tot dusver goed kontakt.

Goedemorgen, Door de slechte weersomstandigheden zijn de zoden nog niet bezorgd en gelegd. Afspraak hierover is 18 mei a.s. Daarna kan er 'n juiste beoordeling plaatsvinden. Vriendelijke groet,

Netjes en op tijd geleverd

Graszoden zijn geleverd zoals afgesproken, mooie zoden

Prima geregeld

Supermooie kwaliteit gras, de tweede keer dat we hier bestellen. Miste dit keer wel de bevestiging per mail maar het lag keurig klaar toen we het kwamen afhalen

Alles geleverd conform de bestelling en op tijd.....

Snelle levering, nu afwachten of het echt schaduwgras is

Zie boven

Mooi gras!

Het gras werd snel bezorgd, ziet er supermooi uit. De wormpjes er nog in. Leggen ging prima. Nu goed sproeien en hopen dat ik het goed gedaan heb;-). Enige aandachtspunt is de bezorging. Ik had 30,- betaald voor levering voor 13u. Helaas kwam het geas pas om 16.30u. Graszoden geeft aan die 30,- zsm terug te betalen. Al met al ben ik tevreden.

Goede ervaring

Ik moet nu wel afwachten hoe de graszoden het houden, dat bepaalt de uiteindelijke tevredenheid

Een mooie groene aanvulling

Ik had een slecht stuk gazon in de schaduw en wilde dit opnieuw inzaaien Na wat zoeken kwam ik deze graszoden van schaduw gras tegen Het bestellen ging eenvoudig en direct een bevestiging Bij het afhalen lagen de zoden gereed Ik heb ook een zakje starters mest erbij besteld (wel wat weinig voor het bedrag) Nu na 9 dagen bijna volledig vast aan de ondergrond en ook even gemaaid Al met al geslaagd, nu nog afwachten of het gras ook groeit in de schaduw

Leveringsdatum te laat en niet compleet

Ik ben teleurgesteld en er was geen communicatie. De leverancier was van niets op de hoogte en sprak geen woord Nederlands. Jullie website is tot in de puntjes gemaakt en beloofd veel maar helaas …… Vriendelijke Groeten Vincent Lemaire

Netjes afgeleverd en mooie kwaliteit

Zo gelegd in een avondje. Laat zich makkelijk leggen en na het regenbui-tje prachtig groen.

Gewoon goed.

Ze waren een stuk vroeger als gepland, maar dat was voor ons geen probleem.

Perfect: correcte prijs en levering

Goede service. Klantvriendelijk.

Prima ervaring, goede graszoden

Op zich liep alles goed, jammer alleen dat de bevestigingsmail niet meteen kwam en dat op de dag van bezorging ook de mail ontbrak die tijd aangaf wanneer bezorgd werd, moest toch nog bellen voor exacte tijd. Verder prima.

Alles in orde zoals gevraagd

Alles op tijd en op de juiste plaats geleverd door de chauffeur. Gazonrollen zijn van goede kwaliteit.

Goede service. En legering op tijd, ben je wordt goed op de hoogte gehouden

prima geregeld

Levering op tijd en kwaliteit van de zoden was niks op aan te merken.

Toppie graszoden

Prima service, ook aan telefoon onmiddelijk geholpen Aanbeveling zekers en vast

Super kwaliteit gras!!

De kwaliteit gras was volledig zoals verwacht en perfect op tijd geleverd.

snelle levering, mooie graszoden

alles werd vlot geleverd. Ik had nog een vraag en werd zeer snel en vriendelijk telefonisch verder geholpen.

1 op 8 Kapotte grasmatten met veel te late levering, de rest zeker OK.

Beste, Mijn bestelling was 16m2, hierbij waren 2 kapotte grasmatten die totaal niet bruikbaar waren (gescheurd/geplet met weinig gras en heel weinig aarde nog in de rol. Alsook was de levering een dag later dan gepland, wat ik normaal geen probleem vind, maar als je dan €60 betaald voor leveringskosten alleen al zou dit toch niet mogen. Of op z'n minst de leverkosten terugbetaald moeten worden want je neemt hier toch een verlof dag voor en als ze dan een dag later leveren verlies je toch 2x. De grasmatten die wel in orde waren zijn wel heel mooi van kwaliteit en schieten goed wortel dus hier zeker geen klachten over. Ben er bijna zeker van dat als je meer dan 16m2 besteld er niet zoveel kapotte matten zouden tussen zitten en we misschien gewoon pech hebben gehad.

Top perfect gras en om 8bu stond deze al op de oprit

Gras was direct geleverd om 8 op vermelde zelf gekozen datum. Juist mijn mest stof was vergeten na een telefoontje hebben ze dit direct recht gesteld en dag erna al in de bus

Top top top

Super gedaan

Al bij al goed

Makkelijk te bestellen, snelle levering Communicatie kan beter indien er vertraging is tijdens de bestelling.

Schandalig

Heb 120m2 besteld daarna vooralle zekerheid nog eens 10m2 bij besteld!! Maar toch 4m2 te weinig geleverd gehad!! Antwoord dat ik krijg: Dat ze met meerdere leveranciers werken en dat ze da moeilijk kunnen controleren!! Ze konden mij die 4m2 toch nog leveren als ik 60€ vervoerkosten zou betalen!! SCHANDALIG..

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.