Prachtige graszoden, op tijd geleverd.

De graszoden waren goed verpakt en duidelijk direct vers van het land. Het 'leven zat nog in de zoden. Op tijd geleverd en aan het eind van de dag hadden we een mooie grasmat. Aanrader!

Vers, mooi verpakt en snel geleverd.

Wellicht is deze recensie te vroeg; graszoden besteld. Betaalproces verliep liep niet soepel. Uiteindelijk via IDeal betaald. Levering was perfect.. De transporteur was zeer meewerkend qua plek waar de pallet werd neergezet. Zoden zijn mooi gesneden en ogen vers. Resultaat zal over een aantal dagen / weken zichtbaar zijn.

er ligt nu een prachtig gazon

Dag van te voren besteld , volgende dag een track and trace met leveringstijd. Gras keurig op en pallet door een vriendelijke chauffeur afgeleverd. Over het zelf leggen is een handige brochure met handleiding te vinden op de site. Gras voldoet aan onze wensen . Het gazon ziet er nu al mooi uit. Kortom zou hier zo weer bestellen.

Snel geleverd. Goede graszoden

Eenvoudig te bestellen. Goede prijs/kwaliteit

Op tijd geleverd goede kwaliteit

Prima zoden, nette levering en op tijd

De graszoden zijn stevig van kwaliteit. Degelijk verpakt op een pallet. Levering was mooi op tijd en zonder onduidelijkheden. Leggen is enorm meegevallen en het resultaat meteen al Super !

Snel geleverd, ziet er goed uit

Op zaterdag besteld en op dinsdag geleverd. Nette pallets. Zoveel mogelijk conform de instructies gelegd en nu afwachten of het aanslaat. Ziet er tot nu toe goed uit!

NOOIT MEER ? EEN ECHTE SCHANDE HOE ZE HUN KLANT BEHANDELEN

Dinsdag werd er belooft om mn grasrollen te leveren tussen 8-18u Na heel veel telefoontjes met telkens een nieuwe belofte werden de graszoden de dag erna geleverd en dit om 15u30 2 dagen heb ik hier verlof voor moeten nemen!! Niets van excuses mw , neen neen niets ! Bij de levering zaten de bemesting (waarvoor ik heb betaald NIET bij) terug voor de zoveelste keer getelefoneerd naar het bedrijf... Ja ja mw we zullen ze u nazenden, dit kan wel 2 a 3 dagen duren... Jullie bedrijf is niets waard , een echte schande qua klantvriendelijkheid! Ik zal iedereen jullie bedrijf afraden, heb dit ook al op facebook verkondigd hoe jullie doen ... bedankt en tot nooit meer !!!!

Supergras! uit Gasselte

Normaal zijn we niet zo van de beoordelingen maar willen hiervoor toch een uitzondering maken. Bij graszoden.nl is alles perfect geregeld van bestelling tot levering. De graszoden werden geleverd op een pallet en door de vervoerder netjes met een kooiaap op de plek gezet. Chauffeur was supervriendelijk! Met het uitrollen van de graszoden kon je al gelijk zien dat het supergras was met hieronder een stevige bodem. Kunnen nu zeggen dat we een echt stukje Drents gras in de tuin hebben liggen. Zie het resultaat op de foto's.

Ondanks dat de bestelling niet op de juiste dag is bezorgd, toch fijn contact gehad en snel opgelost.

Top kwaliteit en snel geleverd.

Dit is onze derde bestelling en we zijn echt zeer tevreden!

Erg mooie zoden, snelle levering, goede hulp op locatie

Super mooi gras

Gras was er mooi op tijd netjes afgeleverd vriendelijke chauffeur

Zeer slecht

De chauffeur leverde het artikel op het verkeerde adres af. Na telefonisch contact heeft deze dit met veel moeite op het juiste adres willen afleveren. Na het leveren op de juiste plaats was deze zeeeeeeeer onbeschoft tegenover mijn echtgenote. Jammer dat dit gebeurd in een commerciële functie!!

Snel en goede kwaliteit

Kort na het bestellen, kwam de aankondiging van de levering al. De levering kwam in de ochtend van de afgesproken dag en was prima in orde.

Super service!

Ook deze keer weer prachtige zoden en super service/bezorging!

snelle levering meedenken

Top! Wij vonden het super.

Het bestellen op de website liep voorspoedig. Op de ochtend van de levering werd en netje een mail gestuurd tussen welke periode de zoden geleverd zouden worden. Bij thuiskomst lagen ze op de locatie die ik tijdens de bestelling had aangegeven. Dezelfde middag hebben we de zoden gelegd, er zat 1 rol bij waar broei inzat. Op de foto zie je achterin he veld een bruine plek, achteraf hadden we dit stuk moeten vervangen door een stuk uit een rol die over was. Het zoden liggen er nou een week in en het ziet er allemaal prima uit, zie foto

goede zode gras en bodem voor prachtig resultaat

De grasmat is dik en stevig. Het resultaat is dan ook egaal en ziet er prachtig uit. Goed nat gehouden. Grasmat is direct gebruikt voor kampeerders.

Alles volgens afspraak en prachtig gazon.

Super kwaliteit. Een prachtig gazon in 1 keer.

Amazing

The grass was perfect, easy to install and delivery was on time. Top Notch!

Goede service en goede graszoden

Het bestellen van de graszoden ging heel eenvoudig. De chauffeur, die de graszoden kwam leveren, was vriendelijk en hulpvaardig.

top

op tijd geleverd voldoet aan de verwachtingen en werd keurig gebeld op het moment dat het afgeleverd werd

Keurig geregeld. Helaas 1 palet meerdere beschadigingen

Alles keurig geregeld. Goed contact met transport bedrijf en mooi op tijd geleverd. Jammer dat 1 palet meerdere graszoden beschadig waren door oprollen. Er waren stukken uit en was niet overal even breed. Andere palet was keurig op maat.

Goede service en een mooi product

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.