Goede begeleiding

Om mijn grasveldje van nieuw gras te voorzien besloten graszoden te gebruiken. Het bestellen ging eenvoudig en de levering was mooi in het beloofde tijdvlak van 2 uur. Het werd zelfs zo dichtbij mogelijk bij mijn tuintje gebracht. Er werd via de email veel info gegeven, ook gebaseerd op het weer van de dag van aflevering. Dit geeft duidelijkheid wat wel en vooral ook wat niet te doen. Natuurlijk is het een afweging om veel te betalen voor de levering, in mijn geval was dat meer dan de graszoden en de bijbehorende mest. Maar ik vond het zeker het geld waard.

Mooi gras

gewoon top

Super mooi gras . Eindresultaat mag er wezen .

Heel handig!

Precies wat je nodig hebt. Met filmpjes op de website. Wordt s morgens om half 8 bezorgd. Uitstekend!

Mooie top graszoden

Kwalitatief goede graszoden

goede service!

Duidelijke afspraken, snel geregeld.

Snel en goed

Snel antwoord op vragen, goede instructies, vlotte levering en de zoden (premium speelgazon) zijn van uitstekende kwaliteit. Aanrader!

Alles gewoon volgens afspraak, top. De graszode (Premium) is mooi dik, dat zie je wel eens anders. Al veel complimenten over gehad.

Precies volgens afspraak

Online besteld en direct duidelijke informatie over de levering. De bezorging gebeurt in een aangegeven dagdeel en dat klopt ook precies. Super service.

Perfect!

Goede groene ervaring

Donderdag besteld. Vrijdag in huis. Vrijdag avond een groene tuin. Top. De zoden doen het erg goed en na een week bijna alles vast en helemaal dicht

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering volgens afspraak. Goede kwaliteit van de graszoden

Mooi resultaat, goede prijs. En iets meer dan benodigd.

Werd op tijd geleverd, had ook voor tijdslevering gekozen! Mooi gras, wat nog nat was en super vers.

Super goede levering en goede kwaliteit

Heel goed en zeer tevreden

Goede service en goede levering. Gras ziet er mooi uit.

Slecht

Helft van de grasmatten rotte plekken, dunne grasmatten, vielen uit elkaar bij leggen.

Snelle levering en een goeie kwaliteit!!

Het gras was snel geleverd. Grasveld groeit nu al mooi dicht. Mooie groene kleur en stevige zoden.

Suoer kwaliteit gras snel geleverd

Mooie rollen gras en van super kwaliteit Een echte aanrader!

Kwaliteit op tijd.

Mooie kwaliteit graspollen op tijd geleverd.

zeer tevreden

volledig en op tijd geleverd, gras kon misschien "iets" verser maar heb het op dag van levering nog kunnen verwerken

Snelle no nonsens afhandeling

Bestellen via de site is erg makkelijk. Daar vonden we ook alle info die we nodig hadden om ons grasveldje aan te leggen. Daarom was het klusje zo geklaard. De graszoden zijn erg goed.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit zoden

Wij zijn zeer tevreden over Graszodenkopen.nl. Bestellen ging heel gemakkelijk, ook snel een reactie dat de bestelling goed aangekomen was. Levering binnen een paar dagen, en uitstekende kwaliteit. Ook de mail met tips over het leggen en water geven ivm het broeierige weer hebben we als zeer positief ervaren. Aanrader!!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en een goede kwaliteit mat. Er werd zelfs nog op de dag van levering een waarschuwing gegeven dat het meteen gelegd moest worden en direct flink gesproeid moest worden ivm het broeierige weer. Top service!

goed geregeld en goed gras

Het gras kwam in de middag rond 15.00 uur aan. Je moet het wel direct die zelfde dag nog leggen. (Je voelt goed dat de warmte, broei, er gauw in komt). Doe je dat dan heb je super matje. In mijn geval schaduwgras, en ziet er super uit, Moet zich natuurlijk nog wel bewijzen

slecht

Graszoden slecht opgestapeld zodat ze bij aflevering eraf vielen. Veel waren gescheurd. Overweeg een klacht in te dienen.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.