Zeer mooi gras. En netjes geholpen door de persoon die op het land aan werk was.

Goed geholpen

super tevreden

snel , betrouwbaar ,en goed . super tevreden .

zeer vlot

zeer vlotte levering, mooi gras. correct.

Makkelijk te bestellen en goede levering. En voldoende geleverd.

Mooi!

Bezorging was netjes en zo te zien mooie kwaliteit gras. Het ligt net, maar we zijn vooralsnog erg tevreden!

Prima service voor goede prijs

Snel geleverd na bestelling, mooi gras al moet het uiteraard nog mooi aan elkaar groeien.

Vanuit mijn rolstoel alle graszoden gelegd . Dat ziet er weer super uit dankzij graszodenkopen.nl

Goed geregeld

Goede kwaliteit

CORRECT? EENVOUDIG EN SNEL

Goede kwaliteit, bestelling correct uitgevoerd.

Heel goed product en een geweldige service.

We hebben graszoden voor onze voliete besteld en daar vragen over, we werden super geholpen en voorgeligd waar we op moesten letten, het leveren was netjes volgens afspraak en de graszoden zagen er super uit. Zelfs op de dag van levering kregen we nog een mail dat het weer erg broeierig was en waar we extra op moesten letten. Al met al een geweldig product en een super service, dank jullie wel. Ook het berichtje naderhand werd erg gewaardeerd.

Perfect gazon

Binnen een week zaten de wortels vast in de grond. Flexibiliteit mbt ophalen vab de zoden was erg fijn.

Prima kwaliteit graszoden, snelle levering.

Prima kwaliteit graszoden, snelle levering.

heel goed

perfect

Slechte levering

2 palleten bestel 1 netjes aangekomen de andere zelf bij elkaar moeten rapen uit de vrachtauto en ochtend bestelling tot 13:00 uur kost €30,- en pas om 14:30 gearriveerd

Perfect!

Leveringstermijn perfect aangegeven.De chauffeur heeft er alles aangedaan om de graszoden op mijn oprit te krijgen! Hartelijk dank.

Goede kwaliteit zoden. Vroeg geleverd.

Tweede keer dat ik hier heb besteld. Ik ben zeer tevreden.

Vlot te verwerken materiaal

Gekoelde grasmatten van uitstekende kwaliteit

Perfecte kwaliteit voor een mooie prijs!

Makkelijk online te bestellen. Werd keurig voor de deur afgeleverd. Vriendelijke chauffeur. Mooie grasmatten!

Snel en netjes geleverd

Gras zag er netjes en gezond uit. Het was snel en netjes geleverd.

Zeer correcte firma, geleverd volgens wens

Vlotte manier van bestellen en correcte levering

Correcte levering en opvolging

Zeer tevreden over de opvolging, snelreactie gekregen op vragen. Levering was in orde, graszodes hanteerbaar versneden.

Keurig op tijd voor de deur

Snelle levering ennetjes verpakt.

Erg goed...

Prima zoden, netjes afgeleverd...

Mooie graszoden

De graszoden kwamen helaas pas tegen 19:00 savonds. Terwijl ze er tussen 16:00: en 17:00 zouden moeten zijn. Dat was een tegenvaller. De uiteinden van de graszoden waren niet heel netjes, waardoor ik ze allemaal iets ‘overlapt’ heb en vervolgens dubbel doorgesneden zodat je een heel strak resultaat krijgt. De kwaliteit van de graszoden is echt goed! Na 1 dag kon je al zien dat het gegroeid was en na 4 dagen kon je de lijnen al bijna niet meer zien. Graszoden top! Levering kan verbeterd worden!

Graszode kopen.nl kwaliteit en vriendelijkheid voor een redelijke prijs

Graszoden.nl goede kwaliteit en vriendelijke mensen. Bedankt voor de goede service en duidelijke website.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.