Snelle levering, vriendelijke en nette bezorger, mooie graszoden

Snelle levering, vriendelijke en nette bezorger, mooie graszoden.

Problemen levering, wel goed afgehandeld.

Graszoden waren niet bezorgd op het afgesproken moment, na enkele malen telefonisch contact is het opgelost.

Uitstekend! Goede kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd.

Een volgende keer kies ik weer voor Graszodenkopen.nl.

Van woestijn naar festijn

Dankzij de grasmatten van graszodenkopen.nl werd ons tuin van een echte woestijn een prachtig festijn! Onze tuin ziet er op slechts anderhalf uur na levering schitterend uit en zorgt voor een enorme rust! Net op tijd klaar voor de zomer en om onze dochter haar eerste stapjes te laten doen in het zachte gras!

Snelle service en prima kwaliteit gras

Snel geleverd en volgens afspraak

Goed product, prima service en heel snel !

Top !

Mooie graszoden, stevig en gezinde grond. perfect op tijd geleverd, vriendelijke service

Super tevreden met de zoden

Heb bij Graszoden.nl schaduwgras besteld. Tot op heden tevreden met het resultaat van de grasmat.

Fijn telefonisch contact gehad. Stipte aflevering precies op de plek die ik graag wilde. Bovendien echt volle superverse graszoden van een mooi mengsel zonder raaigras. Goede duidelijke tips om te leggen.

Mooie graszoden

Positief , het zijn mooie graszoden, afgeleverd weliswaar zonder bemesting , maar na een Voice-Mail in te hebben gesproken, brachten ze de bemesting de volgende dag al . Alles top geregeld !

Alles perfect in orde

Correcte levering en mooi gras.

Mooi op tijd geleverd. Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kealiteit

Goede website, goede prijs/kwaliteit, eenvoudige bestelroutine en dnelle levering

Kwaliteit

Goede kwaliteit, prijs en levering!

Kwaliteit, prijs en levering helemaal in orde! Erg bedankt!

Goede communicatie en service

Helemaal top

Goede zoden

Goede zoden, voldoende bodem leven en een grote dichtheid van gras. Mooie zandlaag goed om te leggen. Afspraken nagekomen.Prima

Goede communicatie en snelle levering, helemaal top!

Alles geleverd volgens afspraak top

Alles geleverd volgens afspraak. Gewoon top

Slechte service

Op de site staat dat bij afhalen de zoden met een heftruck op de aanhanger wordt gezet, nou mooi niet hoor de heren daar aanwezig konden beide het ding niet bedienen dus ik kreeg handschoenen in de hand gedrukt en kon het mooi met de hand op de kar laden. 70 rollen van ongeveer 20 kilo en ik ben een vrouw van 1.64m. Toen ik zei dat me dat niet ging lukken heeft er 1 meegeholpen. Was handig geweest als ik het van tevoren had geweten. Wel goede graszoden overigens.

Super verlopen

Na bestelling on line, bevestiging ontvangen met daarna leveringsdatum. Alles ging zonder problemen.

Goede kwaliteit!

Ik heb onlangs 400m² graszoden gekoch. Zeer kwalitatieve gras voor een zeer goede prijs. U krijgt ook de kans om een leverdatum te kiezen, ik had mijn graszoden al na 2 dagen, wat heel rap is. Zeer tevreden

perfecte service en regeling!

perfecte service en regeling!

Hele mooie en stevige zoden

Prima aflevering en prachtige zoden tegen een schappelijke prijs. Echt een aanrader

Goede graszoden, goede communicatie, nette levering.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.