Snel, kundig, hoge kwaliteit gras

Een betere ervaring had ik niet kunnen hebben!!!

snel en in orde!

snel, niet duur en prima in orde

Snelle, goede service. Goede kwaliteit. Aanrader.

Erg aangename, vlotte en zéér informatieve website. Als 'amateur' ;) vond ik daar alle info die ik nodig had voor een perfecte voorbereiding en uitvoering. Heel trots op het resultaat :-) Erg vlot bestelproces ook. Snelle levertijd. Prijs kwaliteit top! Kortom, ik ben fan!

Grasmatten hadden al een verkleuring bij aankomst

Eenvoudig om te leggen, Mooi resultaat.

Zeer gemakkelijke bestelling en vriendelijke communicatie. Vlotte levering. Graszoden zelf zijn zeer eenvoudig te leggen en geven direct een mooi effect. Video op de website is zeer duidelijk en behulpzaam.

Snelle beschikbaarheid, goede kwaliteit

graszoden waren snel beschikbaar. Zelf opgehaald. Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit gras en snelle duidelijke service.

Vanaf begin tot het eind goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Tot in de tuin geplaatst door een hele vriendelijke chauffeur. Mooie kwaliteit graszoden.

Correcte levering, goede kwaliteit

Levering een dag te laat

Mailbevestiging gehad dat levering 24/9 tussen 13h en 14h45 ging zijn. 5 x gebeld met transportfirma en ze gingen zeker nog leveren… niemand gezien! Tuinmannen heel de met de vingers staan draaien om Uiteindelijk te moeten vertrekken wegens geen levering! Zaterdag doodleuk op 16h30 leveren ze de grasmatten! Geen tuinmannen meer en morgen zondag! Helemaal geen service !!!! Maandag de firma gecontacteerd en een super fijne oplossing gekregen! Dit was buiten de wil van Graszoden gebeurd dus wel blij dat ze dit zo fijn oplossen!

Snelle levering, goede graszoden!

Duidelijke website, goede graszoden, snel geleverd, kortom: prima!

Goed en snel en netjes afgeleverd

Gras besteld en de volgende dag netjes in de tuin afgeleverd. Mooie zoden om te leggen.

Prima geregeld, vriendelijke chauffeur!

Allemaal goed en prettig geregeld!

De graszoden zien er zeer goed uit en makkelijk om te leggen.

Snelle nette levering

Snelle en goede levering. Goede uitleg voor leggen op de site te vinden.

Prima graszoden, snel geleverd

Snel geleverd, op tijd thuis bezorgd op een pallet, prima kwaliteit Instructie video’s en goede uitleg in de mail

Goede telefonische servise, duidelijke website, perfecte levering en mooie kwaliteit graszoden.

Top kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel en goed geleverd, mooie kwaliteit, Wij hebben een mooie, groene grasmat.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

De graszoden werden snel en optijd geleverd. Gras ligt er na 3 dagen al prachtig bij. Enige nadeel is dat de zoden heel erg warm waren geleverd dus ze moesten snel gekoeld en nat gehouden worden.

Prima kwaliteit en informatie

Duidelijke afspraken, levering zoals beloofd. Goede informatie en tips. Kwaliteit prima en eerlijke prijs.

Ok

Beoordeling mag gewist worden ben geen klant meer

Duidelijke internet en correcte levering

Snel gevonden via Google en via internet graszoden goede uitleg en besloten te kopen. Betaling gedaan en levering volgens omschrijving. Goed product. Zeker verder vertellen indien het ter sprake komt. Toppie en bedankt

Het bestelde product voldeed prima aan alle eisen.

Bestelde graszoden zagen er kwalitatief prima uit, bestelling en afhandeling hiervan was zeer goed in orde. Helaas was de transporteur (DGO Express bv/Raaben transport? ) blijkbaar niet bij machte om het bestelde product op het opgegeven tijdstip af te leveren. Tot 3x toe is de aflevertijd verzet door miscommunicatie tussen planner en chauffeur/bezorger. Terwijl ik vooraf kon opgeven (wanneer de bezorgtijd voor mij het gunstigst uitkwam, in mijn geval was dat 's morgens tussen 8 en 10uur). Hiervoor betaalde ik dan wel wat extra kosten, maar dat had ik er graag voor over. Doordat de graszoden een dag later dan afgesproken was, werden bezorgd, waren deze bij aankomt enigzins uitgedroogd. Voordat ik de graszoden0 daadwerkelijk kon gaan leggen ben ik eerst een half uur bezig geweest om ze vochtiger te krijgen. Dus al met al een dikke 10 sterren voor de afhandeling van de bestelde graszoden, maar slechts een magere 2 sterren (voor de te late bezorging) voor de transporteur. Met vriendelijke groet, Cor Bokkinga Zutphen

Bezorgen ook kleinere bestellingen. Inclusief duidelijk ‘magazine’ met tips voor het gras; heel handig!

Snelle levering, TOP!

Het gras werd de volgende ochtend geleverd en keurig in de tuin gezet. Super vriendelijk personeel en we hebben nu een prachtig grasveldje. Geen netting en goede kwaliteit vers gras.

Zeer mooi gras. En netjes geholpen door de persoon die op het land aan werk was.

Goed geholpen

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.