Zeer tevreden , snelle service . Mooie , sterke graszoden. Goede kwaliteit . ( jammer alleen dat de verzendkosten het zoveel duurder maakt ) . Verder zeer tevreden met de aankoop !

Niet geweldig

De mail met de geplande aankomst vd chauffeur kreeg ik om 9:30 terwijl de chauffeur er ok 8 uur zou zijn. Vtv afgesproken dat die na 11 uur zou komen. Aantal graszoden gescheurd. De zak met bemesting was okk een kapotte zak waardoor deze niet meer vol zat. Al met al raad ik deze leverancier niet aan.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Vriendelijke service, tijdig een tijdslot gekregen. Perfecte kwaliteit gras! Wij zelf en zeker ook onze hond zijn er erg blij mee! We bevelen het iedereen aan. We hebben het via vrienden aanbevolen gekregen en geen moment spijt ervan. Ook fijn dat de bemesting erbij kon worden geleverd. Kortom: goede prijs-kwaliteitsverhouding! Ga zo door! Klein gedeelte van onze tuin met de graszoden en onze hond staat op de foto :)

Netjes op afspraak en een goede kwaliteit graszoden.

Netjes op afspraak en een goede kwaliteit graszoden.

Geweldig zeer snel bezorgd slechts 2 dagen

De video was zeer duidelijk en makkelijk uit te voeren. Het is weer een aanwinst om me gras terug te hebben op mijn volkstuin huisje ben er erg blij mee van daag ga ik de laatste meters van mijn graszoden leggen dan heb ik 50 meter vernieuwd bedank Graszodenkopen.nl

Erg mooi gras en keurig geleverd.

Graszoden besteld, paar dagen later bezorgd, keurig op de afgesproken plaats gelost. Mooie graszoden om te leggen.

Tegenvallende maatvastheid

De graszoden zijn niet maatvast , er zit tot 4 cm verschil in breedte en 15 cm in lengte en er zitten gaten in. Het valt me ook tegen dat er grind in onder de zode zit . bezorging was wel ok.

Gewoon mooie dikke zoden met veel regenwormen

Precies op tijd en goede kwaliteit Soms wat steentjes Maar volgende keer weer hier kopen

mooie en groene zoden, top kwaliteit

Ondanks de afstand, goede en betaalbare graszoden. Mooi groen, makkelijk hanteerbaar, en super kwaliteit

Vlot en goed.

Positief

Ze houden zich niet aan de afgesproken leverdatum

Ik heb een week van te voren bij de bestelling op de site aangegeven dat ik de graszoden op vrijdag wenste te ontvangen. Op de dag van de levering (dinsdag) krijg ik een e-mail dat de graszoden meegegeven zijn aan de transporteur en die dag ook komen. Hierover is geen enkel overleg geweest. Dat is dus drie dagen eerder dan afgesproken. Als klant mag je het verder uitzoeken hoe je dat gaat oplossen. Aangezien de tuin nog niet klaar is, liggen de graszoden nu dus drie dagen uit te drogen/te rotten.

Goede afhandeling en goede kwaliteit. Prima

Goed verzorgd en volgens afspraak op tijd geleverd.

Top service! Goed/snel geleverd en makkelijk te leggen.

Top service! Goed/snel geleverd en makkelijk te leggen. Achter het huis zijn we ook al een jaar aan het genieten van het gazon.

Prima kwaliteit graszoden

Erg mooie graszoden die netjes en op tijd zijn afgeleverd. Zeer tevreden met het eindresultaat

Goede zoden en levering conform afspraak.

Kwalitatief goede graszoden en werden netjes optijd bezorgd. De chauffeur deed erg zijn best om de zoden zo dichtbij mogelijk neer te zetten. Top service!

Slecht

160 m2 grasmatten besteld voor levering 12 mei. Geen uur ontvangen via mail of in de track en trace. S’middags dan maar zelf de transporteur gebeld. Ze konden niet leveren en wezen met de vinger naar een andere transporteur. Gebeld naar graszodenkopen, uitleg gedaan en ze ging overleggen met heer collega en mij meteen terugbellen. Geen telefoon meer gekregen. Dan maar zelf terug naar de transporteur gebeld. Hij gaat de matten mogen brengen. 3 dagen nadat deze zijn ingeladen voor transport. Dat beloofd voor de kwaliteit. Bijkomend vertrekken wij op vakantie waardoor wij genoodzaakt zijn een oplossing te zoeken voor de plaatsing op een feestdag. Begin maar rond te bellen de avond voordien... In hun mail met de track en trace claimen ze dan nog dat hun matten hoe dan ook geleverd worden. “Idd na 18u blijft onze chauffeur gewoon verder rijden...” Kijk uit met bestellen. Moest al 30 minuten in wacht alvorens iemand te kunnen contacteren die dan nog enkel loze beloftes maakt...

Zeer tevreden over prijs kwaliteit

Op maandag voor 13:00 uur besteld en de volgende werd het al geleverd. Zoden waren netjes verpakt en waren goed vochtig en vers.

zondag besteld en dinsdag om 10.00 uur al geleverd

zondag besteld en dinsdag om 10.00 uur al geleverd

Erg mooi

Vlotte levering en mooi op tijd.

Snelle en correcte service en mooie groene graszoden gekweekt op goede grond !

snel gebracht en goede graszoden

Mooi product

Mooi product alleen heel erg jammer dat er veel emelten in zaten heb het oude gras eruit gehaald van wegen deze beestjes en wel een stuk of 15 larven er uitgehaald

zeer goed

prima geregeld!!

Goede levering En goed product

Tot aan de deur in het hofje.

Netjes op tijd en tot aan de deur in het hofje. Voor 13:00 uur besteld en inderdaad de volgende dag geleverd. Ook waren ze eerder dan de gestelde tijd. Klasse hoor.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.