Snelle levering, mooie graszoden

Goede zoden

A Goede kwaliteit van zoden Levering was iets minder vervoerder liet het pakket op de baan staan zijn transpalet had te kleine wielen om op de stoep te rijden Ook de meststof werd niet geleverd

Vers gras snell en volgens afspraak geleverd

Goede kwaliteit gras voor een goede prijs Netjes voor 11:00u geleverd.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Zeer prettig en mooie graszoden.

Presies wat we hebben besteld

Heel blij met mijn keuze

Top, Keurig besteld, zelfs een beetje meer en vol regenwormen

De Chauffeur belde keurig waar hij moest lossen. De lading was keurig verpakt en de Chauffeur deed moeite om het zo dichtbij mogelijk te lossen. De Zoden waren netjes, vol met gezonde regenwormen en er was minimaal 1 rol extra. Top! Laat ze nu maar groeien :-)

top levering

Alles perfect geleverd , hoeveelheid , kwaliteit, leveringsdatum en uur . Kortom TOP service

Mooie volle graszoden

De zoden waren ook zeer mooi afgesneden van onderen. Ik had de grond mooi waterpas afgereigt en kon de zoden zo uitrollen, nog even aan elkaar drukken en klaar. Ook het transport was perfect geregeld, tot achterthuis zijn ze afgeleverd daar waar ik ze nodig had. Top geregeld allemaal.

Geweldig mooi gras en goeie service

Super blij met m'n graszodens, mooie kwaliteit en een super prijs , ook vind ik de ongelofelijke hoeveelheid tips voor na het leggen op de site helemaal geweldig

Zeer gebrekkige communicatie

Geen info over leveringstijd, hoewel dat beloofd wordt. Geen mail met richtuur, geen telefoon. Bij herhaaldelijk informeren geen informatie gekregen. Men ging mij terug contacteren, maar dat gebeurde niet. Uiteindelijk stonden ze met gras voor de deur om 21u. Het gras ziet er gelukkig wel mooi uit.

Graszoden lagen klaar en konden makkelijk inladen.

Snel geleverd en kwaliteit gras

Kwaliteit gras, netjes geleverd op dag dat het bezorgd moest worden. Via track en trace goed te volgen hoe laat ongeveer. De chauffeur konden we ook de plek wijzen om het gras te plaatsten. Van de 5 pallets waren er 2 grasmatten die niet helemaal heel waren, maar dat hebben we goed op kunnen lossen met stukken die we over hadden.

Mooi gras geleverd conform afspraak

De levering vond plaats ergens gedurende de dag, maar dit was conform van te voren aangegeven. Ik heb de zoden direct uitgerold en vond het gras er erg goed uitzien. Nu ligt het pas 7 dagen, elke dag sproeien maar het ziet er veelbelovend uit.

Mooi gras znel en afgesproken tijd geleverd

veel slechte zoden tussen de levering

Tijdstip en plaats zijn goed geregeld. Echter heb ik naderhand veel zoden - die dood waren en niet groeiden - moeten vervangen met nieuwe zoden. Best zonde..

Mooi product en vlot geleverd

Het gras is niet meer groener bij de buren.

Het zijn mooie zoden hier en daar zitten wat plukken dik gras, weet niet of dat helemaal de bedoeling is.

Goede prijs, snelle levering, nette communicatie

Goed advies, snelle levering. Goede communicatie over tijdstip levering.

Alles klopte

Afspraak voor tijdstip werd waargemaakt. Graszoden zagen er mooi stabiel en vochtig uit. Wel bij mij 2 dagen op pallet laten liggen en vochtig gehouden. Makkelijk te leggen en het eindresultaat ziet er mooi uit. Nu maar afwachten hoe het er over paar weken uit ziet. Vooralsnog mooie prijs/kwaliteitsverhouding.

Alles perfect verlopen!

Top!!!

Geleverd volgens afspraak, goeie kwaliteit.

Goede kwaliteit van de grasmat

Mooie kwaliteit

Bij levering op de afgesproken dag werd ik vriendelijk gebeld. Zoden op pallet met plastic eromheen. Niet te kort gemaaid en mooi dicht en groen.

Prima kwaliteit en stipt geleverd

Prima kwaliteit en stipt geleverd

Zeer goede service!

Ben zeer tevreden over mijn bestelling! Het is zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en een leverdatum te kiezen. Ook de basic graszoden zijn van zeer goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt+ vervoerd. Ik stuurde een email om te vragen of Eco-cheques aanvaard worden, ik kreeg super snel antwoord! (Maar jammer genoeg kan je niet met Eco-cheques betalen)

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.