Goed gras, snelle bezorging

Het gras was goed en snel geleverd, maar ook van hele goede kwaliteit. Het heeft goed gepakt, dus

Makkelijk online bestellen. Wij hebben het zelf opgehaald en het stond al netjes klaar. Mooi gras voor een goede prijs

Goede kwaliteit en snelle service

Graszoden werden mooi voor de deur geleverd. Door de instructievideo en bijhorende info op de site was het leggen van de graszoden op geen tijd gedaan! Zeer tevreden!

Vriendelijke bezorging.

Vriendelijke bezorger, met ook nog tips.

Makelijk te bestellen, goede informatie en snelle levering

Makelijk te bestellen, goede informatie en snelle levering, prima kwaliteit.

Prima kwaliteit gras !

Voor leken misschien handig om er een beschrijving bij te doen hoe het het makkelijkste is om ze te leggen en qua nabewerking wat te doen. Verder uitstekende service en snel aan huis gebracht top !

Correct

Directe en correcte afhandeling. Mooie kwaliteit van de graszoden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Zeer klantvriendelijk en accuraat

Zeer positief!

Mooie graszoden goede service voor een mooie prijs

Graszoden zijn van goede kwaliteit

De graszoden zijn van goede kwaliteit.

Top!!!

Mooi gazon met beoogde resultaat.

Na enkele foute pogingen (van mijn kant) en na contact opname met uw firma goed uit de nood geholpen. Mooie rollen kwaliteitsgazon ontvangen met een voor mij prachtig resultaat. Klein minpuntje was de levertijd (7 uur later dan aangegeven). Heb daarom tot donker moeten leggen. Foto kan ik helaas niet bijvoegen. Ben nog lang niet zo ver met computer. Groeten uit Brasschaat

Mooi gras

Maar veel beschadigde rollen op de pallet . De pallet was bij het leveren al compleet kapot.

Snel, duidelijk besteld en geleverd! Top!

Goede klantenservice, duidelijke website en keurig de volgende dag geleverd! Heel blij mee!

Snel en goede service

Snel geleverd, mooiw kwaliteit en per mail steeds tips gekregen mbt het leggen en de weersomstandigheden

Instant mooi gazon

De (22) grasmatten waren eenvoudig om te leggen en hebben een zeer mooi eindresultaat. Enkel de levering was niet optimaal: in de mail stond dat we opgebeld gingen worden eens de leverancier onderweg was. Rond de middag waren we gaan wandelen met de hond en hadden we ontdekt dat ze (verkeerd) geleverd waren in de straat verder. Maar over het algemeen zijn we toch tevreden van de prijs-kwaliteit van het gras!

Product OK, communicatie & levering ramp.

Kwaliteit van het gras op het eerste zicht in orde. Zoden gelegd en ziet er toch direct mooi groen uit. Levering daarentegen... normaal levering op vrijdag tussen 15u & 17u. Uiteindelijk dag erna op zaterdag om 18u. Zoden ook al vrij droog dus een dag wachten met uitrollen was ook geen optie meer. Zogezegd bereikbaar op zaterdagvoormiddag; enkel voicemail en niets van reactie. Track & trace (Allroad logistics) die niet werkt en ook dat bedrijf 0,0 bereikbaar voor meer info. Als je iets verkoopt via internet vind ik bereikbaarheid méér dan cruciaal, dat is hier duidelijk geen prioriteit. Jammer.

Kwaliteit! Direct van het veld!

Zelf de graszoden opgehaald. Deze stonden op een pallet naast het veld klaar om mee te nemen. Hoe vers van de pers wil je je zoden hebben!? Top!

Paar dagen geleden geplaatst, goede kwaliteit, snelle levering!

Snelle levering, goede kwaliteit. De ene dag besteld, de volgende dag al in huis. Enige 'spijtige' was dat de levering er ging zijn tussen 8 en 18u en de levering pas toekwam om 19u. Konden tijdstip van aankomst niet bekijken. Dan nog moeten beginnen met ze te leggen want dat moet best de dag zelf nog (en ze lagen tenslotte al een hele dag in de vrachtwagen te stinken...) anders was het 10/10. Nu goed sproeien!

Goede kwaliteit en geleverd zoals afgesproken

Erg tevreden met ons nieuwe gras

Perfect volgens afspraak

Werd netjes en mooi op tijd gebracht We hebben het nieuwe gras warm ontvangen Was makkelijk te leggen Onze tweejarig heeft goed geholpen Eerste deel van de tuin klaar, speel gedeelte met trampoline Nog druk bezig in de tuin, ook voor deel twee komen we zeker terug voor graszoden

Goede kwaliteit graszoden voor een kleine prijs

De Graszoden zijn zoals aangegeven afgeleverd de volgende dag. De transporteur heeft de pallet netjes bij de poort van de achtertuin neergezet zodat we niet teveel hoefde te slepen. Kwaliteit van de zoden is goed en tevens stevig verpakt. Aangezien het een warme dag was kregen we nog een email dat we de zoden het beste dezelfde dag nog konden leggen vanwege het broeierige weer. Al met al een goede ervaring!

Goede kwaliteit gras

Goede kwaliteit gras en netjes afgeleverd

prima verlopen

Praktische zakelijke benadering waarbij de afspraak keurig wordt nagekomen..

prima gras maar late levering

De levering was gepland ergens tussen 11.30u en 13.30; hele dag thuis gebleven maar uiteindelijk kwam de vrachtwagen pas om 22.00u toe om te graszoden te leveren; in het donker. Het is dus nachtwerk geworden om ze te plaatsen aangezien ze de dag erna erg warm weer gaven. Op een paar rollen na die dunner leken dan de rest en dus snel uitdroogden is het echt wel goede kwaliteit. Na een hele dag in de vrachtwagen waren ze nog in prima staat en zelfs nu 24u later zijn de rollen die ik in overschot heb nog altijd mooi groen. Spijtig van de levering...maar als je tijd en geduld hebt is het geen slechte keuze

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.