Prima graszoden voor mooie prijs

Bovenste graszoden waren wat uitgedroogd op de pallet maar verder prima kwaliteit

Prima graszoden en service

Goed gras en snelle levering

Het gras is netjes, makkelijk te leggen Zoals gevraagd dicht bij de poort netjes neergezet. Gras was warm, en vlak na het leggen zie je t al heel mooi omhoog komen.. Wij zijn er blij mee!!!

Geleverd volgens planning

Op zich goed, zaten echter een flink aantal beschadigde rollen tussen. Was in de vrachtwagen omgevallen. Gelukkig had ik extra besteld, maar nu was het veel knippen en plakken. Nu een week verder wordt alles al goed groen

Snel geleverd en ziet er goed uit

Mooi groen en groeit goed.

Snelle service, goeie graszoden; zeer goede communicatie

Aardige en duidelijke leverancier op de dag zelf met extra info & tips ivm het broeierige weer. Zeer tevreden over eigenlijk alles!

Uitstekend gras en top service

Alles stond netjes klaar en men hielp ook nog met laden. Kwaliteit gras is echt uitstekend.

Geen extra woorden voor nodig, Super Service!

matig

Bij ons zat in meerdere graszoden glas. En dat sommige graszoden al binnen 1 dag dood waren.

slechte kwaliteit

zoden vielen vaak al uit elkaar als je ze beet pakte.. zaten vol met strontvliegen alsof ze al aan het rotten waren.. de rollen waren erg zwaar en slap waardoor je heel voorzichtig moet werken want je kan ze niet even snel een beetje omschuiven.. zoals dat met de graszoden kan die ik normaal elders besteld.. er zitten veel slechte stukken in het gras.. ik schaam me een beetje naar mijn klanten toe

Top! Snel duidelijkheid en goed.

Niets verder aan toe te voegen... Gewoon goed.

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen. Komt afspraak goed na

Gras werd op tijd geleverd, echter veel rotte plekken

Gras werd op tijd geleverd, echter veel rotte plekken. Nu veel sproeien en hopen dat het goed komt!

Snel geleverd, mooie graszoden, goed advies en extra betaald voor ochtend levering tussen 8 en 13 en 10u al geleverd.

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het gras en service die is verleend. Ik had binnen bepaald tijdspad besteld helaas kwam de bezorger later. Ik heb de klantenservice gebeld en zij hebben de extra kosten die ik heb gemaakt door het kiezen van een tijdspad dezelfde dag nog terug geboekt. Top service het gras groeit erg goed en is prachtig mooi groen.

Goede kwaliteit en supersnel. En een site met duidelijk instructiefilmpje

Goede graszoden die binnen 1 dag netjes geleverd werden.

Top graszoden

Altijd goed

Bedrijf komt ondanks vervoerdersproblemen belofte na

Ondanks vervoerders problemen zijn de graszoden nog dezelfde dag geleverd. Doordat de huisleverancier uitval had is de bestelling nog in de avond geleverd.

Tevreden!

Prima gras! Goed en vriendelijk personeel. Gras groeit super.

Naar verwachting

Levering ging wat rommelig. Een tijdsvak tussen 8 en 13 bij betaald. Vervolgens komen er mails waarbij er tussen 8 en 12 geleverd gaat worden maar staat de vrachtwagen om 13 uur voor de deur. Levering verder netjes op de plek met de kooiaap, prima. Kwaliteit zoden prima, een aantal waren niet recht gesneden.

Zeer goed.

Zeer goed,

Prettige service, fijn advies

Prettige service, fijn advies. Nu hopen dat de graszoden aanslaan en weer mooi groen worden! Ze liggen nog geen week, dus ik kan nog geen goed oordeel geven.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit!

prima levering, prachtige graszoden, goede kwaliteit.

Correct afgeleverd op afgegeven tijdstip. Graszoden zijn van prima kwaliteit, en allemaal netjes. Alles is goed verzorgd, zeker een aanrader.

Super mooi

Mooi gras en netjes geleverd

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.