Makkelijk besteld en super geregeld.

Makkelijk besteld en super geregeld.

Goed product en goede levering

Perfecte levering van een goed produkt

zeer goed

uitstekend gegaan zowel levering als afspraak

maakt belofte niet waar

toegezegde hulp niet gekregen en kwaliteit zoden minder als verwacht. Na telefonisch contact bleek het niet verkrijgen van hulp een gevolg van miscommunicatie en verkeerde inschatting van de situatie te zijn.

Mooi gras

Snelle levering, keurige aflevering

Super snel geleverd

Mooie rollen gras, snel binnen. Alleen heel raar dat er veel steentjes tussen het gras zit...

Snel geleverd, fijne website met veel nuttige informatie

De graszoden zijn snel geleverd. Van de 31 waren er 3 helaas kapot/ gescheurd. Of het zo gerooid is of tijdens transport is gebeurd is mij een raadsel. Gelukkig had ik teveel besteld en kon ik het aanleggen. De grasmat ziet er goed en gezond uit. Ook voor de tijd van het jaar (14 maart).

No nonsense en snelle bediening

Netjes geholpen en goed voorgelicht

Op tijd geleverd en gras van goede kwaliteit. De hoeveelheid was ook ruim voldoende.

Op 1-2-3 een nieuwe grasmat

De goedkoopste van België! Zelf inclusief transportkost nog steeds de laagste prijs. Op dag 1 besteld, dag 3 geleverd, dag 5 een volledig nieuwe grasmat. Iedereen tevreden! Perfecte service!

Snelle levering, en mooie stronken super content

Voor zover ik kan zien nu, ziet het er geweldig uit

Prima!!

Klantvriendelijk, snel en goeie kwaliteit!!

Mooi gras en snelle levering.

Bestelproces makkelijk en de volgende dag al geleverd. Het grasveld ligt er weer prima bij.

snelle service van perfecte graszoden

op woensdag de bestelling gedaan, en al op vrijdag kunnen afhalen. Stonden keurig klaar in Gasselte. wellicht enig minpuntje: de forse bezorgkosten als je dat laat doen.

Maken de beloften niet waar en komen amateuristisch over.

Direct na aankomst klaagden de medewerkers over het lange rijden. Zij dachten dat Heerlen in Noord Holland lag. Ook begonnen ze direct over meerwerk. De beschrijving die het bedrijf geeft voor de aanleg van graszoden volgen ze zelf niet. Het is bij ons bedoeld als tijdelijke voorziening en dan zal het wel voldoen, maar voor de definitieve aanleg neem ik mensen met kennis van zaken.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit graszoden. Levering voor de deur op de afgesroken tijd Top!!

Snelle levering en goede kwaliteit graszoden

Netjes geleverd op de afgesproken dag. Graszoden zijn van goede kwaliteit

Netjes op tijd geleverd goede kwaliteit graszoden

Komen hun afspraken goed na

Top !

Beste, we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de graszoden. Niets aan op te merken. Dank u

Snelle levering mooi gras en snel en vriendelijk contact!

Very nice turf

Arrived the next day very beautiful. It's becoming yellow which makes me scared but heard its normal.

Alles goed verlopen. Op tijd track and trace vd vervoerder. Levering om 10.30h. Dezelfde dag het schaduw gras gelegd. Prima zoden, nu afwachten hoe het gaat aanslaan.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.