Mooie graszoden, snel geleverd

Perfecte service en levering

Ik heb meer nodig, ik had teveel besteld, maar het ging zo makkelijk dat ik nog een stukje wil aanleggen. Maar dan heb ik weer net iets meer nodig. Maar je kunt alleen vanaf 30m2 bestellen

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Keurig geleverd. Vriendelijke

Alles verloopt super goed

Aanrader

Goede levering

Heb 200m2 premium graszoden besteld. Ze zijn op tijd geleverd. Enigste nadeel dat in kan zeggen is dat ik ongeveer 10m2 zoden heb gekregen die met het uitsnijden zeer beschadigd waren.

ASSEZ BON

Le gazon est top. Seul bémol, livraison avec 2h de retard. Livraison prévue entre 11h30 et 14h30 et le chauffeur est arrivé à 16h30. C'est dommage lorsque l'on préconise d'installer le gazon dès son arrivé. Nous n'avons pas pu installer les 100m² de gazon le jour même dû au retard de livraison. Nous avons également trouvé le sac d'engrais d'une valeur de 19 euro ouvert et vidé de moitié. A qui la faute ? livreur ou vendeur ?

Heel snel geleverd, makkelijk te verwerken

Graszoden werden netjes zelfs vroeg in de ochtend op de afgesproken dag geleverd. Het leggen was vrij eenvoudig. Alleen was het mij niet helemaal duidelijk hoe ik de bemesting moest strooien. Uiteindelijk bleek ik veel te veel in het begin te hebben gestrooid en hield ik aan het einde niets meer over terwijl er genoeg in zat voor 2 keer het hele grasveldje. Nu 3 dagen later is het gras nog mooi groen en lijkt het te groeien.

bestelling geplaatst en perfect geleverd op voorziene dag

professioneel, correct

Kwaliteit gras en uitstekende dienst

niets aan op te merken. Lijkt mij 1 van de goedkoopste spelers op de markt zonder dat service eraan verliest.

Zeer efficiënte en snelle service!

Zeer efficiënte en snelle service!

top en snelle levering op afgesproken tijdstip

Doordat de graszoden precies op tijd geleverd werden kon ik de voorbereiding treffen, en direct na levering de graszoden leggen. Dit was dan ook in 30 min uitgevoerd. - 20 m2. voor de volgende fase van de tuin ga ik zeker weer bestellen.

Hele mooie (schaduw) zoden!

Aankomen, aardig te woord gestaan. Geholpen met inladen van onze maar liefst 7 rollen en binnen 5 min weer weg. Top.

prijs kwaliteit top

zo moet het.

Voel mij toch be drogen.

Extra betaald voor gekoeld vacuum verpakking. Maar bij levering was hier niets van waar. 2 strookjes plastic rond een palet en hiervoor €35 extra vragen. Bellen naar het bureau haalt niets uit want niemand neemt op. De transportdienst kon geen nederlands noch engels waardoor dit probleem niet kon verholpen worden. Jammer

Prima voor elkaar!

Op donderdag voor 13 uur besteld, vrijdag om 9.15 uur werd het bezorgd! Echt prima voor elkaar! Nu hopen dat alles goed aanslaat en we straks een mooi gazon hebben. Jammer dat we te weinig hebben besteld…

Zeer tevreden, zouden het zo opnieuw bestellen

Zeer tevreden klanten. Mooi op tijd geleverd. Perfecte staat van de graszoden.

Alles goed geregeld

Prettig ..alles stond klaar en gemakkelijke site qua bestellen.

snelle en perfecte levering

Goede uitleg op internet, YouTube, dus eenvoudig te bestellen en te leggen. TOP!!

Heel tevreden

Op tijd geleverd en in goede orde

Super tevreden,super goed product..

Heel te vrede een aanrader! Top!

Mooie zoden, snel geleverd

Het premium speelgazon werd binnen een dag geleverd. Het ziet er goed uit en de service van de bezorger was uitstekend.

Uitstekend!

Aardig personeel die het gras kwamen bezorgen. Waren zelfs zo vriendelijk het naar achter te rijden met hij karretje. Heel fijn!

Uitstekende service

De zoden zijn snel geleverd en van zeer goede kwaliteit je kan echt zien dat ze vers gesneden zijn echt een aanrader

Mooie graszoden

Nette levering, moiie dicht gegroeide zoden.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.