Wij zijn tevreden.

Mooie frisse graszoden ,mankeert niets aan.

Een snelle correcte levering van prachtig gras.

De informatie over de graszoden op de site is duidelijk en de bestelling plaatsen ging eenvoudig. De levertijd werd nauwkeurig aangegeven en nagekomen. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat.

Alles is geleverd zoals vermeld op de site

Graszoden van schaduwgras, perfect geleverd volgens afspraak, juiste hoeveelheid, niets op aan te merken

prima mooi groen grasmatten

zeer positief

zeer snelle levewring

Via internet besteld en daarna telefonisch extra bij besteld. Was geen probleem. Volgende dag opgehaald.

Prima geregeld!

De graszoden stonden klaar op een pallet, 50 stuks. De kwaliteit zo het nu lijkt in de tuin is prima! Enige verbeterpuntje is dat een stapel van 5 rollen hoog, de onderstezoden bijna allemaal barsten en daardoor minder gemakkelijk te leggen zijn. Verder prima tevreden!

Alles is perfect verlopen

Ze hebben op tijd geleverd op de aangegeven dag, het gras is gelegd en alles ziet er goed uit. Voor zo'n prijsje is alles tip top

Perfect!

Netjes telefonisch te woord gestaan! Levering supersnel en correct.

Goede graszoden en prima levering bedankt

Ik zou het iedereen aanbevelen het is gelijk mooi groen ben zeer tevreden

Zeer nette bezorgen de graszoden zijn in zeer nette staat geleverd

Nadat de bestelling is geplaatst kreeg ik gelijk en bevestigingsmail met de bezorgtijden. Zeer vriendelijke bezorger

Wederom zeer te spreken over de levering en kwaliteit

Vooraf keurig vragen beantwoord omtrent breedte van de rollen, bestelling via de site is eenvoudig alleen kun je er niet aangeven of je 400 of 600mm brede rollen wilt hebben maar door de prettige communicatie verliep dat goed. Levering was keurig op tijd en beleefde chauffeur die zaken netjes afhandelde.

Duidelijk en een goede kwaliteit

De website is duidelijk, alles staat goed uitgelegd, als je toch iets niet begrijpt of nog vragen hebt helpen ze je telefonisch zonder problemen en vriendelijk! Het gras wat we hebben gekregen is van top kwaliteit en was makkelijk en goed te bewerken

Vlotte service en gebruiksgemak voor mooi resultaat

Goede website met heel praktische uitleg, door iedereen gemakkelijk te verstaan. Filmpjes zijn zeer handig om stap voor stap te werk te kunnen gaan. Van bestelling tot levering gaat zeer vlot. Enige werkpuntje is mss de levering. De chauffeur moest met een gewone transpallet lossen. Dan is er uiteraard een probleem als je kiezels hebt of niks verhard is. De aankoop en de manier van aankopen is zeker een aanrader en je krijgt waar voor je geld. Bedankt!

Snelle levering van de graszoden, en voor een mooie prijs. Het gras is van goede kwaliteit, en is makkelijk te leggen.

Prijs kwaliteit prima

Van bestelling tot levering ben ik zeer tevreden. van de graszoden had ik iets meer verwacht, maar zijn zeker niet slecht had ze iets dikker verwacht, maar naar het leggen ziet er alles zeer mooi uit, zal er zeker reclame voor maken. prima website

+- 15m2 te weinig geleverd

Goede kwaliteit maar te weinig geleverd

Prima prijs en levering

Graszoden zagen er goed uit er zaten wel veel dunne en geschuurde stukken tussen

Klasse geregeld en geleverd

Makkelijk besteld. Geleverd op de afgesproken dag ( tijd had gekund maar was niet nodig). Wat wil een mens nog meer . Heb alleen maar lof. Klasse!!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Gemakkelijk om online te bestellen. Correcte prijs en levering.

Gemakkelijk, snel, en goede kwaliteit

Kan het iedereen aanbevelen! Gemakkelijk, snel en goede kwaliteit

Snel, goede kwaliteit en keurig op tijd

Topgazon in de maak

Premium speelgazon besteld bij graszodenkopen.nl. Correcte prijs Gemakkelijk besteld. Chauffeur levert af met de palletwagen. Best geschikte (verhard) en voldoende plaats voorzien voor levering. Met 4 man was 220 m² uitgerold op 4 h. Maand oktober lijkt prima voor plaatsen van graszoden. En nu, voldoende water en laat het gras maar groeien.

Goede kwaliteit en vriendelijke medewerkers

Goede kwaliteit en vriendelijke medewerkers. Het gras werd inderdaad de volgende dag bezorgd, dus heel snel. En het werd keurig met een wagentje op de juiste plek naast de achtertuin gezet. Helemaal goed. Bedankt!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.