Gewoon goed

Ziet er heel mooi uit. Goede vriendelijke bezorging.

Op tijd geleverd en mooi aangeleverd

goed geregeld, bijna perfecte vaste graszode.

goed geregeld, bijna perfecte kwaliteit.

Snelle levering, prachtig gras

De communicatie omtrent de levering ging prima en het gras is keurig afgeleverd volgens aangegeven tijdstip. De volgende dag heb ik het gras gelegd en nu kunnen we weer genieten van een mooiste groene grasmat.

Is goed

Is goed

Goede communicatie

Het kopen van de graszoden ging erg makkelijk en vervolgens werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces. Het leveren was snel en precies zoals aangekondigd. De chaffeur was vriendelijk en plaatste de pallet zo dicht als kon bij de ingang van de tuin. Zeker na het bestellen van grond elders was deze ervaring een aangename verassing.

alles verlopen zoals het moet

zeer tevreden

Vriendelijke heer die kwam leveren Top service

Goede kwaliteit en tijdige levering

Jammer was dat de zoden niet in de tuin konden worden geleverd maar bij de oprit. De leverancier had daarvoor wel een goede reden, nl. dat de nieuwe betegeling schade zou kunnen opleveren door de grote massa van heftruck en graszoden. Kwaliteit schaduw gras is prima en inmiddels aangelegd.

zeer tevreden met deze aankoop

de graszoden zijn van goede kwaliteit. Ze zijn prima verpakt bij levering. De levering was op het afgesproken uur en plaats.

Mooi gazon

Prima rollen netjes geleverd volgens afspraak

Makkelijk te bestellen

Netjes verpakt bij levering, weliswaar een dag te laat, maar toch nog in goede conditie. We hebben het direct gelegd. Zie foto.

Makkelijk bestellen en kwaliteit van levering

Snel besteld via website. Snelle levering en goede kwaliteit gras.

Prima aflevering

Er wordt gedaan wat beloofd is.

Prima kwaliteit, prima levering

Mooie kwaliteit graszoden, vlotte levering

Prachtige dikke grasmatten

Gras van goede dikke kwaliteit keurig geleverd op de gevraagde dag . Netjes afgeleverd voor de deur.

Graszoden prima, levering kan beter

Graszoden zijn prima Levering: Levering gebeurd met gesloten vrachtwagen. Lossing met eenvoudig transpalet. Palet zeer slechte staat. Gevolg: palet valt uit mekaar en graszoden staan op de openbare weg Tip van week: gebruik voor leveringen van 600 kg en meer vrachtwagen met kraan op. Mvg. Rudi Claeys

Prachtig graa

Prime online en telefonisch support

Heel erg goede ervaring. Van bestelling tot levering tot resultaat.

Vlot te bestellen. Geleverd op tijd met de nodige verzendupdates. Vlotte feedback bij vragen. Erg mooi resultaat. Wel niet te onderschatten arbeid.

Snel en klantvriendelijk

Geen op of aanmerkingen bij het bestelen van de graszoden. Ik mocht het ophalen terwijl er niemand aanwezig was en het lag netjes voor het hek. Prima geregeld

Niet helemaal tevreden

Bestelling 1 dag te laat (bestelling was voor 13 uur gedaan) en niet de volgende dag geleverd. Veel dood gras in de graszoden waardoor de afwerking (momenteel) niet mooi is

Graszoden goed, stapeling op pallet slordig.

De pallet was niet goed (scheef/slordig) geladen. Was moeilijk, goed op de juiste plek te krijgen. Graszoden waren wat uitgezakt. Aanbevelen ja, maar met een vraagteken.

Super kwaliteit, levering iets minder

Zoals het moet zijn, alleen ging de levering niet zoals verwacht. Geen telefoontje 30min op voorhand en instructies voor levering bleken ook niet opgevolgd. Al bij al dus tevreden maar had ons 15m minder sleuren kunnen geven door pellet op voorziene plaats te zetten.

correcte levering

graszoden vlot geleverd. prima kwaliteit nette prijs in overleg met bezorger op de juiste plaats gelost fijne stevige graszoden het teveel heb ik nog met een gerust hart aan iemand kunnen geven kan helaas geen foto uploaden van wege verkeerd bestands type welke type of het wel moet zijn staat er niet bij jammer

Prima gazon , snel en netjes geleverd

Snelle levering , goed degelijk gazon , vriendelijke chauffeur, prima service

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.