Alles perfect

Als was perfect.levering op tijd en gras kwaliteit heel goed.zeer tevreden

Eenvoudig om te bestellen en prima service bij het ophalen van de rollen.

Eenvoudig om te bestellen en prima service bij het ophalen van de rollen.

Mooi op tijd en netjes geleverd

Was goed te volgen via de mail. Netjes geleverd en mooi op tijd

uitstekende levering met prima kwaliteit

graszoden op de gewenste plaats geleverd , met dank

Prima kwaliteit

Behulpzaam personeel

Betrouwbare kwaliteit

Even gewacht met een review.. onterecht want behalve heldere afspraken over levertijdstip is ook de kwaliteit prima. Snel weer maaien!

Goede levering en prima kwaliteit

Nette en snelle levering, ook lekker vroeg op de dag dus we konden gelijk leggen. Nu bijna een week later en het gras doet het goed! Hopelijk blijft het ook zo, maar we gaan er wel vanuit ;-)

Snelle actie, prima levering, mooie graszoden.

ging heel vlot voor een lage prijs

Makkelijk te bestellen, ook telefonisch contact ging makkelijk, snelle levering, ik had geen mail ontvangen op de dag van de levering, maar 1 telefoontje en het werd opgelost, ook daarna nog een telefoontje om te checken of alles geleverd was. De grasmatten hebben al worteltjes en als ze zich goed hechten ben ik helemaal tevreden.

Goede instructiefilmpjes, tijdige levering, goede prijs en goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Prima gras

Levering kwam 1 dag later, door weersomstandigheden, omdat kwaliteit dan niet gewaarborgd werd. Het bedrijf zorgt dus goed voor zijn product. Het gras Dat kwam zag er prima uit. Levering ging verder prima.

Snel geleverd (in bouwvak periode). Mooie rollen, geen tot weinig beschadigingen. Mooi vol en groen gras.

Prima, incomplete levering

Gras is top! Zijn alleen de speciale mest twv 20,00 vergeten te leveren. Beetje jammer, verder alles goed

Perfecte communicatie over levering die door de warmte te laat zou zijn.

Alles perfect verlopen, goed uitgelegd hoe de graszoden te leggen. Alleen de chauffeur was niet behulpzaam, hij heeft de zoden gewoon op straat achter gelaten. Maar dat ligt niet aan de verkoper natuurlijk.

Eén héle goede service heb deze namiddag het gras ge legcht is zéér mooi bedankt

In één dag mooi groen gras

De graszoden waren eenvoudig te plaatsen doormidden van een uitleg video. We kregen extra informatie per mail waar deze video en een grasmagazine in vermeldt staat. De grasmagazine geeft meer uitleg voor het gebruik van het gras op lange termijn. De leverancier was ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden.

Top ervaring, scherpe prijs en prachtig gras!

Het premium gras (13 vierkante meter) werd op een pallet op de afgesproken datum netjes bij mij afgeleverd, precies waar ik het wilde hebben! Dankzij de 2 uurs-tijdsbestek op de track&trace weet je qua levering waar je aan toe bent. Ik ben gelijk het gras er in gaan leggen, wat echt een eitje was voor deze beginner (eerste keer) en na extreem zonnige en hete dagen met veel sproeien ligt het gras er goed ingeklonken in en groeit het als kool. Het gras is ook super mooi, donker groen van kleur met een stevige textuur! Een stevige grassoort dus, echt gaaf! De hond is er ook gek op!

Vers gras

Vers gras

Alles vlgs afspraak

Mooi gras voor een goede prijs. Keurig op tijd bezorgd.

Zeer tevreden over kwaliteit van het gras

Prima graszoden , geleverd volgens afspraak.De info over hoe je een gazon onderhoud is ook zeer handig.

uitstekend

Alles heel vlotjes verlopen!!

................

Makkelijk geregeld, snelle levering

Makkelijk te regelen online. Volgende dag al geleverd. Komen wel met grote vrachtwagen, betekent dat ze niet op alle plekken kunnen uitladen.

Prima zoden!

Aflevering niet op tijd maar het leggen viel enorm mee door de prima kwaliteit van de zoden.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.