Goede kwaliteit en service

Keurig volgens afspraak geleverd

Prachtige Gazon, een wereld van verschil!

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en levering van de Graszoden, Er zijn al verschillende mensen die mijn gazon zijn komen bekijken en ook zeer opgetogen waren over het resultaat.

Mooie groen gras vriendelijke bestuurder en goed afgeleverd

Heel goede correcte afhandeling

Heel tevreden

Zeer tevreden over deze aankoop

De afspraken werden goed nagekomen. De graszoden waren van goede kwaliteit en correct afgeleverd. Vooraf kreeg je een mail waarbij chronologisch werd uiteen gezet hoe je deze graszoden moest leggen en vervolgens onderhouden. Men is makkelijk bereikbaar voor eventuele vragen

goed en vlot geregeld

Uitstekende kwaliteit en geleverd volgens afspraak

Uitstekende kwaliteit en geleverd volgens afspraak

zeer goede service

Alles op tijd en graszoden zijn in orde.

eenvoudig te bestellen en aan de deur geleverd

Het bestellen van de graszoden gaat vlot en ze worden tot aan de deur geleverd ook als je niet thuis bent. Het grootste minpunt was dat ze door de drukte een dag later geleverd werden dan gekozen bij bestelling. Dat betekende gans mijn weekendplanning omgooien. Gelukkig kon dit anders zat ik in de problemen met plaatsen van de zoden. Track en trace gaf ook geen tijdslot van levering aan.

super snel en goede zoden

super snel geleverd makkelijk op te halen

Zo als het moet zijn

Vlotte levering Kwaliteitvol,mooie zoden Vlotte ,snelle communicatie

prachtige grasmatten

levering zoals afspraak en mooie grasmatten

Goed gras, snelle levering, in de tuin geleverd.

Na een paar dagen werd het gras al geleverd. De bezorger heeft het zelfs in onze achtertuin gebracht. Ik had me al voorbereid om vaak heen en weer te moeten met de kruiwagen, maar dat scheelde dus al veel. Het gras ziet er super uit.

Gewoon Goed

Graszoden werden geleverd zoals afgesproken en zijn van prima kwaliteit Na leggen zeer tevreden met het resultaat

Prima service en snel

Hier kun je zowel afhalen als laten bezorgen. Bestelsite was niet helemaal duidelijk, als je komt afhalen wil men toch je adres weten wat een beetje verwarring kan opleveren omtrent het bestelproces in de keuze van bezorgen of afhalen. Ik had de dag tevoren besteld en de volgende ochtend opgehaald. Vriendelijk ontvangst en alles lag al klaar.

Vlot en goed afgeleverd

Vlot geleverd

Super vlotte service

Besteld voor 15u00 en twee dagen later geleverd. Zeer goede kwaliteit van gras.

Zeer kwaliteits volle grasmatten

Goede informatie

Ik vind niet hoe leer je bestelt, dat de transportkosten serieus omhoog gaan. Dat is spijtig. Voor de rest ben ik tevreden. Graszoden zien er goed/vers uit

Super tevreden ervan

Goede kwaliteit, netjes en op tijd geleverd . Het resultaat is meer dan verwacht. Ale wel hebben een beetje te weinig besteld. Dankjewel voor een goede dienst De foto is van net na het opleggen...

Redelijke kwaliteit.

In de grasmatten zaten gaten. Ook aan de randen was het niet top. Extra graszaad bestellen om bij te zaaien.

Perfecte graszoden

Bestellen gaat makkelijk en snel. Graszoden zijn op tijd geleverd en van superkwaliteit. Het gezon ligt er goed bij, nu hopen dat het goed aanslaat.

Super dat jullie de pallet achter in de tuin gezet hebben Prima graszoden mooie kwaliteit zelfs met bodemleven dus mooie kwaliteit. Zeer tevreden dus .

Goed te bewerken en voldoende resten

Ik ben heel tevreden

Duidelijk site en goede levering

Duidelijk en snel

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.