Graszodenkopen, doen of niet

Initieel was ik wat ontgoochel omdat de levering op de bezorgdag na 18 uur plaatsvond, dus na uiterste levertijd. Ik had mij immers voorgenomen die dag te starten met het leggen van de graszoden. Dus niet! De dag erop, vroeg in de morgen - halfzeven - begon ik aan de sjouw, en ik moet eerlijk toegeven dat ik toen opkeek van de kwaliteit van de graszoden. Omdat ik bij levering geen aandacht had (beetje kwaad) hoe de graszoden waren neergezet in mijn voortuin en hoe deze ingepakt waren, viel het mij op dat met aandacht voor het product alle voorzorgen waren genomen. Zou ik nog bestellen, natuurlijk doet ik het !!

Top kwaliteit

Snelle levering tot aan de achtertuin. En mooie kwaliteit

Goede levering en mooie graszoden Dank jullie wel

Goede service en top product!

Goed bereikbaar. Enorm behulpzaam mooi gras precies zoals de beschrijving. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering zonder problemen.

Helemaal goed

Heb via internet besteld en daarna toch nog even gebeld ook over de levering. Heel vriendelijk geholpen en levering was ook heel goed; mooi op tijd, goed verpakt en netjes afgeleverd. Alles helemaal top. Mooi gras. En nu maar groeien! Het is maar een klein stukje gras maar ben er blij mee.

Geweldig!

Prachtige graszodes, PRECIES bezorgd om de dag en tijd zoals aangegeven stond. Onwijs blij mee!

Uitstekende service en gras

Vlot, soepel en goed.

Perfect kwaliteit - levering op tijd

Top dienst

Goede graszoden

Makkelijk om te verwerken

Goede service en levering volgens planning.

Perfect geregeld!

Prachtig gras. Bezorging keurig op tijd !

Levering conform afspraak en super kwaliteit

Snel geleverd en een super kwaliteit

Uitstekende graszoden

Optijd geleverd, goede kwaliteit, mooie volle graszoden! Blij mee

Afspraken goed nagekomen.

Dit bedrijf kan aanbevolen worden bij andere nieuwe klanten.

Gras ziet er mooi uit

Aardige mensen toen ik belde voor informatie. Makkelijke website en gras ziet er heel gezond uit.

Hele mooie stevige zoden

Super geleverd, heel blij mee

Super snelle levering , kwaliteit gras

Goeie service, gras makkelijk te leggen.

Mooi gras

Prima grasmat menig voetbal club zal jaloers zijn

!!!

!!!

Zeer fijne website om te bestellen en echt mooi gras. En binnen twee dagen een top bezorging.

Erg mooi gras

Gras is erg mooi . En goede kwalitijd. Aanrader ik bestel hier volgende keer weer Goede serves en afhandeling. Gras was op het verkeerde adres gelevert. Echt slecht van de transporteur.

Schaduwgras besteld bij Graszodenkopen.nl. Zeer goede kwaliteit van graszoden en de levering was zoals afgesproken. Alles snel en vlot verlopen.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.